Shoplog

Footway ervaring

Mijn Footway ervaring review is eindelijk af! Vandaag deel ik met jullie mijn ervaring met het bedrijf en laat ik weten of ik het bedrijf zou aanraden of niet. Lees snel verder!

2

Basisinformatie

Footway is een webshop waar ik nog niet heel veel over gehoord had en ik was dus ook erg benieuwd naar de gebruiksvriendelijkheid en bijvoorbeeld de levertijd. De website werkt echt super makkelijk en het aanbod is echt enorm. Ook kan je van tevoren heel gemakkelijk je schoenmaat aanklikken. Dit zorgt ervoor dat je niet teleurgesteld wordt wanneer je eindelijk je perfecte schoen hebt gevonden maar je maat niet op voorraad is. Je kunt urenlang door modellen en kleuren zoeken en door het grote merkaanbod zit er sowieso een match voor je tussen. De schoenen worden verzonden uit Zweden (cool right!) en de verzendkosten zijn altijd €5.99. Mooie aanbiedingen zijn trouwens ook genoeg aanwezig!

3

Verzendtijd


De verzendtijd was enorm kort en dat terwijl Footway niet in Nederland gevestigd zit. Bij mij kwam er een dag na mijn bestelling al een plastic tas met daarin twee dozen aan de deur. Dat is natuurlijk super fijn!

4

Mijn bestelling

Als eerste ging ik voor deze zwarte Puma’s. Ik had deze al in het wit (hoogglans) en vond ze zo fantastisch dat ik ze ook erg graag in het zwart wilde hebben. Ze hebben een zacht stofje met een klein stukje leer aan de zijkanten. Deze schoenen lopen echt enorm fijn en ik kan ze echt aan iedereen aanraden!

6

Mijn tweede paar zijn deze zwarte Converse schoenen. Ik ben echt gek op converse (maken iedere outfit leuker!) en ze lopen natuurlijk erg fijn. Je kunt deze schoenen voor heel veel gelegenheden dragen en ook voor festivals komen ze er goed van pas. De witte variant had ik al dus deze zwarte uitvoering moest ik ook hebben!

8

Beoordeling

En dat waren mijn twee nieuwe aanwinsten alweer! Footway is mij erg goed bevallen en ik zou de webshop dus ook zeker aanraden. Je kunt trouwens ook gewoon met iDeal betalen, wel zo handig! Welke sneakers heb jij eigenlijk in de kast staan? Laat het weten bij de comments! 

Liefs,
Sharon

6 thoughts on “Footway ervaring”

  1. Atwal certainly is entitled to decline to answer questions, and have his lawyer respond on his behalf. The media is well-known to be singularly focused on ensuring people look stupid at their expense, so the media can feel superior and brilliant. All of that said, why have Atwal at the table? If you aren”t going to let him speak, why not just have the lawyer there. Having Atwal sit at the table seems like a show; trying to benefit from him looking “open, yet not opening him up to questions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.