Favorieten van dit moment

Het is alweer even geleden dat ik mijn favoriete producten met jullie heb gedeeld! Vandaag vond ik het dus wel weer een keer leuk om een aantal dingetjes aan jullie te laten zien. Ik heb het vrij minimaal gehouden dit keer maar dat betekent wel dat ik alles op dit moment ook echt fantastisch vind en erg graag gebruik. Kijk je mee?De producten die je voorbij ziet komen zijn:

– MAC cream colour base in ‘Pearl’
– MAC eyeshadow in ‘Star Violet’
– Vaseline Spray & Go (eigenlijk vind ik alle varianten heerlijk maar deze is voor nu favoriet!)
– Dove douchecreme in ‘Pistache & Meiklokjes’
– LOOKBEAUTY Blush in ‘Rosy’
– Katy Perry ‘Killer Queen’ parfum

Het is deze keer van alles wat geworden! Mijn nieuwe favoriete parfum is zonder twijfel Killer Queen van Katy Perry en zonder de spray&go van Vaseline zou mijn huid ook niet zo fijn aanvoelen als nu het geval is. Ook konden mijn macjes natuurlijk niet ontbreken in dit artikel! De cream colour base geeft mijn huid een fantastische healthy glow tijdens deze koude dagen en Star Violet is op dit moment mijn favoriete kleur voor een daytime-proof smokey-eye. De lookbeauty blush die ik in Londen kocht gebruik ik ook met veel plezier aangezien hij erg natuurlijk oogt! En natuurlijk, de Dove douchecreme in ‘Pistache & Meiklokjes’… Wat een heerlijk product is dit zeg. Je moet deze versie echt eens proberen, de geur is werkelijk goddelijk te noemen!

Wat zijn op dit moment jouw favoriete producten?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

23 Comments

 1. Eline

  Killer Queen is ook echt een liefde van mij, zo heerlijk!

 2. beautybyts

  Mooie favorieten. Ik vind de spray & go ook heel fijn!!

 3. Kelly

  De blush & killer queen wil ik graag aanschaffen.

 4. Melanie

  Leuk! Killer Queen ruikt fijn!

 5. Carlien

  Leuke producten! Ik ga binnenkort de spray & go zeker proberen, ben erg benieuwd!

 6. Helena

  Mooie producten! ik ben ook benieuwd naar de katy perry parfum

 7. Carina

  Die Vaseline schijnt inderdaad heel fijn te zijn! Ga ik ook proberen!

 8. Miranda

  Wat een mooie favoriete producten, vooral van MAC!

 9. femketje

  love die vaseline spray :D ruikt zo lekker!

 10. Tess Evea

  Wat een top producten! Ik vind deze variant van de Spray & Go collectie ook geweldig!

 11. Martina

  Mac cranberry is een grote favoriet van mij :)

 12. Caro

  Leuk om te zien! Ik wil killer queen nog steeds een keer proberen! :-)

 13. Allissa

  Hele leuke en mooie favorieten (:

 14. Nicky

  Fijne producten, killer queen is ook mijn favoriet op het moment.

 15. Danielle

  Mooie foto’s! Dat parfum van Katy klinkt echt heelijk!

 16. Ashleey

  Wat een fijne producten en die foto’s wauw

 17. Hipvoorhaar

  Lijken me allemaal super fijne producten.

 18. Melanie

  Leuke favorieten! Ik gebruik op dit moment mijn BB cream van Garnier en het Naked 2 palette erg veel

 19. Jessica

  Mooie favorieten!
  De parfum lijkt me een fijne geur om nog eens te kopen.

 20. Sanne

  Leuke producten, de vaseline spray wil ik ook nog eens uitproberen hoor er zoveel goede verhalen over.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.