Grote tuin inrichten – 5x toffe inspiratie

Een grote tuin of buitenruimte is voor heel veel mensen een grote droom. Je kunt er namelijk zulke leuke dingen mee doen! Zelf zou ik het wel weten wanneer ik een grote tuin zou hebben. Mocht je nou zelf binnenkort gaan verhuizen naar een huis met een grote tuin dan heb ik een aantal hele leuke tips voor de inrichting hiervan op een rijtje gezet. Lees snel verder!

1. Echt uitpakken

Heb jij kinderen of wil je er gewoon voor zorgen dat de borrels in jouw tuin altijd legendarisch eindigen? Zorg dan voor één of meerdere speeltoestellen zoals bijvoorbeeld een trampoline. Een Inground trampoline kopen zorgt ervoor dat je geen zicht in je tuin verliest en dat er een stuk minder vaak ongelukjes gebeuren (kinderen die van de trampoline vallen bijvoorbeeld). Voor de maat of look hoef je het tegenwoordig ook niet meer te laten, je hebt tegenwoordig namelijk zelfs stijlvolle rechthoekige trampolines. Bekijk deze toffe Etan rechthoekige trampoline maar eens. Die wil je toch in je tuin hebben tijdens een (kinder)feestje?

2. Een overkapping

Ben jij gek op het buitenleven en wil je ook kunnen genieten van je tuin (of grote buitenruimte) wanneer het wat minder goed weer is buiten? Denk dan eens na over een overkapping! Niet alleen kan je dan veel vaker van je tuin genieten, ook creëer je met zo’n overkapping een super gezellige zithoek voor jou en je gasten.

3. Een eigen bar

Houd jij wel van een feestje en heb je altijd al gedroomd van een eigen kroeg? Met een eigen bar in je tuin of tuinhuisje kom je verrassend dicht in de buurt van die droom! Plaats een eigen bar naar keuze in je tuin, onder je overkapping of in een tuinhuisje en voor je het weet schenk jij drankjes uit je eigen bar aan je vrienden en familie! Hoe tof is dat?

4. Een zwembad

Waar sommige mannen al hun hele leven lang dromen van een eigen kroeg of mancave droom ik mijn hele leven al van een zwembad in de tuin. Dat lijkt me zo fantastisch om wanneer je maar wilt even een duik in je zwembad te kunnen nemen. Net zoals de vrouwen uit Gooische Vrouwen deden in de ochtend voordat ze weer eens op pad gingen voor een uitgebreide shopmiddag. Het lijkt me heerlijk om op een zonnige dag je vrienden te kunnen uitnodigen voor een dagje aan het zwembad. Jouw zwembad dus. Helaas is een eigen zwembad op dit moment nog even niet mogelijk, ik moet het nu namelijk nog doen met een dakterras. Ook heel fijn gelukkig hoor, maar dat zwembad moet dus nog even wachten.

5. Een Ibiza hoekje

Deze is dan wel weer een stuk meer realistisch. Ik heb het over een loungehoek in je tuin die je baseert op de geweldige beach bars zoals je ze kent van Ibiza. Beach clubs met een echte boho-style dus. Een mooie loungeset, parasolletjes van bamboe en grote champagnekoelers op tafel waar je je ijskoude drankjes in kunt bewaren. Dat klinkt toch geweldig? Zo’n hoek hoeft bovendien ook helemaal niet zo duur te zijn. Loungesets worden tegenwoordig voor steeds minder geld aangeboden (of je koopt er een tweedehands!) en voor de accessoires is het vooral een kwestie van creatief zijn. Op Pinterest vind je echt prachtige voorbeelden wanneer je zoekt op ‘Ibiza inspired garden’.

Heb jij op dit moment eigenlijk een grote buitenruimte? En wat zou jouw droom zijn om hier nog ooit eens aan toe te voegen? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.