Flormar revolution perfect lipstick

januari 1, 2014Sharon

Waarom iemand make-up gebruikt is voor iedereen anders. De een gebruikt het om het een en ander te verbloemen terwijl de ander juist liever zijn/haar sterke punten nog opvallender maakt. Vandaag ga ik het hebben over een lipstick van het merk Flormar, de Revolution (hoe toepasselijk!!) Perfect lipstick om precies te zijn. Deze lipstick is uiterst geschikt voor muurbloempjes die wel wat divapower kunnen gebruiken!

Wanneer je het liefst zo ver mogelijk van Amsterdam vandaan blijft en nog nooit naar Turkije op vakantie bent geweest kan het zijn dat je het merk nog niet kent. Flormar is dan wel enorm bekend in Turkije, het merk werd opgericht in Milaan en is dus niet Turks maar Italiaans. Na het testen van de verschillende Flormar nagellakjes die ik in Turkije kocht vond ik het al een erg fijn budget merk en toen ik hoorde dat het merk naar Nederland kwam kon ik mijn geluk niet op!


Bij de opening van de winkel kreeg ik onder andere bovenstaande lipstick mee naar huis en vanzelfsprekend was ik enorm benieuwd. Het is een Revolution Perfect lipstick in de kleur R12 C04646 (volgende keer een leuk naampje, Flormar?).

Zoals je hierboven kan zien is het een prachtige knalroze kleur. Niet alleen de huls maar ook het design van de lipstick zelf is erg mooi! Chique, modern en ze liggen ook nog eens lekker in de hand. Voor de €7,95 die je ervoor neerlegt hebben de makers goed hun best gedaan!

Swatches! Deze foto is voor een raam gemaakt wat de kleur wat koeler laat lijken dan hij daadwerkelijk is. Wel zie je hier de flinke pigmentatie en de structuur van de lipstick goed.

Lipswatches mochten natuurlijk ook niet ontbreken! Bovenstaande foto’s geven ook een goed beeld van hoe de kleur er in het echt uitziet. Rechtsonder zie je de before-foto waarbij ik alleen een klein beetje Liperase van MAC heb aangebracht. Zie je nu trouwens wat ik bedoel met sterke punten naar voren halen? Ik ben best tevreden over mijn lippen maar met een opvallende kleur knallen ze toch echt vele malen meer! Ik vind het ook een stukje netter ogen wanneer je een mooie strakke lijn creëert.

Wat vinden we ervan?
Ik moet eerlijk toegeven dat deze Revolution Perfect Lipstick mij enorm heeft verrast! De pigmentatie is top, de kleuren zijn uitgebreid (15 om precies te zijn), de kleur blijft erg lang zichtbaar en de prijs (7,95) is erg goed te doen voor zo’n goede kwaliteit. De lipstick smeert ook nog eens erg fijn uit en de huls ligt lekker in de hand. Aanrader dus!

Flormar heeft sinds kort haar eigen winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. Heb jij al een bezoekje gebracht aan de winkel?

Comments (26)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Prev Post

Dit was mijn 2013.

december 31, 2013

Next Post

Valencia

januari 9, 2014