FIFTY SHADES DARKER PREMIERE

1

Afgelopen dinsdag was het dan zover: ik was aanwezig bij de rode loper prèmiere van Fifty Shades Darker in Amsterdam! De première werd gehouden in het prachtige Tuschninski theater welke natuurlijk helemaal in Fifty Shades sferen was aangekleed. Ik ging samen met vriendin Pelin en samen hebben we echt een super toffe avond gehad! Benieuwd naar onze avond? Lees snel verder!

2
3

Toen we dichter bij de locatie kwamen zagen we de onwijs drukke rode loper natuurlijk als eerste. Ik ben weleens vaker bij belangrijke persevents geweest maar nog nooit een filmpremière. Leuk om eens te zien hoe zoiets gaat! Alle ‘normale’ (eh, wat is normaal?) mensen liepen gehaast over de achterkant van de rode loper terwijl alle BN’ers natuurlijk even langs alle camera’s gingen voor een gesprekje. Ik ben zoals jullie weten geen Kim Feenstra en ging dus ook gewoon lekker achterom. Bij binnenkomst kregen we een glas champagne en een masker aangereikt en verwonderden we ons over de mooie aankleding van het pand. Door alle outfits, veren, maskers en danseressen waanden we ons even in een bal masque!

4
6

Voor we het wisten was het alweer tijd voor de film en liep iedereen rustig de zaal binnen. Voor de mensen die al ooit in Tuschinski zijn geweest waarschijnlijk niets nieuws maar wanneer je een simpel bioscoopje gewend bent is deze echt enorm. De zaal lijkt meer op een chique theater uit Phantom of the Opera dan op een bioscoop. Goed, toen iedereen zat was het tijd voor het welkomstwoord en deze werd gehouden door Anna Nooshin. Nu is Anna van zichzelf natuurlijk al prachtig maar met haar lange witte jurk en donkere zwarte haren was ze op dat moment nog nét even een stukje mooier. Ze vertelde over haar tijd in LA met de cast van de film en daarna was het grote moment daar: de film begon.

5
7

Wat vond je er nou eigenlijk van?

Heel eerlijk, best wel heel erg leuk! Misschien is leuk niet helemaal het juiste woord maar wanneer je alle kinky parts weg zou halen blijft er nog een prima verhaallijn over die voor iedereen interessant zou kunnen zijn. De tweede film vond ik zelfs beter dan de eerste film aangezien er deze keer net wat meer spanning en variatie in was verwerkt. Ik vond hem tof!

8
9

Na afloop was er natuurlijk nog een aanvullende cocktailparty en hebben Pelin en ik de Fifty Shades cocktails van Bols Cocktails (met plezier) getest. Na twee uurtjes gedanst te hebben op de live muziek van de band hielden we het voor gezien en vertrokken we weer (inclusief goodiebag!) richting Amsterdam centraal.

We had great night! Ik kan je de film zeker aanraden voor een avondje uit met je vriendinnen dus ik zou zeggen reserveren die kaarten! Ben jij al benieuwd geworden naar de film? Of heb je hem misschien al wel gezien in de bioscoop? Laat het achter in de comments!

Liefs,

Sharon

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

5 Comments

 1. Irina

  Zelf heb ik helemaal niets met deze serie, haha. Maar leuk dat je hem goed vond!

 2. Lindsey Beljaars

  Fijn dat je het een goede film vond. Ik heb alle boeken gelezen maar vond persoonlijk deel 1 van de film ietwat tegenvallen. Ik kijk dus nog even of ik deel 2 wil zien.

 3. Nicole

  Wat gaaf dat je naar de premiere bent geweest. Ik heb de film ook gezien en ik vond hem echt zo leuk!

 4. Mieke | mieksmind

  Ik heb hem inmiddels ook gezien en de boeken gelezen. Vind film 2 meer tegen vallen dan film 1. Jammer, maar ben toch wel heel benieuwd naar film 3 vooral na het zien van de trailer

 5. Lesly

  Wat leuk dat je daarbij was!!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.