Heb jij al een verlanglijstje voor de feestdagen?

Lifestyle

Whoop whoop! Het is weer bijna tijd voor de leukste tijd van het jaar (vind ik dan haha) en ik heb er zin in! Ik heb het natuurlijk over Sinterklaas en Kerst en ik kan echt niet wachten tot alle sinterklaasliedjes weer door de straten galmen en onze kerstspullen weer uit de kast gehaald mogen worden. Ook niet onbelangrijk, de cadeautjes natuurlijk! Heb jij al uitgevogeld wat je je vader en/of moeder gaat geven tijdens de feestdagen of welke items je op je eigen verlanglijstje wil gaan zetten? Daarbij kan ik je vandaag misschien wel helpen!
parfum
Natuurlijk heb je soms meteen al prachtige ideeën voor cadeautjes in je hoofd maar soms lijkt de inspiratie even op te zijn. Kan jij wel een beetje inspiratie gebruiken voor de aankomende feestdagen? Misschien is GET1,2 dan iets voor jou! GET1,2 is speciaal voor je mobiele telefoon en op deze website kan je o.a. zelf lijstjes voor cadeautjes opstellen maar ook lijstjes van anderen bekijken. Lees snel verder!

Vooral dat laatste vind ik zelf erg handig, je kunt namelijk heel gemakkelijk bekijken waar een bepaalde leeftijdscategorie interesse in heeft en dat maakt de kans van het vinden van een geslaagd cadeau een stuk groter! Ben je bijvoorbeeld een 45-jarige vrouw en heb je geen idee welk boek je aan je nichtje van 15 cadeau moet doen? Zoek dan eens op tieners, boeken en de juiste leeftijdcategorie en voor je het weet heb je een tof passend boek gevonden! Ook kan je op deze site heel gemakkelijk alle prijzen vergelijken (deze worden vier keer per dag gecheckt!) zodat je geen kortingen misloopt.

boekies

Tussen deze blogposts door zie je twee lijstjes die ik heb opgesteld en op GET1,2 heb geplaatst. Eerst een shortlist met parfums die (bijna!) iedere vrouw lekker zal vinden en daarna een lijstje met avontuurlijke boeken die je cadeau kunt doen aan meiden in de categorie 15-20 jaar oud. Er zitten bijvoorbeeld favorieten van mij tussen (Hunger Games!) maar ook boeken die ik nog niet heb gelezen maar nog wel graag een keer wil gaan lezen. Super handig toch wanneer je op zoek bent naar een tof cadeau!

Weet jij al welke cadeautjes je aan je geliefden gaat geven?
En heb je zelf eigenlijk al een wishlist samengesteld?

Button-MijnLijstjesStaatOp-400x100

Dit artikel is onderdeel van een samenwerking.

11 thoughts on “Heb jij al een verlanglijstje voor de feestdagen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.