GOSH Metallic Eye Shadow Sticks

Makeup

GOSH1

De eyeshadowsticks van GOSH zijn al jaren een begrip in beautyland. De mineral waterproof eyeshadow bedoel ik dan, welke ik bijvoorbeeld erg lang als oogschaduwbasis heb gebruikt. De kleuren waren intens gepimenteerd, bleven lang zitten en konden ook nog eens prima mee het zwembad in. Nouja, de ooglook dan ;-) Vandaag ga ik het hebben over de nieuwste krachtpatsers van GOSH: de Forever Metallic Eye Shadow Sticks in jawel, waterproof. Benieuwd? Lees snel verder!

GOSH2

De lijn bestaat uit acht prachtige metallic kleuren die voorzien zijn van een praktische en stijlvolle verpakking. De kleuren zijn redelijk gevarieerd maar ik had er alsnog graag een of twee knalkleuren bij gezien. Een knalroze of knalgele kleur bijvoorbeeld.

GOSH3

Hierboven zie je alle kleuren nog wat beter. Vier veilige bruintinten en vier koelere tinten.

GOSH4

Swatches! Van links naar rechts zie je hier: Beige, Silver Rose, Light Copper, Brown, Green, Plum, Blue & Grey.

De kleuren zijn zoals je wel kan zien erg gepigmenteerd. Ze glijden ook erg gemakkelijk over je huid en oogleden wat bijvoorbeeld niet zo was bij de Mineral Waterproof Eyeshadow. Een nadeel is wel dat de sticks wat kleur verliezen wanneer je ze eerst op je vinger en daarna op je ogen aanbrengt. Dit vind ik persoonlijk namelijk fijner werken dan het rechtstreeks aanbrengen op je ogen maargoed, dat is bij deze eyeshadow sticks dus geen goed plan. Ik zou je ook niet aanraden om deze kleuren op zichzelf te dragen, dan loop je het risico dat ze na een tijdje gaan creasen. Met een matchende oogschaduwkleur hoef je je gelukkig geen zorgen te maken, dan blijven ze prima op hun plek zitten! Zo goed zelfs dat je aan het einde van de avond flink moet boenen om ze weer weg te krijgen.

De kleuren zijn dus werkelijk prachtig, maar hebben wel een gebruiksaanwijzing. Een grote aanrader voor een bezoekje aan het zwembad of het strand maar minder voor dagelijks gebruik. Dan grijp ik toch iets liever naar mijn Urban Decay Primer Potion of NYX jumbo pencil in ‘Milk’.

En, wat vind jij van deze Metallic Eye Shadow Sticks van GOSH?

De GOSH Metallic Eye Shadow Sticks zijn te koop bij Kruidvat voor €7,29

 

20 thoughts on “GOSH Metallic Eye Shadow Sticks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.