nagels

GOSH – DENIM DELIGHT

Denim, we zien de stof op dit moment in iedere herfstcollectie verschijnen! Zo komt GUESS binnenkort met een grote denim campagne en hangt de nieuwe C&A denim collectie ook al in de winkels. Hoe zit dat eigenlijk op beauty-gebied? GOSH doet er in ieder geval leuk aan mee met deze nieuwe denim-blauwe kleur. De kleur heet officieel ‘Denim Delight’ en doet zijn naam zeker eer aan. Een heerlijke stijlvolle classy kleur voor het aankomende herfstseizoen! Kijken jullie mee naar de foto’s?


Nagellak van GOSH vind ik eigenlijk altijd wel prima lakken. De kleur dekt fantastisch na 2 normale laagjes en de kwaliteit is zo goed dat de nagellak makkelijk 3/4 dagen perfect op zijn plek blijft zitten. Daarna beginnen er wel wat kleine chips te ontstaan maar dat ligt natuurlijk ook aan de kwaliteit van je nagels (mijn nagels zijn vrij droog op dit moment en er bladdert dus nog wel eens een stukje af).

Deze GOSH nagellak bevat 8 ml en daarvoor leg je bij iedere kruidvat €7,29 neer om hem mee te mogen nemen. Niet echt budget, wel redelijk voor een nagellak van prima kwaliteit. Ik vind het lakje zijn 7 euro zeker waard maar dat blijft persoonlijk!

Wat is jouw favoriete nagellak-kleur voor de herfst? 

 

GOSH is te koop bij de meeste Kruidvat filialen.

15 thoughts on “GOSH – DENIM DELIGHT”

 1. Leuk kleurtje!
  Ik heb toevallig vd week het Gosh lakje; Frosted Gold gekocht! Een lquid sand lakje!
  Ook super mooi!
  Nagelfestival bij kruidvat is een mooie gelegenheid om dit soort lakjes aan te schaffen!
  1+1 gratis scheelt toch altijd weer! Actie loopt t/m 22 sept! ;-)
  Mandy onlangs geplaatst…Essence gel nails at homeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge