GOSH velvet touch eyeliners

Makeup

Intense oogpotloden voorzien van prachtige kleuren, ik ben er gek op. GOSH is zo’n merk waarbij je gewoon altijd goed zit als het om oogpotloden gaat! Het kleurenaanbod is erg uitgebreid, de potloden super gepigmenteerd en het prijskaartje is ook nog eens goed te doen. Toen ik deze nieuwe oogpotloden binnenkreeg werd ik dus vanzelfsprekend meteen enthousiast! Benieuwd naar mijn mening? Lees snel verder!GOSH komt voor het winterseizoen met 5 nieuwe kleuren van de velvet touch eyeliners. Zoals je hierboven al kon zien ontving ik twee kleuren: een groene en een paarse kleur. De potloden zijn 100% waterproof en allebei voorzien van prachtige glitters!

De eerste kleur: ‘018 I sea you’ is een prachtige petrol (oceaan-achtige groenblauwe) kleur die perfect is voor het aankomende winterseizoen. Petrol is hot and happening en dus ook make-up merken als GOSH gingen hierin mee. Deze velvet touch eyeliner is 100% waterproof en bevat hier en daar ook nog eens een glittertje wat een prachtig effect geeft!

Paars, deze kon natuurlijk ook niet uitblijven voor het aankomende herfst/winter-seizoen! De kleur ‘019 Temptation’ is een prachtige dieppaarse kleur waarvan ik zeker weet dat hij ieder meisje mooi zal staan. Gecombineerd met de prachtige glans en de glitters is dit zeker een must-have voor de aankomende feestjes!

Tijd voor swatches! Zoals je kan zien zijn beide kleuren enorm gepigmenteerd en knallen ze van het scherm af. Mijn favoriet is toch wel de ‘i sea you’ aangezien ik gewoon groot fan ben van tealkleuren ;-) Ze blijven ook nog eens enorm lang zitten aangezien ik deze swatches er echt af moest boenen met een flinke dosis make-up remover. Je hoeft na een regenbui dus niet bang te zijn voor groen/paarse panda-ogen!

Super tevreden ben ik dus over de velvet touch eyeliners van GOSH. Voor de €7,79 die je ervoor betaalt zijn ze hun geld meer dan waard en kan ik ze ook aan iedereen aanraden! De potloden zijn te koop bij alle Kruidvat filialen met een GOSH schap.

Hebben jullie al een velvet touch eyeliner in je collectie?

 

24 thoughts on “GOSH velvet touch eyeliners”

  1. Hoe komt het dat de kleur “Golden Moss” op geen enkele website verkrijgbaar is?
    Super potloden, maar dit is echt de enige kleur die ik wil…..
    Groetjes, Vera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.