fashion

Forever21 in Amsterdam! Finally!

3

Al jaren kijk ik uit naar een Forever21 in Nederland. De webshop verzendt nu alweer een tijdje naar Nederland maar er gaat niets boven the real deal! Gisteren was het dan eindelijk zover: het eerste filiaal in Nederland werd geopend en ik was erbij! Iedereen die voor de persopening was uitgenodigd kreeg een bandje om waarmee je 21% korting kreeg op alle kleding en ik heb (natuurlijk!) wat leuke items kunnen scoren. Wel kwam ik aan het einde een beetje in tijdnood en besloot ik dat ik maar snel een keertje terug moest gaan voor meer. De prijzen zijn immers zo laag dat ik het geen probleem vond dat ik dan geen 21% korting zou krijgen. Benieuwd naar wat ik kocht? Lees snel verder!

1

Ik ging uiteindelijk naar huis met twee crop-tops, een tasje en een ketting. De MTV top zal ik vooral veel op vakantie gaan dragen (ik ga volgende maand naar Torremolinos whoop whoop!) en de ‘You’re so vague’ top moest natuurlijk ook mee naar huis. De ketting vond ik door het turquoise kleurtje ook erg lief en sophisticated (is hier eigenlijk een nederlands woord voor?) ogen en nam ik dus ook mee.

2

Ik had ook echt een klein tasje nodig en deze vond ik erg leuk! De foto doet hem niet echt eer aan maar in het echt is hij erg chique en past hij bovendien overal bij. Ik wil binnenkort een vlog-camera gaan kopen en die gaat hier dan ook perfect inpassen!

Prijzen:
MTV Shirt: €12,75
‘You’re so vague’ shirt: €10,75
Necklace: €5,90
Handbag: €19,90

De winkel is echt enorm en ik kan je dus ook zeker aanraden even een kijkje te gaan nemen wanneer je in Amsterdam bent. Drie verdiepingen vol dameskleding, schoenen, tassen en nog veel meer. Amsterdam heeft er een stukje hemel bij! De Forever21 kun je vinden op Kalverstraat 11 en Rokin 12 (het ligt er maar net aan hoe je binnenkomt) en is vanaf vandaag geopend voor publiek! Morgenochtend, zaterdag 19 april dus, geeft de winkel een 21 euro giftcard weg aan de eerste 500 klanten dus ik zou zeggen ga ervoor!

 Ben jij ook zo blij met een Forever21 in Nederland? :-)

35 thoughts on “Forever21 in Amsterdam! Finally!”

  1. Je hebt leuke dingen gescoord! Ik zit er zelf ook aan te denken om morgen een bezoekje te brengen aan de Forever21, maar denk dat ik beter kan wachten tot de wervelwind van drukte is neer gedaald..
    Ik ben trouwens erg benieuwd naar de vlog(s) die je gaat maken!

  2. Oh! Dat hadden ze mij ook wel even mogen vertellen! Geen idee dat ik korting kreeg met dat bandje.
    Ik twijfelde over een paar dingen en besloot dat ik er nog even over na zou denken aangezien ik het ook gewoon in de webshop kon bestellen. Maar als ik 21% korting had gekregen… :| Stom…
    Céline onlangs geplaatst…Opening Forever21 AmsterdamMy Profile

  3. ik ben vandaag ook gegaan en stond er al om 7 uur vanwege de giftcard, het was even moeilijk om 5 uur op te staan en half 7 de tram in te stappen en er 3 uur te moeten staan maar de €21,- was het het helemaal waard uiteindelijk! alleen superdruk binnen na een tijdje natuurlijk, na anderhalf uur in de rij van de kassa te hebben gestaan

  4. Blij dat jij niet gevlogd heb haha! Leuke ketting! Die wil ik ook, jammer genoeg lukt dat de komende 6 maanden niet! Zit in Malaga voor 6 maanden, dus veel plezier in Torremolinos! Tis ontzettend mooi! (hoop dat je wel beter weer had, vandaag de hele dag regen…..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge