Filmtip: Feuten het Feestje

Als sinds de trailer van ‘Feuten het Feestje’ op TV voorbij kwam ben ik benieuwd naar de film. Natuurlijk omdat ik zelf ook in het studentenleven zit maar laten we Manuel Broekman in pak ook even niet vergeten! Toen de film in de bioscoop te zien was heb ik hem helaas net niet meer kunnen bekijken maar gelukkig is hij sinds eergisteren eindelijk te koop op DVD & Bluray.


Waar gaat de film nu eigenlijk over?

De film is in in eerste instantie een vervolg op de serie ‘Feuten’. Bram Wagtmans, een knappe advocaat, verlangt terug naar het studentenleven. De vrijheid, de vrouwen en de mooie feestjes krijgt hij maar niet uit zijn hoofd en hij besluit er die avond nog een keer aan toe te geven. Hij gaat die avond samen met zijn vrienden nog een keer naar de sociëteit voor een onvergetelijke avond. Diezelfde avond komen er ook eerstejaarsstudenten op het feest waaronder de vrienden Elias en Lieve. Lieve het perfecte corpsmeisje en Elias die eigenlijk alleen maar naar het feest komt omdat hij verliefd is op Lieve. Dan hebben we ook nog de eeuwige student Olivier de Ruyter die na de vele overlast van Mercurius een conflict uitvecht met de politie.

collage

Tijdens het feest gebeuren er natuurlijk onvergetelijke dingen en wanneer er een jongen neergeslagen wordt door de politie en dit op social media belandt lopen de activiteiten natuurlijk alleen nog maar meer uit de hand.

Ben jij al benieuwd geworden? Ik wel!

Bij bol.com is de film ‘Feuten het Feestje’ nu te bestellen voor maar €14,99 en heb je hem de volgende dag al in huis! Bestel de DVD hier.

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

5 Comments

 1. saskia

  Lijkt me leuk!! doet me denken aan vroeger haha
  saskia onlangs geplaatst…Win Actie #1 MUA Lipgloss en Mono oogschaduw.My Profile

 2. Milou

  Ik ben niet zo’n film kijker, maar hier ben ik wel benieuwd naar!
  Milou onlangs geplaatst…Oatmeal cookiesMy Profile

 3. Rachel

  Ik heb hem ook gezien, daarna wil je niks anders dan een groot feest haha!
  XO
  Rachel onlangs geplaatst…I wish I was wearingMy Profile

 4. Manon

  Ik heb hem destijds in de bioscoop gezien, vond hem erg leuk!
  Manon onlangs geplaatst…Wat een verschil make-up kan makenMy Profile

 5. Anouk

  Ik was enorm fan van de serie Feuten, maar de film vond ik wat tegen vallen. Wel een leuke wegkijker voor de zondag middag opzich :)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.