Makeup

Favorieten van dit moment

Het is alweer even geleden dat ik mijn favoriete producten met jullie heb gedeeld! Vandaag vond ik het dus wel weer een keer leuk om een aantal dingetjes aan jullie te laten zien. Ik heb het vrij minimaal gehouden dit keer maar dat betekent wel dat ik alles op dit moment ook echt fantastisch vind en erg graag gebruik. Kijk je mee?De producten die je voorbij ziet komen zijn:

– MAC cream colour base in ‘Pearl’
– MAC eyeshadow in ‘Star Violet’
– Vaseline Spray & Go (eigenlijk vind ik alle varianten heerlijk maar deze is voor nu favoriet!)
– Dove douchecreme in ‘Pistache & Meiklokjes’
– LOOKBEAUTY Blush in ‘Rosy’
– Katy Perry ‘Killer Queen’ parfum

Het is deze keer van alles wat geworden! Mijn nieuwe favoriete parfum is zonder twijfel Killer Queen van Katy Perry en zonder de spray&go van Vaseline zou mijn huid ook niet zo fijn aanvoelen als nu het geval is. Ook konden mijn macjes natuurlijk niet ontbreken in dit artikel! De cream colour base geeft mijn huid een fantastische healthy glow tijdens deze koude dagen en Star Violet is op dit moment mijn favoriete kleur voor een daytime-proof smokey-eye. De lookbeauty blush die ik in Londen kocht gebruik ik ook met veel plezier aangezien hij erg natuurlijk oogt! En natuurlijk, de Dove douchecreme in ‘Pistache & Meiklokjes’… Wat een heerlijk product is dit zeg. Je moet deze versie echt eens proberen, de geur is werkelijk goddelijk te noemen!

Wat zijn op dit moment jouw favoriete producten?

23 thoughts on “Favorieten van dit moment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.