Persoonlijk

Groot nieuws, LA shoplog & winactie!

Hi loves! Ik ben weer terug van LA en laat jullie in deze video zien wat ik allemaal heb gekocht! Het is heeel erg veel dus zeker het kijken waard :-) Ook vertel ik jullie wat meer over mijn nieuwe (engelse) make-up kanaal en maak je kans op een tof Amerikaans make-up pakket. Heel veel kijkplezier!

Klik hier voor mijn nieuwe kanaal!

18 thoughts on “Groot nieuws, LA shoplog & winactie!”

 1. Ik zou echt super graag willen winnen
  Niet alleen omdat ik het zo leuk vind maar ook omdat ik er heel veel aan kan hebben. Ben namelijk een mode opleiding aan het doen en daar zou ik dan heel goed gebruik van kunnen maken. Kusjessssss
  Yoni x

 2. Hoi!
  Ik doe zeker mee, heb me op beide kanalen geabonneerd. Ik wil heel graag willen want ik ben dol op make-up, vooral Amerikaanse maar dit is dus heel lastig te verkrijgen hier. Ik ben vooral erg benieuwd naar het Kat von D interstellar palette.
  Groetjes

 3. Ik vind het hartstikke leuk dat je out of the box denkt qua make-up. ben je meteen gaan volgen op je nieuwe kanaal (deze volg ik al1) ! Heerlijke shoplog, wat een geweldige artikelen heb je gescoord!

 4. Oeh echt zo een heerlijke geweldige shoplog! Zo tof dat je zoveel gekregen heb zeg. Wauw en ook echt van zulke gave merken. Ik ben trouwens echt blij dat je het Engelse kanaal bent begonnen. Ik miste je tutorials echt!

 5. Hee Sharon,

  Achja, jezelf een beetje verwennen moet kunnen toch? En wanneer ben je nou in LA? Ik noem het verantwoord shoppen! (Ik weet niet of ik het zelf zou doen hoor, maar toch, haha)
  Het is sowieso slim om ook je blog in het engels te doen, omdat jij jezelf zo internationaal ook in de kijker zet en meer mensen kunt helpen (Y).
  Wauw, dat pakket ziet er trouwens enorm gaaf uit! Alles wat ik draag is of geen make-up als ik nergens heen hoef of een simpele eyeliner lijn, wat mascara, blush en af en toe lippenstift. Als ik dan geen make-up op heb, baal ik altijd omdat ik me zo lelijk voel (ook wel met make-up, maar er zit wel verschil in) Ik zou met het pakket graag meer make-up looks willen proberen.

  Liefs

 6. Wat een heerlijke shoplog zeg <3. En heel gaaf dat je het weer in de Engelse community wilt proberen. Je Engelse uitspraak is super en prettig om naar te luisteren dus dat kan je in elk geval niet in de weg staan. Ben dus ook geabonneerd op beide kanalen en het lijkt me heeel gaaf om een Amerikaans make-up pakket te winnen omdat het gewoon heel leuk is om producten uit te proberen die normaal bijna onmogelijk te verkrijgen zijn (of voor een godsvermogen natuurlijk).

  Liefs,
  Janneke

 7. Wauw, wat bizar veel! Die PR bureaus daar zijn echt wel heel makkelijk in vergelijking met de Nederlandse! En wat gaaf dat je met Nikkie mee mocht naar zoveel bekende youtubers en Kat von D! Ik kan niet wachten op alle reviews ook!

 8. Heey

  Wat een supergave producten !! Heb gelijk op je andere kanaal gekeken vind het super dat je dit gaat doen en zal je zeker gaan volgen! Ik doe graag mee met de winactie helemaal omdat het americaanse producten zijn en je die hier niet makkelijk kan kopen.

  X jalyssa

 9. Zoveel leuke producten die je daar gekocht en gekregen hebt! Ik zou heel graag willen winnen omdat ik nu eenmaal echt nog bijna niets van Amerikaanse make-up in mijn stash heb en het mij ontzettend leuk lijkt om die nieuwe merken en producten te leren kennen en ermee te experminteren!
  Veel liefs xx

 10. Ik zou heel graag winnen omdat ik erg benieuwd ben naar de Amerikaanse producten. Ik ben sinds een jaar heel intens bezig met make-up en heb het gevoel dat er nog heel veel te ontdekken valt. Heel erg leuk dat je ook een Engels kanaal start en je doelen nastreeft! Ik vind het super dat je niet gaat zweven en op een erg normale en leuke manier over producten en looks kan vertellen! Doe zo verder!

 11. Heey,

  Ik zou heel graag willen winnen, om nieuwe producten uit te kunnen proberen. Ik houd erg van make-up en ik vind het leuk om te experimenteren.

 12. Wat ben jij onzettend verwend zeg, kan met voorstellen dat deze hoeveelheden zelfs voor de grootste make-up hoarder overweldigend zijn.
  Het is inderdaad erg jammer dat de meeste Amerikaanse merken zo slecht te verkrijgen zijn en dat bijvoorbeeld Ulta of Lorac niet naar Europa verzenden. Daarom is het erg lief van je dat een deel van de buit met een van ons wilt delen.
  Ik loot graag mee naar dit mooie pakker omdat er een aantal merken bij zitten waar ik niet bekend mee ben en die ik graag uit wil proberen.

  Veel succes met je e kanaal!

 13. Hi Sharon!

  Wat onwijs veel producten heb je gekocht/gekregen; héél gaaf!
  En chillen met Kat von D? Hallo?! Super gaaf!

  Begrijpelijk maar ook jammer dat je niet alle producten hebt laten zien. Zes uur naar make-up kijken is voor mij geen probleem haha :).

  Ik zou graag het make-up pakket winnen omdat Amerikaanse producten zo moeilijk verkrijgbaar zijn en ik er alleen maar positieve reviews over lees. Ik ben zo nieuwsgierig geworden!

  X

 14. Echt super dit! En ja, belachelijk veel maar who cares! Enjoy!
  Hoewel ik 42 jaar ben, ben ik echt verslaafd aan beauty…. Zowel om te gebruiken als om naar te kijken. Zou dat pakket dus heel graag verwelkomen ;-)

 15. Wat een gave shoplog! Grappig om te zien dat je zo verrast bent dat je overal make up kreeg of mocht uitzoeken. Leuk om te zien dat je ondanks alles zo lekker Hollands nuchter bent gebleven!

  Ik zou heel graag het make up pakket willen winnen omdat ik het leuk vind om met make up te spelen alleen door mijn karige ziektewet helaas het geld niet heb om veel uit te proberen of duurdere merken te kopen.

  Je Engelse YouTube kanaal is trouwens heel gaaf, mooi om te zien dat je schijt hebt aan reacties en lekker doet waar je hart ligt, ga zo door!

 16. Wauw super veel, word er spontaan jaloers van haha! En gelijk heb je dat je nu je tutorials op je engelse kanaall doet, je past echt in het rijtje van amerikaanse youtubers! Geabboneerd op beide was ik al natuurlijk en verder zou ik het pakket heel graag willen winnen omdat ik altijd ruzie heb met mijn ouders dat ik veel teveel geld uitgeef aan make-up en hiermee zou ik weer even vooruit kunnen haha, leuke producten heb je erin gestopt, zou ze graag uitproberen! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.