Upcoming: Toffe Films & Series

Zoals jullie weten kom ik geregeld not so on fleek mijn bed uit omdat ik weer eens tot diep in de nacht series heb gekeken. Super leuk natuurlijk maar met zo’n enorme dedication (laten we het positief benaderen) ben je wel heel snel door al je leuke series heen. Gelukkig komen er in 2017 weer genoeg leuke series en films uit en in de blogpost van vandaag deel ik drie titels waar ik erg naar uitkijk!

fifty shades darker

“Terwijl Christian worstelt met zijn innerlijke demonen, moet Anastasia de woede en jaloezie van vrouwen die aan haar vooraf gingen confronteren”

Laat ik beginnen bij de titel die nu wel heel erg dichtbij komt: Fifty Shades Darker. De film is vorig jaar onwijs veel besproken en de cijfers liegen er niet om: deze filmreeks is intens populair. De meningen waren na de komst van de eerste film natuurlijk wel wat uiteenlopend en misschien daarom dat ik het eerste deel pas een paar maanden geleden voor het eerst heb gezien. Heel eerlijk: hij viel me erg mee! In positieve zin absoluut. Wij Nederlanders zijn natuurlijk wel wat gewend na alle slechte seksscènes van de Nederlandse films (moet dat neppe gekreun nou altijd?) dus misschien daarom dat ik de film (en de uiteindelijke verhaallijn) eigenlijk nog wel prima te doen vond. Goed, vanavond komt dus het tweede deel uit en ik ben aanwezig bij de rode loper première in Amsterdam! Ik ben super benieuwd naar alle spanning & sensatie en houd jullie natuurlijk via Instagram op de hoogte. De trailer voorspelt al veel goeds dus I can’t wait! Fifty Shades Darker is vanaf 9 februari te zien in de bioscoop.

riverdale

Wanneer je net zoals ik groot fan bent geweest van The OC, One Three Hill, Gilmore Girls & Gossip Girl heb je je het afgelopen jaar misschien een beetje verveeld. Tuurlijk, Gilmore Girls kwam met een briljante comeback en ook Pretty Little Liars was prima te doen maar het werd toch echt wel tijd voor iets nieuws. Riverdale is volgens de kenners dé moderne versie van Gossip Girl & Pretty Little Liars gecombineerd en ook ik ben natuurlijk erg benieuwd of dit klopt. De serie speelt zich af in een klein stadje waar over het algemeen niets vreemd lijkt maar het tegenovergestelde blijkt waar. Hoofdpersoon Archie komt samen met zijn vrienden in een groot mysterie terecht! Drama, spanning, romantiek.. wat wil een mens nog meer. Netflix zet iedere week een nieuwe aflevering online en de eerste twee zijn nu al te bekijken. Ik ga deze week beginnen! Jij ook? Check de trailer hieronder:

Wel gek op drama en romantiek maar niet zo van de mysterieuze series? Misschien heb ik dan alsnog iets leuks voor je! Nadat Marlene King ons jaren naar A heeft laten zoeken in Pretty Little Liars komt de vrouw met iets nieuws: Famous in Love. Deze serie is echt helemaal mijn ding. Small town girl (Bella Thorne) komt na een onmogelijke auditie aan een hoofdrol voor een onwijs populaire serie en neemt ons mee in alle veranderingen die daarop volgen. Van de vriendschappen die verloren gaan tot aan de knappe mannen die aan haar voeten liggen! Gossip Girl meets Hollywood dus en ik vind het helemaal leuk. De serie zal 18 april van start gaan in Amerika en is met een beetje geluk ook snel online te bekijken. De trailer van Famous in Love kan je hieronder bekijken:

Welke serie kijk jij op dit moment en zouden bovenstaande titels iets voor jou kunnen zijn? Laat het achter bij de comments! Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

6 Comments

 1. Kaylee

  Ik ben ontzettend benieuwd naar famous in love, ik heb de hele serie van gossip girl twee keer bekeken… ik ben waarschijnlijk niet de enige, hihi. Voor fifty shades of darker ga ik zeker naar de bioscoop!

 2. Angélica

  Spannend 50 shades maar ik denk dat je 9 februari bedoeld in de bios.

 3. Irina

  Oew Riverdale ziet er interessant uit!

 4. Yara

  ik heb super veel zin in famous in love! kan niet wachten tot hij online komt.

 5. Sanne

  Oww die Famous in Love kende ik nog niet heb hem meteen op m’n kalender gezet :3 Riverdale is zo leuk en 50 shades was ook geweldig.

 6. Ikstavoorjeklaar

  Ik wacht op prison break.. Maandelijks betaal ik, maar ik maak er zo weinig gebruik van :(…

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.