Heb jij al een verlanglijstje voor de feestdagen?

Whoop whoop! Het is weer bijna tijd voor de leukste tijd van het jaar (vind ik dan haha) en ik heb er zin in! Ik heb het natuurlijk over Sinterklaas en Kerst en ik kan echt niet wachten tot alle sinterklaasliedjes weer door de straten galmen en onze kerstspullen weer uit de kast gehaald mogen worden. Ook niet onbelangrijk, de cadeautjes natuurlijk! Heb jij al uitgevogeld wat je je vader en/of moeder gaat geven tijdens de feestdagen of welke items je op je eigen verlanglijstje wil gaan zetten? Daarbij kan ik je vandaag misschien wel helpen!
parfum
Natuurlijk heb je soms meteen al prachtige ideeën voor cadeautjes in je hoofd maar soms lijkt de inspiratie even op te zijn. Kan jij wel een beetje inspiratie gebruiken voor de aankomende feestdagen? Misschien is GET1,2 dan iets voor jou! GET1,2 is speciaal voor je mobiele telefoon en op deze website kan je o.a. zelf lijstjes voor cadeautjes opstellen maar ook lijstjes van anderen bekijken. Lees snel verder!

Vooral dat laatste vind ik zelf erg handig, je kunt namelijk heel gemakkelijk bekijken waar een bepaalde leeftijdscategorie interesse in heeft en dat maakt de kans van het vinden van een geslaagd cadeau een stuk groter! Ben je bijvoorbeeld een 45-jarige vrouw en heb je geen idee welk boek je aan je nichtje van 15 cadeau moet doen? Zoek dan eens op tieners, boeken en de juiste leeftijdcategorie en voor je het weet heb je een tof passend boek gevonden! Ook kan je op deze site heel gemakkelijk alle prijzen vergelijken (deze worden vier keer per dag gecheckt!) zodat je geen kortingen misloopt.

boekies

Tussen deze blogposts door zie je twee lijstjes die ik heb opgesteld en op GET1,2 heb geplaatst. Eerst een shortlist met parfums die (bijna!) iedere vrouw lekker zal vinden en daarna een lijstje met avontuurlijke boeken die je cadeau kunt doen aan meiden in de categorie 15-20 jaar oud. Er zitten bijvoorbeeld favorieten van mij tussen (Hunger Games!) maar ook boeken die ik nog niet heb gelezen maar nog wel graag een keer wil gaan lezen. Super handig toch wanneer je op zoek bent naar een tof cadeau!

Weet jij al welke cadeautjes je aan je geliefden gaat geven?
En heb je zelf eigenlijk al een wishlist samengesteld?

Button-MijnLijstjesStaatOp-400x100

Dit artikel is onderdeel van een samenwerking.
Misschien vind je dit ook leuk:

11 Comments

 1. beautifulday4makeup

  Leuk dat je ook boeken opgenomen hebt in je lijstje

 2. Rena

  I like really that you share here also books!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Manon

  Geweldige wishlist ! Ik wil die parfum van Marc Jacobs

 4. Femke

  Wat een leuk idee. Heel mijn verlanglijstje is al gekocht, joehoeeee!

 5. Elsbet | La Vie Pure

  Wat een fijne tips! Ik heb een macbook gekregen en dat is eigenlijk mijn kerstcadeautje!

 6. Lindsey Beljaars

  Leuk! Ik kan mArc Jacobs Decadence echt aan iedereen aanraden. Vind het zo’n geweldige geur!

 7. Gina

  Wat een leuke wishlist! Een nieuwe parfum staat ook zeker op mijn verlanglijstje :)

 8. cato weemaes

  Op mijn wishlist staat nog een polaroid camera,dat lijkt me echt heel erg nice!
  //fashion&lifestyle blogger//

 9. Frederique

  Heerlijke wishlists, ik vind geurtjes altijd zo fijn om te krijgen, normaal koop ik die toch niet zo snel voor mezelf! x

 10. Kapsalon Amersfoort

  Ik hou wel van boeken en bij mij staan er nog heel wat boeken op het verlanglijstje. Boeken lezen is het leukste wat er is, je kunt je zo lekker verplaatsen in die wereld. Fantastisch!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.