Review

Glossybox Januari 2013

glossybox

Daar is hij dan, de eerste glossybox van 2013! Inclusief gelukskoekje met beautywens (heeel tof). Ik ben deze maand erg tevreden over de inhoud en deel deze dus ook weer graag met jullie! Benieuwd wat er deze maand allemaal inzat? Lees dan snel verder!

glossybox

Zoals je waarschijnlijk al opviel is de doos deze maand knalroze! Ik vind het erg leuk dat de vormgeving iedere maand weer anders is, zo blijft het iedere maand weer een verassing wat voor cadeautje je in de bus krijgt. Alles was weer prachtig ingepakt inclusief het Glossybox Magazine & informatiekaartje.

glossybox januari 2013

Zien jullie mijn nieuwe favoriete BB cream van Ginvera al liggen? Wat een topproduct is dat zeg! Ik ga hem zeker in fullsize kopen als ik terugkomen van Londen (mocht ik nog geld overhouden natuurlijk. ik betwijfel het) want hij is namelijk vrij duur met zijn 32 euro.. ouch.

Ook zie je hier de MODEL&CO lipstick-lipgloss combinatie die heerlijk creamy is maar helaas een beetje vloekt met mijn lichte huidskleur. Jammer! Waar ik dan wel weer erg blij mee ben is de TONI&GUY cleanse shampoo for damaged hair. Ik ben erg benieuwd wat deze zal doen voor mijn haar.

glossybox januari 2013

Laten we in het midden beginnen: de ‘Red sin’ parfum van Christina Aguilera. Deze ruikt echt verbazingwekkend lekker! De bodylotion doet me denken aan een hele lekkere shampoo waarvan ik de naam ben vergeten.. Ik ben er in ieder geval erg blij mee, heerlijke huidproducten zijn namelijk nooit erg om te krijgen. Zo ook het bijgevoegde maskertje van Dr. van der hoog in ‘passionate pearl’ en de verzorgende dagcreme van AHAVA. Ik ben erg benieuwd naar deze producten!

Glossybox, hier word ik blij van :) Deze Glossybox zorgde namelijk weer voor een echt ‘wauw’ effect en maakt hem zijn €14,99 per maand helemaal waard! Zijn jullie ook al geabonneerd op de Glossybox?

2 thoughts on “Glossybox Januari 2013”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge