winactie

Giveaway: Revolution Redemption Palette

1

Surprise surprise! Na het succes van mijn vorige Revolution Makeup winactie verloot ik nu ook het Revolution Redemption Palette onder mijn lezeressen. Meedoen? Lees snel de voorwaarden!

3

Als beautyblogger kan het natuurlijk voorkomen dat je wel eens iets dubbel krijgt. Het Redemption Palette van Makeup Revolution bijvoorbeeld, waarvan ik er al een in huis had toen een vriendinnetje hem zo lief voor me had meegenomen uit Londen. “Dan mag je hem wel weggeven op je blog hoor” was wat ze daarna zei.. dat laat ik me geen twee keer zeggen! Zo lief! Ik heb vandaag dus weer een heerlijke win-actie voor jullie kunnen regelen waarbij je kans maakt op dit prachtige palette van Makeup Revolution.

Kans maken op dit palette? Volg dan deze stappen:

– Volg looksbysharon hier op Bloglovin
– Volg looksbysharon hier op Instagram
– Laat een comment achter onder dit artikel met daarin waarom je dit product zou willen winnen

En that’s it! De winactie loopt tot 25 januari en de winnares (die ik random uit laat kiezen via een online machine) krijgt hierna vanzelf bericht. Je hoeft dus niet te mailen na 25 januari :-) Vergeet natuurlijk niet een juist emailadres in te vullen wanneer je een comment achterlaat, anders kan ik je niet bereiken wanneer je gewonnen hebt!

Good luck ladies!

110 thoughts on “Giveaway: Revolution Redemption Palette”

 1. Ik zou dit palette graag willen winnen omdat het een perfect palette is voor een dagelijkse look & ik ben nog niet zo lang bezig met make-up dus dit zou erg van pas komen (:
  X

 2. Lieve Sharon,
  Ik zou dit palet graag willen winnen, omdat ik wil nog nooit zo’n palet heb gehad.
  Ik wil graag aan de slag met het ontdekken van make-up en daar hoort natuurlijk ook oogschaduw bij.
  Ik hoop dat ik dit win zodat ik leuk kan experimenteren met oogschaduw.
  Xx Kiki

 3. Dit pallette ziet er zo leuk uit. Ik zou dit pallette willen winnen omdat je maar nooit genoeg bruine oogschaduw kan hebben :) En omdat Makeup Revolution me een super merk lijkt en ik graag wat ervan wil proberen
  xxx

 4. Mijn insta is metavd…
  Ik zou graag het pallette willen winnen omdat ieder meisje een ‘best friend’ zou moeten hebben in haar makeup lade, dit zou goed eens mijn best friend kunnen worden als ik dit zo zie^^

 5. Wauw. Leuke winactie!
  Ik zou graag willen winnen omdat ik niet veel geld heb voor leuke makeup.. ik heb geen palletes, daarom lijkt het me ook zo leuk om een nieuw pallette te hebben. En dan ook nog eens gratis! :)

 6. Hoi Sharon,
  Het lijkt me superleuk om mee te doen met deze win actie! Ik zou het palette dolgraag willen hebben, omdat de kleuren zo ontzettend mooi zijn. Denk dat die mijn dagelijkse routine heel wat kunnen aanvullen!
  Fijne dag! Liefs XXX

 7. Wat lief van je vriendin! Ik doe erg graag mee, want ik ben al een tijdje benieuwd naar dit palette, hij ziet er zo mooi uit! Ik volgde je al op Instagram en Bloglovin’ :)

 8. Hoi!
  ik doe heel graag mee met de winactie!
  ik volg je al heel lang op bloglovin en op insta.
  ik zou het palette graag willen winnen omdat ik eigenlijk niet echt mooie oogschaduws heb. al de oogschaduws die ik heb zijn niet goed gepigmenteerd. dit is dus een goeie oplossing :).
  ik hoop dat ik win maar er zijn natuurlijk super veel meiden die mee willen doen maar ik kan het altijd proberen.
  x madelief

 9. Hoi Sharon!
  Ik zou het palette graag willen winnen omdat ik erg van oogschaduw houd, maar ik nog steeds niet het perfecte nude palette gevonden had, en dit is hem sowieso!

 10. Wat een te gekke winactie! Ik volg je op beide kanalen. Ik zou dit palette graag willen winnen om mee te experimenteren, met name in de winter vind ik het leuk om helemaal uit te leven qua make-up en ik denk dat zo’n palette daar wel mee kan helpen haha! Liefs

 11. Ik volgde je al op beide kanalen! Waarom ik graag wil winnen? Een mooie kans om weer eens oogschaduw te gaan gebruiken, ik hoor veel goeds over dit merk en ik ben erg benieuwd! En nog even en ik word 21, mooi verjaardagscadeautje? Ook word ik binnenkort geopereerd en moet ik zeker 6 weken plat, dan vind ik het wel leuk om weer eens met make-up te spelen!
  Eilish onlangs geplaatst…Food ♥ Cupcakes voor een babyshowerMy Profile

 12. Wat een leuke winactie, het is een super merk! Het iconic3 palette beviel me goed dus ik zou graag deze aan m’n stash willen toevoegen ;-)
  Ik volgde je al op bloglovin’ en nu ook op instagram (sylviee_r)!
  Liefs, Sylvie

 13. Hai Sharon,

  Wat een gaaf palette zeg!
  Ik zou hem onwijs graag willen winnen, maar niet voor mezelf, maar voor mijn vriendinnetje. Zij is helemaal into beauty maar deze heeft zij nog niet. Ook volgen wij jou allebei dus het zou een leuke verrassing zijn.

  Kus

 14. hmmmm ik kan nu een zielig verhaal typen over dat ik geen geld heb en het zo mooi vindt enzo, maar dat is niet het punt. Mijn punt is dat deze winactie tot en met 25 januari geldt en ik 29 januari jarig ben, dus het zou wel een heeeeel leuk cadeau zijn

 15. Wat een mooi palette! Ik zou hem graag willen winnen omdat ik pas net een beetje begonnen ben met ooglooks maken met oogschaduw en ik nog niet zoveel oogschaduws heb. En ik zou het heel leuk vinden om met dit palette een (hopelijk) mooie ooglook te maken.

 16. Ik doe graag mee aan deze winactie omdat ik veel goede dingen hoor over makeup revolution. Ik vind het een mooi palette en je kan nooit teveel make-up hebben (:

 17. Ik wil graag winnen omdat ik het een prachtig palette vind! De laatste tijd ben ik oogschaduw looks aan t uitproberen, dit deed ik vroeger ook met mijn only you – palette. Laatst heb ik een sleek palette aangeschaft(storm). I love it! Lijkt me een leuk palette, ik denk dat ik er veel looks mee kan maken!
  xxxlisa

 18. Hij ia echt zo super vet! Ik zou hem echt heeel graag willen winnen. Heb nig niet heel veel paletten. Ik leen altijd die van mn moeder en dan word ze weer boos omdat ze hem dan niet kan vinden. Ao. Ik ben heel veel aan het kijken voor leuke paletten alleen kan niet echt leuke vinden. Maaar deze eeft echt alle tinten bruin.

  x

 19. Na zoveel filmpjes te hebben gekeken over ooglooks, wil ik het ook gaan proberen! Dit paletje is een goede start om te beginnen met oefenen aan de hand van je handige tutorials op youtube

 20. Ten eerst je blog is super !!
  En ik zoek al super lang z’n palette alleen kan ik nooit een mooie vinden en deze heeft gewoon super mooie neutrale kleren. Natuurlijk volg ik je ook al super lang op insta en bloglovin.
  X, Emma

 21. Hoi Sharon! Ik zag je foto op instagram en het eerst wat ik dacht was woow wat een mooi palette! Toen ik verder ging lezen zag ik dat het een winactie was! Het is een heel mooi nude palette die ik graag zou willen hebben! xxx Esmeralda.

 22. Hey Sharon!

  Ik ben net begonnen met makeup’en, of nou ja.. oogschaduw dan. Foundation etc. doe ik al een tijdje wegens een niet zo’n toffe huid. Dit palette lijkt me echt heel mooi en ik denk dat het een heel mooi starterspalette is. Mooie kleurtjes en toch best veel variatie. Ik ken zelf het merk ook nog helemaal niet dus dit lijkt me ook een hele mooie gelegenheid om ermee kennis te maken haha. Ik vind je blog echt heel erg leuk en ook tof dat je dit doet! Ik hoop je trouwens te zien op de dytg, als ik mag dan.. Nou ja veel succes met een winnares uitkiezen, je zal er vast een heel geschikt iemand blij mee maken. :)

  Liefs een trouwe lezeres

  P.S maak weer youtube filmpjes, we missen je! :(

 23. Hoi Sharon! ik zou dit palette graag willen winnen omdat ik wel wil beginnen met make up gebruiken en dit palette graag zou willen uittesten ik heb altijd hele goedkope make up gehad die niet goed pigmenteerde enzo maar de laatste tijd begin ik meer make up te gebruiken en er ontbreekt nog een oogschaduw palette waarmee ik mooie dagelijkse ooglooks kan maken :)

 24. Omdat ik dezelfde oog en haarkleur als jou heb en die kleuren daar fantastisch bij staan & ik met de vele verjaardagen in mijn familie in februari de mooiste looks mee kan maken!

 25. Hé Sharon,

  Ik doe heel graag mee met deze win-actie. Ik ben de laatste tijd steeds meer en meer met make-up bezig en vooral met oogschaduw experimenteren . Deze pallette komt daarbij heel goed bij van pas. Het lijkt me ook echt een mooi oogschaduw pallette!

  liefs,

 26. Ligt het aan mij of verzend hij ook steeds bij andere mensen als je op enter klikt?
  Ik weet nu niet of mijn reactie verzonden is , dus schrijf het wel eventjes over nieuw

 27. Sorry maar het hele bericht word niet goed weergegeven ?
  Ik wil hem graag winnen omdat ik graag een palette zou willen hebben !
  Liefs, Marlous

 28. Jajajajajaja deze wil ik zooo graag! Ik denk wel dat er mensen zijn die hem ‘nodig’ hebben, maar ik vind het echt een prachtig palette en het is natuurlijk fantastisch om dat dan te winnen! Ontzettend mooi. En een oppepper kan iedereen natuurlijk wel hebben :)

  Xo
  Manon onlangs geplaatst…Miniplog eerste kerstdagMy Profile

 29. Ik zou graag het pallet willen winnen omdat het een prachtig palet is. En door een vrij plotselinge verhuizing heb ik geen cent te makken voorlopig :-)

 30. Hoi! Ik volg je al op insta en bloglovin. Ik zou dit palet graag willen winnen omdat ik eigenlijk net begonnen ben met oogschaduw enzo en het lijkt me een heel goed palet en het ljjkt me leuk om er een beetje mee te gaan experimenteren!

  X Mattanja

 31. Ik zou dit palette graag willen hebben omdat ik dit merk nog niet ken. Ik ben de laatste tijd aan het spelen met kleuren en ik denk dat het goed kan met dit prachtige palette!

 32. Lieve Sharon,
  ik volg je al vanaf het begin ongeveer en ben super fan van jou. Ik doe vaak oogschaduw op en houd van experimenteren, het liefst doe ik altijd nude. Ik zelf heb helaas geen goede paletten en ik zou dol gelukkig zijn als ik dit palet zou winnen.

  Loves,
  Indy <3

 33. Wat leuk. Ik doe eens een keer mee met een winactie van Sharon. Gewoon omdat het kan en ik wil nu ook wel eens kennismaken met dit merk. Als iedereen erover schrijft, dan moet het bijna wel geweldig zijn, dus wil ik dat wel eens winnen om te kijken of het echt zo goed is. En daarbij… Wie houd er niet van gratis, winnen en beauty?! Dus ik doe gewoon mee.
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Mijn Kerstmis 2014 ~ Look en “diary”My Profile

 34. Hoi! Wat een leuke winactie, ik doe graag mee!Ik ben heel benieuwd naar makeup revolution makeup, want ik heb er al goede dingen over gehoord. Dit palette lijkt mij mooi om kennis te maken met dit merk, mooie kleuren die ik elke dag draag. Ik ben trouwens xxsophiaa op zowel instagram als bloglovin, mocht je het willen controleren ;). Fijne dagen! X Sophia

 35. Hey!
  Ik zou dit palette heel graag willen hebben omdat je hiermee mooie ooglooks kan maken voor naar school, het is een prachtig palette die ik graag zou willen hebben.
  Liefs!

 36. Heyyyyy Sharon!

  Wat een leuke winactie, ik wil dit pallet graag winnen omdat het een superleuk palet vind en superlief dat je dit van je vriendin weg mocht geven!

  Ik heb alles gevolgdxx

  xx Veerle

 37. Die wil ik graag winnen, omdat ik de kleuren erg mooi vind. Ik denk dat zelfs ik, die niet zo bedreven is in mooie ooglijke maken als jij, hier een mooie look mee kan creëeren.

 38. Wat lief van je vriendinnetje! Ik draag niet dagelijks oogschaduw omdat ik er de tijd niet voor heb, maar af en toe vind ik het toch leuk om een simpele look te maken met natuurlijke kleuren. Ik vond het eerst maar een gek zicht om mezelf zo te zien, maar ik raak er toch stilaan aan gewend. Het volgende jaar ga ik dus lekker experimenteren met meer kleuren en glitters :)
  Ik volg je overal met m’n eigen naam, m’n Instagram is unleashedmemories.
  Liefs!

 39. hey
  ik zou graag willen winnen omdat ik graag wat meer met oog make-up wil doen.
  ik wil er misschien mijn werk van maken namelijk dus oefenen kan geen kwaad ;)

 40. Super leuke winactie, ik doe ook mee! Ik volg je op beide al :)
  Ik zou het palette graag winnen omdat bruine tinten altijd heel erg handig zijn, het kan heftig zijn maar ook weer lekker natuurlijk. Ik vind het ontzettend leuk om te experimenteren met oogschaduw, dat zou ik zeker met dit palette doen.

  Liefs, Melissa.
  Melissa onlangs geplaatst…FOLLOW ME AROUND #1My Profile

 41. hee Sharon!
  Ik vind je video’s super leuk. Door youtube ben ik me meer in make up gaan interesseren. Ik kijk veel naar jou video’s en ik vind ze super leuk. Ik zou heel erg graag het palette willen winnen. Om daarmee m’n make up stash uit te breiden.
  Xx Charlotte

 42. Ik volgde je al op beide netwerken omdat ik je simpelweg een van de leukste bloggers en youtubers vindt!

  Dit product zou ik graag willen winnen omdat ik eerdere swatches hiervan heb gezien en ik er zo hebberig van wordt, helaas ben ik een arme student en wil ik maar al te veel maar kan ik veel te weinig ;).

 43. Heeey,
  Ik volgde je al op instagram en bloglovin’. Het lijkt mij leuk om dit palette te winnen, omdat ik dan nog meer kan experimenteren met verschillende oogschaduwkleuren. X

 44. Heb alle stappen ondernomen, ben oprecht net op zoek naar een oogschaduw pallet met bruin en goudtinten. Deze ziet er geweldig uit. Kan niet wachten om hem te testen!!

 45. wat een toffe win actie, ik zou graag een kansje wagen omdat het een mooi palette is! En een kansje wagen kan altijd, niet geschoten is altijd mis! Ik wil je overigens alvast een gelukkig nieuwjaar toewensen!
  alexa onlangs geplaatst…De merken tagMy Profile

 46. Nou wat toevallig zeg! Ik heb dit palette voor Kerstmis gevraagd, en ook gekregen. Maar het zit zo: toen ik het cadeautje uitpakte, was er helaas niks meer van over! Alleen de donkerste kleur heeft het overleefd :( Ik heb het palette helaas weg moeten gooien, ik denk dat de Kerstman er per ongeluk is op gaan zitten ofzo. Mocht ik niet winnen, dan ga ik ‘m alsnog opnieuw bestellen, want ik ben zó benieuwd naar het palette!

  X

 47. Hey Sharon,
  Ik zou graag dit palette willen winnen, omdat ik dit palette gewoon kei mooi vind! Ik houd van nude tinten en dat heeft dit palette :). Ik heb nog maar een klein make-upstashje en dit palette lijkt me hartstikke mooi om eraan toe te voegen!
  Ik volgde je al op Instagram & Bloglovin’ :)
  Ik hoop dat je nog lang doorgaat met bloggen en Youtube <3
  X Lieke

 48. Hey Sharon.
  Wat een lieve vriendin die je hebt dat ze dat meeneemt uit Londen voor je!
  Ik zou het pallet graag willen winnen.
  Alle kleuren die je nodig hebt voor een mooie alledaagse en feest look zitten erin, perfect dus!

  Ik wens je alvast een gelukkig 2015.

  x
  Daphne

 49. Ik doe zeker mee!Ik doe niet vaak oogschaduw op, maar met deze mooie kleuren kan ik het niet laten denk ik. Ik heb onwijs veel zin om met dit palette een mooie look te maken :)

 50. Wat leuk dat je dat weggeeft! Ik doe graag mee! Oogschaduw vind ik nog moeilijk, maar deze kleuren lijken me heel mooi staan. Ik heb er ook goede dingen over gelezen. Dus ik doe graag mee. Ik volgde je al op BL en nu ook op Instagram.

 51. Hoi Sharon!
  Graag zou ik dit palette willen uitproberen om de mooiste nude looks te maken! Ben namelijk al even op zoek naar de juiste nude kleuren die ik dagelijks kan dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge