Bloggen

Heb jij een blog?

spamjebloggie

Over mijn blog weten jullie inmiddels al redelijk wat maar.. heb jij eigenlijk een blog? En waarover gaat deze dan? Hoevaak plaats je een artikel en combineer je dit met een opleiding of bijvoorbeeld een fulltime baan? Dat zijn de vragen die ik vandaag voor jou heb! Ik geef jullie vandaag de kans om eens lekker te spammen over je eigen blog! Ik ben benieuwd! :)

Brand los!

145 thoughts on “Heb jij een blog?”

 1. Hi mijn naam is Laura
  en mijn blog gaat over beauty (hoofdzakelijk), fashion en lifestyle
  Ik post regelmatig een artikel neem een kijkje en laat een comment achter
  zodat ik jouw blog ook kan bekijken!

  -xxx- Laura

 2. Hee!
  Onze blog is http://lifabe.weebly.com
  Onze blog staat voor lifestyle, fashion and beauty. Wij schrijven over van alles en nog wat, wat wij leuk vinden. Anne schrijft een artikel voor maandag en Isa schrijft een artikel voor woensdag en in het weekend schrijven we samen artikelen. Wij vinden dit allebei erg leuk om te doen, en kijken ook vaak op jou blog. Onze blog is onze hobby, want zelf zitten we nog op school. Wij hopen dat je een kijkje wilt nemen op onze blog !

  xoxo
  Anne en Isa
  Anne en Isa onlangs geplaatst…Happy new hair & girl crush on Saturday!My Profile

 3. Ik ben Nienke en mijn blog is http://www.dreamingoutloud.nl. Ik post eigenlijk over alles dat in me op komt: beauty, maar ook persoonlijke dingen, muziek en opinie. Op dit moment post ik niet zo vaak als dat ik zou willen en heb ik ook niet echt een vast schema. Ik zit nu doordeweeks de hele dag op stage en daardoor is het voor mij moeilijk mee te combineren met andere hobby’s om ook nog dagelijks te posten, zoals ik eigenlijk zou willen. Hopelijk gaat het tijdens mijn minor allemaal wat makkelijker en kan ik m’n blog weer echt actief oppakken :) Ik doe nu m’n best maar soms lukt het gewoon allemaal niet en is het moeilijk te combineren
  Nienke onlangs geplaatst…October FavoritesMy Profile

 4. Hi, ik heb ook een blog genaamd EstherNewsFlits. Ik schrijf artikelen over fashion, food en reizen, maar plaats ook af en toe een beauty- of persoonlijk artikel. Ik plaats 4 keer per week een artikel en combineer dit met parttime werk op het moment. Vooral een vrije dag en/of weekenden besteed ik aan het bloggen, want op een werkdag heb ik er helaas écht geen tijd voor. Volgend jaar ga ik studeren, dus hoe we het dan gaan doen, wordt nog spannend. Hopelijk neem je eens een kijkje: http://www.esthernewsflits.nl X
  Esther onlangs geplaatst…How to – reisverslag makenMy Profile

 5. Wat leuk dat we mogen spammen, thanks! Op mijn blog http://www.beautygoddess.nl/ schrijf ik een aantal keer per week over beauty, fashion, maar deel ik eens per maand ook wat snapshots uit mijn dagelijkse leven voor een personal touch. In het dagelijkse leven werk ik als IT Service Manager in een typische mannenwereld waarbij mijn blog wat dat betreft een heerlijke uitlaapklep is waar ik lekker en ongegeneerd met beauty bezig kan zijn ;-)
  Deb onlangs geplaatst…Favoriete beauty producten herfst 2014My Profile

 6. Wat leuk dat we mogen spammen!
  Mijn naam is Priscilla en ik blog op http://www.belleviefashion.nl.
  Ik plaats om de dag een artikel en werk daarnaast fulltime op een kinderdagverblijf.
  Ik heb een grote passie voor mode en beauty en schrijf hier dan ook graag over. Ik vind het erg leuk om te doen en ben trots op het stukje wat ik al opgebouwd heb.
  Zou het ontzettend leuk vinden als je is komt kijken :)
  priscilla onlangs geplaatst…Sleek blush by 3 palette PumpkinMy Profile

 7. Leuk dat je dit doet! Ik heb een beauty fashion & lifestyleblog en probeer meerdere keren per week te posten. Ik zit in het examenjaar en probeer het daar mee te combineren wat tot nu toe prima gaat. Ik vind het super leuk om te bloggen en mensen te inspireren en motiveren. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt! Liefs
  Kelly onlangs geplaatst…Tag | This or that (beauty edition)My Profile

 8. Wat leuk! Ik ben sinds een maand of twee een blog over fotografie begonnen (www.byheartnl.blogspot.com). Gewoon om geïnspireerd te blijven, mijn werk te kunnen delen en tussen het soms wat saaie studieleven creatief bezig te blijven. Ik post dus vooral mijn eigen fotoreportages, inspiratie foto’s of backstage filmpjes, uitprobeersels op zowel fotografisch als culinair gebied (ik probeer steeds beter te worden in (gezond) koken) en hier en daar een wat meer persoonlijk/lifestyle artikel. Ik moet zeggen dat ik het combineren nog best lastig vind, maar omdat ik het niet zozeer doe voor de volgers maar meer gewoon voor mezelf vind ik het voor nu wel prima.

  Oh, ik wilde trouwens nog zeggen dat ik je lay-out echt heel erg mooi vind! Ik hou altijd wel van die minimalistische stijl :)
  Lisa onlangs geplaatst…Behind The Scenes bij VOGUEMy Profile

 9. Ik (Kim) ben Daily breakfast gestart op 19 Augustus 2013. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilden mijn verhalen kwijt, daarom besloot ik een lifestyle blog te starten met af en toe wat artikelen. Mijn blog werd steeds een beetje groter en langzamerhand kwamen er meer artikelen online van beauty en fashion, mijn grote passie. In Juni 2014 zocht ik een helpende hand en bood Brittany zich aan, super leuk. Ik ken Brittany al langer omdat wij schoon nichtjes zijn. Haar vriend is de neef van mijn vriend. Onze lifestyle blog is ondertussen veranderd in een echte beauty, fashion & lifestyle blog. Wij halen er super veel plezier uit om dingen op de blog te schrijven en met jullie te delen. Jullie reacties raken ons daarom ook elke keer weer. Wij vinden het leuk om hard voor de blog te werken en steeds beter te worden en tips mee te pakken van iedereen. Wij hebben sinds kort Youtube helemaal ontdekt en halen hier veel plezier uit.

  http://dailybreakfast.nl
  Kim onlangs geplaatst…Primark shoplogMy Profile

 10. Hoi,
  Ik ben Kirsten, 14 jaar oud en ik heb een blog genaamd lifewithkirsten.wordpress.com Ik blog over beauty, fashion en mijn leven. Ik blog hier onregelmatig op, ik probeer elke woensdag een video te uploaden en de rest van de week soms een artikel. Het liefst heb ik een vast updateschema maar omdat ik het de ene week op school veel drukker heb dan de andere week, kan dat helaas niet.
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt!
  Liefs,
  Kirsten
  Kirsten onlangs geplaatst…Review : Forever 21 paletMy Profile

 11. Wat lief dat we mogen spammen. Ik ben Marloes, 26 jaar en blog sinds 1,5 jaar op http://www.thebeautyassistant.nl. Een persoonlijke blog over beauty, fashion en healthy lifestyle. Ook ben ik gastblogger op we-heart-fashion.com waar ik iedere zondag een healthy recept plaats. Kom gezellig een kijkje nemen op mijn blog en laat je meeslepen in mijn liefde voor beauty, fashion, healthy lifestyle en fotografie!
  Marloes onlangs geplaatst…In The Picture #34My Profile

 12. Wat lief van je dat we even mogen spammen! Mijn naam is Marijke, ik ben een belgische blogster en mijn eigen knusse plekje op het web is http://marykejane.blogspot.com. Op ‘Marykejane’ blog ik over alles wat me zoal bezighoudt als typische twintiger. Ik blog over beauty, mode, lifestyle maar ik probeer er ook steeds een leuke persoonlijke toets in te houden. Mijn blog is enorm belangrijk voor me geworden. Ik houd er enorm van om leuke reacties te lezen en te beantwoorden eventueel! Neem jij ook een kijkje? Laat dan zeker ook even een toffe reactie achter ;) Tot snel op Marykejane xoxo
  Marijke onlangs geplaatst…NEW IN: 2 paar winterschoenen (Berca Shoes)My Profile

 13. Ik blog al bijna vier jaar op http://www.redfashionhead.nl. Voorheen voornamelijk over kleding en beauty, nu voornamelijk over fashion en interieur. Ik heb periodes dat ik dagelijks een artikel online zet, maar ook periodes dat ik bijvoorbeeld maar één artikel per week plaats. Als ik geen inspiratie heb, komt er ook niets online. Omdat ik geen geld verdien met bloggen voel ik me niet verplicht om dagelijks iets te plaatsen, het is voor mij puur hobby, en een hobby moet leuk blijven toch?! :D
  Ik maak ook video’s. Hiervoor geldt hetzelfde als voor de artikelen op mijn blog. Zo heb ik een periode dat ik een aantal video’s per maand maak, maar ik kan ook rustig 3 maanden geen video maken. Video’s die ik leuk vind om te maken zijn shoplogs en DIY’s.
  Janouk onlangs geplaatst…‘Copper’ als interieurtopperMy Profile

 14. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik heb een blog, en dat is een mama lifestyle blog!
  Mijn naam is Kelly, 24 jaar en ik ben een jonge moeder van dochter Lana. Op mijn blog schrijf ik over mijn leven als jonge moeder maar ook over mode, deel ik mijn outfits, healthy lifestyle met lekkere recepten, video’s en vlogs uit ons leven en ik schrijf over onze trouwplannen. Neem een kijkje op Kellycaresse.nl

  Liefs Kelly
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Chubby bunny challenge met Yannick en MarjoleinMy Profile

 15. Hoi Sharon! Sinds een paar maanden blog ik (in het Engels) op http://cecilebakery.wordpress.com/

  Hier vind je vooral inspirerende artikelen over het leven maar ook favorieten/tags etc.

  Ik ben 14 en zit dus nog gewoon op school (3 havo) en echt vaste upload dagen heb ik ook niet. Sommige weken zet ik er heel veel op en soms maar een keer in de 2 weken. Want school gaat helaas altijd voor;).

  Ik zou het super gaaf vinden als je een kijkje erop nam!!!

  liefs,
  Cecile
  Cecile onlangs geplaatst…Favorite music November 2014 ❤My Profile

 16. Hallo, ik ben Margot uit België en ik ben de trotste eigenaar van http://www.tienerpraat.be
  Ik blog toch wel al een tijdje, maar ik weet nu eindelijk welke richting ik wil uitgaan namelijk fashion&lifestyle.
  Ik blog niet zo vaak omdat ik er niet zoveel tijd van heb en ik heb ook niet altijd evenveel inspiratie!

  Jullie mogen zeker en vast een kijkje nemen op mijn blog, en hopelijk krijg ik er een paar volgers bij en ook wat tips! (:

 17. Lief dat we mogen spammen <3.

  Mijn blog heet: nailsbyfml.blogspot.nl , het heeft eigenlijk niet iets te maken met nail arts. Lang verhaal haha.. Ik blog anoniem, daar heb ik bewust voor gekozen. Ik blog over dingen die ik leuk vind zoals persoonlijke artikels, beauty en lifestyle.

  Liefs!

 18. Wat ontzettend leuk! Mijn blog bestaat morgen precies één jaartje, http://www.themomentsoftoday.blogspot.nl/. Ik probeer er voor te zorgen dat er elke dag een artikel online komt en op woensdag een video. Ik schrijf op mijn blog over alles wat ik leuk vind, dan kun je denken aan ootd, quotes, hockey, koken, boeken, tags, notd, shoplogs, mijn favorieten, tumblr, beauty, fashion, bucketlist, films, school, DIY, haartutorials en persoonlijke dingen.

  Ik ben trouwens 16 en zit in 4VWO, tot nu toe prima te combineren :)
  Liefs,
  Floor
  Floor onlangs geplaatst…Leuke artikelen #4My Profile

 19. Wat leuk! Samen met een vriendin heb ik een nlog. Wij zijn net afgestudeerd aan de opleiding webdesign. Onze blog draait vooral om fashion, travel, tutorials, lifestyle maar hrt allerbelangrijkste is toch wel fotografie. Wij posten ong. 5x per week en proberen iedere post uniek te maken door eigen materiaal te fotograferen en hier gaat natuurlijk veel tijd inzitten. Benieuwd geworden? Neem dan een kijkje op: http://www.thegirlsbehindthecamera.com
  Jamie onlangs geplaatst…A SNEAK PEEK IN MY WEEK 5My Profile

 20. Hey sharon,

  wat lief van je dat we dat mogen doen. Ik ben net begonnen met mijn blog : http://everydaysbeauty.com/. Ik schrijf voornamelijk over alles wat mij inspireerd: beauty, lifestyle maar ook DIY’s en food post en geef jullie een inkijk in mijn sparkly life to find joy and happiness in the ordinary.
  Ik probeer elke tweede dag een post te plaatsen, ligt er aan hoe ik dat met mijn baan kan combineren. Zou super zijn als jullie een kijkje willen nemen. Ik heb ook facebook, instagram, twitter, pinterest en google + waar ook mijn post verschijnen.
  Liefs Anka
  EverydaysBeauty onlangs geplaatst…12 DIY’s FOR FALL : THE HOME EDITIONMy Profile

 21. Ah dit is zo’n leuke manier om nieuwe blogs te vinden om te lezen! Nou ik heb sinds April dit jaar een blog genaamd: Thoughts in Style http://www.thoughtsinstyle.com/. Ik wilde heel graag een plekje waar ik mijn creativiteit kwijt kon wat het dan ook maar was. Dus op mijn blog plaatst ik soms recepten, outfits, mijn favorieten, hotspots en DIY’s. Ik plaats op elke woensdag een nieuw artikel en ben van plan om vanaf 2015 twee artikelen in de week te plaatsen. Dus als je benieuwd bent, neem even een kijkje!
  Neeltje | Thoughts in Style onlangs geplaatst…You Don’t Take A Photograph, You Make It | Five ThingsMy Profile

 22. Wat lief dat we dit mogen doen! Ik heb een maand of 3 nu een blog en ik houd hem vooral sinds de laatste maand heel goed bij. Ik plaats meestal één keer per dag iets, maar soms ook een dagje niet. Ik schrijf korte stukjes die niet langer zijn dan 400 woorden, vandaar ook dat het m’n blog hallo-totziens heet, je bent er snel door heen!

  De stukjes gaan echt over mijn dag en mijn leven, ik wil het geen lifestyle oid noemen, het gaat echt over wat mij die dag bezig hield. Het gaat er puur om je te amuseren, hopelijk doe ik dat!

  Ik combineer m’n blog met een voltijd studie Facility Management, wat ik heel leuk vind, en training geven als bijbaan! En het gaan best prima zo :)

  Heb je nou een blik geworpen op m’n blog, laat dan ook een reactie achter. Dat vind ik HEEL leuk! :D

 23. Leuk, dadelijk even lekker blogjes gaan lezen! :) Zelf blog ik nu bijna een jaar op http://www.muymaaike.nl, mijn persoonlijke lifestyle-, food- en boekenblog. Ik post nu om de dag, maar ben van plan het binnenkort frequenter te gaan doen! Je vindt hier onder andere columns, recepten, boekrecensies, random kletspraatjes en andere dingen die mij bezighouden. Ik zou het heel leuk vinden als je een keer een kijkje komt nemen!
  Maaike onlangs geplaatst…Anti-uitsteltips van een uitstelkoninginMy Profile

 24. Leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Desmain en ik blog op http://www.livelicious.nl. Ik maak artikelen over beauty, fashion en lifestyle. Beetje de standaard onderwerpen. Toch probeer ik het zo origineel mogelijk te maken. Ook maak ik video’s op YouTube, en ik heb inmiddels al meer dan 600 abonnee’s, super tof! Ik zou het enorm leuk vinden als jullie mijn blog eens bekeken. Liefs Desmain ♥
  Desmain onlangs geplaatst…Najaars shoplog (H&M, Only, Vero Moda, etc.)My Profile

 25. Ik ben karin, en mijn blog is KarinMorino.blogspot.nl
  Het is een persoonlijke blog, waar ik plog, waar ik tags doe, en een hoofdartikel, wat vanalles kan zijn.
  Ik blog 3 keer in de week, en ik doe daarnaast gewoon school.
  Dat gaat me prima af op dit moment gelukkig! Het zou vet zijn als je misschien wat feedback zou willen geven!

  Groetjes,
  Karin

 26. Wat leuk dat we mogen spammen. Ik ben Evelien en blog, naast mijn werk als juf en serveerster, op mijn lifeblog: http://www.livelifelovely.nl. Hier blog ik over vanalles wat ik boeiend vind. Van fashion en beauty tot lifestyle en mindstyle en dat alles natuurlijk met een persoonlijk tintje. Ik heb dit jaar erg slecht in mijn vel gezeten met paniekaanvallen e.d. en ook daar deel ik wel eens iets over op mijn blog en probeer ik anderen te helpen. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt. Liefs Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…Project Positief TagMy Profile

 27. Ik ben begonnen met bloggen, omdat ik zoveel van schrijven houd. Eigenlijk weet ik zelf niet eens waarover mijn blog gaat, want ik schrijf over persoonlijke dingen, fotografie en fashion/beauty.
  Ikzelf zit in het vierde jaar van de havo en ik moet toegeven dat school combineren met een blog best wel lastig kan zijn. Daarom post ik niet op vaste dagen, maar wanneer ik zoveel ideeën heb om uit te werken. Als je mijn blog wilt bekijken zou ik dat heel erg leuk vinden, laat dan gerust iets achter in de reacties zodat ik ook andere blogs kan bekijken!
  Mijn blog is http://ladysarahisabella.blogspot.com
  Sarah onlangs geplaatst…Een gebroken hart.My Profile

 28. lieve beauties,

  Sinds een maandje geleden heb ik mijn eigen facebook pagina.
  Waarop ik artikelen plaats. Zoals reviews, looks of the day, tutorials en veel meer.
  Binnenkort wil ik over stappen naar youtube en beauty video’s maken. Neem een kijkje op mijn pagina en like!!!
  En binnenkort een WINACTIE!!!! So stay tuned!

  Mijn pagina heet;
  Dounara Beauty

 29. Zó lief dat je ons de kans geeft om dit te doen!
  Ik schrijf voornamelijk over lifestyle en beauty en iedere zondag is er een artikel te vinden op mijn blog. Ondat ik vorige week niets heb gepost vanwege mijn toetsweek plaats ik vandaag 2 artikelen, dus neem zeker even een kijkje. Ik zit nu in VWO5, en ik werk iedere zaterdag dus ik probeer mijn blog zo goed mogelijk met dit te combineren!

  http://keepingupwithvenus.blogspot.nl/?m=1

  Laat vooral een reactie achter, vind ik altijd heel leuk!

  Liefs, Venus

 30. Mijn blog is lifebyjodien.blogspot.nl! Ik maak video’s elke zaterdag en meestal 1x per week een artikel! Ik maak artikels en video’s over lifestyle, koken, beauty, hair en meer! Ik hoop dat jullie op mijn blog leuk vinden! En als jullie tips hebben laat die ook horen!

 31. Heel leuk dat we ons blog mogen spammen! Ook ik heb een blog! Samen met een hele goede vriendin van mij blog ik. Wij schrijven over beauty, fashion en lifestyle. We hebben sinds kort ook een tweede blog erbij, en dit is de Engelse versie van ons echte blog! Elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag komt er een nieuw artikel of video online! We zitten beide op Havo 3 en soms is het best stressen om optijd een artikel af te hebben in verband met school!Ook werken wij beide elke zaterdag, dus het is vaak passen en meten met de tijd! We vinden het heel leuk om jullie reacties te lezen, dus wees vooral niet bang om een reactie achter te laten! Liefs ♥
  Esmée onlangs geplaatst…Nieuw ProjectMy Profile

 32. Jaaa heel leuk! Onze blog is: http://www.uniquelifepassion.nl/ We posten om de dag en in het weekend elke dag om 7 uur ‘s ochtends. We hebben een nieuw plan van aanpak die we vandaag hebben gelanceerd en we zijn enthousiast om ermee aan de slag te gaan. Maandag een overzicht van onze week, woensdag een random artikel in de categorie beauty,lifestyle en recepten, vrijdag is het fashion friday, zaterdag weer een random artikel en zondag komt er om de week een video online en op de overige zondagen zullen wat vaste rubriek voorbij komen. Kom zeker eens een kijkje nemen!
  Lonneke onlangs geplaatst…Ons nieuwe plan van aanpak!My Profile

 33. Hi guys!

  Ik ben onlangs mijn persoonlijke blog gestart over fashion, food, beauty en lifestyle. Op dit moment woon ik in London en heb echt de tijd van m’n leven! Op mijn site vind je vlogs van bijzondere activiteiten zoals London fashion week en andere fashion events. Ook vind je er recepten, lookbooks en challenges. Als iemand tips en/of aanmerkingen heeft hoor ik deze graag! Neem een kijkje als je wilt. :)
  Over een aantal weken zal mijn site voledig verbouwt worden en zal ik mijn eigen domein hebben.
  http://www.passionreporter.wordpress.com
  For all the bloggers out there, keep on bloggin’

  Love,

  Mila

 34. Wat leuk dat je ons een kans geeft om ons te ‘promoten’! Sinds iets meer dan een halfjaar heb ik eindelijk mijn eigen blog, nadat ik al heel lang andere blogs volg (waaronder die van jou). Ik vind alles wat met beauty te maken heeft zo ontzettend leuk en ik kon het nergens kwijt, mijn vriendinnen vinden het namelijk allemaal niet zo interessant als ik een nieuwe nagellak heb! Op Instagram plaatste ik al wat beauty foto’s en dat werd opgemerkt door een heleboel meiden. Ik kreeg steeds meer likes en reacties en ik vond dat helemaal geweldig. Uiteindelijk ging ik overstag en begon ik mijn eigen blog, naast mijn twee baantjes en mijn opleiding bank- en verzekeringswezen. Mijn blog wordt steeds beter bekeken en ik vind dat zo gaaf om te merken! Je begrijpt nu vast wel dat ik mijn opleiding veel minder interessant vindt… Mijn baantje bij de Hema heb ik inmiddels opgezegd, omdat ik niet meer met plezier naar mijn werk ging. Dat betekent dat ik nu voortaan de zaterdag vrij heb, dan kan ik dus nog meer gaan bloggen! Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje komt nemen op mijn blog: http://www.gekopmakeup.nl. Elke dag komt er een artikel online: meestal over beauty, soms over fashion en DIY projectjes en natuurlijk shoplogs, want ik ben gek op shoppen! Liefs Mariëlle
  Mariëlle onlangs geplaatst…Najaars lakjesMy Profile

 35. Ik blog sinds deze zomer op http://pictureperfectbeauty.nl omdat ik het heel erg leuk vind om te schrijven & leuke/mooie interessante dingen met anderen te delen! Op mijn blog zul je vooral artikelen vinden die met beauty, lifestyle of fotografie te maken hebben. Zelf studeer ik gewoon, dus soms is het wel moeilijk om het bloggen en studeren te combineren, maar toch wil ik wel elke week zo’n 3/4 artikelen op mijn blog plaatsen!
  Kom graag langs om een kijkje te nemen als het je wat lijkt!
  Picture Perfect Beauty onlangs geplaatst…Meest gebruikte foto bewerkingsapps!My Profile

 36. Ja, ik heb een blog haha, namelijk Elle’s Wereld (http://www.elleswereld.blogspot.nl). Ik blog nu ongeveer een jaartje en ik vind het echt superleuk! Het leukste aan bloggen vind ik de creativiteit in je artikelen. Ik ben altijd op zoek naar de beste plek voor foto’s, de beste belichting en hoe ik mijn foto’s net wat interessanter maakt haha. Ik zit nog op school en dat maakt het voor mij best wel lastig om echt actief te bloggen… Ik heb het gewoon zo enorm druk. Verder ben ik altijd best wel moe na school en ik merk dat bloggen het leukst is wanneer ik er veel tijd voor heb. Een snel artikeltje maken vind ik saai, als ik blog, dan wil ik er ook mijn best voor doen en tijd in stoppen. Dat werkt niet altijd even goed haha.

  Ik zou het echt heel leuk vinden als je een kijkje zou nemen ^^

  Xx Elle

  Ps. volgens mij heb ik een artikel of zo toegevoegd aan deze reactie, ik snap niet precies wat ik doe, maar het zag er wel leuk uit dus ja haha :)
  Elle onlangs geplaatst…Review: MAC x The Simpsons Tinted LipglassMy Profile

 37. Wat leuk! Ik heb nu al 2 jaar een blog waar ik binnenkort mijn eigen plekje van wil maken. beautyidentity.wordpress.com is mijn ultieme uitlaatklep en post dan ook over van alles en nog wat. Omdat ik de opleiding Allrounds Schoonheidsspecialiste doe post ik natuurlijk vaak reviews over producten en geef ik mijn persoonlijke mening. Maar ik post niet alleen product of make-up gerelateerd, ook post ik veel uit mijn dagelijks leven en geef ik tips over ontzettend veel onderwerpen. Neem eens een kijkje op mijn blog! Dat doet mij erg veel. Liefs, Melanie!
  Melanie Anna onlangs geplaatst…Monthly Moments #OktoberMy Profile

 38. Ik blog nu al iets langer dan één maand dagelijks op hostesarah.blogspot.be! Ik vind het heel leuk om te doen, vandaar dat ik voorlopig ook nog elke dag een blog plaats. Ik combineer het met een voltijdse job, maar vind dat helemaal niet zo erg om te doen. Ik schrijf dan ook over alles wat ik leuk vind. Van dieren, tot reizen tot recepten tot make-up. Het komt zowat allemaal aan bod :) Liefs, Sarah.
  Sarah onlangs geplaatst…Five for Fall: vijf herfstnagellakjesMy Profile

 39. Hi,

  Ja ik heb een blog. En ik probeer deze het meest op fashion te richten, want dat vind ik toch wel het leukst, alleen dat lukt niet altijd. :( (geen ‘fotograaf’) Maar ook komen er vaak ook lifestyle artikelen online. Ik combineer mijn blog met school, ik zit nu in de derde klas van havo. Ik zet (lees: probeer) om de dag een artikel online. Ik vind bloggen trouwens heel erg leuk en ik ben blij dat ik het heb ontdekt! :)

  Liefs,
  Joyce
  Joyce onlangs geplaatst…A LA BLAIR WALDORFMy Profile

 40. Oehhh, nou ik ben Renee een 18 jarige theater student. Over 2 jaar ga ik negen maanden naar Amerika. Ik blog over mijn weg er naartoe, van eerste afspraak tot thuiskomst. Verder doe ik het day zero project, dat houd in dat ik 101 doelen moet behalen in 1001 dagen. Verder schrijf ik over van alles en nog wat.

 41. Wat een leuke en uitnodigende titel! Ik heb zeker een blog en die gaat voor 90% over mode. Toch blog ik best persoonlijk, dus je kunt wel zeggen dat het een persoonlijke modeblog is! :D Ik streef er naar om elke dag 1 artikel online te zetten, maar vaak genoeg komen er per week 5 artikelen online omdat ik een fulltime studie doe. Bloggen vind ik in ieder geval reuze leuk om te doen!

 42. Hi , ik en een paar vrienden hebben samen een blog over fashion , beauty en lifestyle we posten bijna elke dag elk iets bv : een gezond receptje , reviews van beautyproducten , deze week is het ook de 10 leukste webshops! Kom zeker eens kijken!

  fashioniablog.wordpress.com

  Laat een reactie achter :)

 43. Hee! Ik ben Rahma en ook ik heb een blog! :) Ik blog nu al bijna een jaar en heb er nog nooit spijt van gehad, ik vind het juist alleen nog maar leuker worden! Ik probeer zo vaak mogelijk een artikel online te zetten, maar helaas lukt dit niet altijd ivm school. Ik zou het super tof vinden als jullie ook een kijkje zouden nemen! Kus,
  Rahma onlangs geplaatst…#AskRahmaaaMy Profile

 44. Hoi iIk ben Kim,
  Ik ben van beroep visagiste en haarstyliste. Het grappige was juist dat ik vaak vragen kreeg over mijn figuur.Dat merkte ik tijdens het werk. En zo is bij mij het idee ook gekomen om sport en beauty met elkaar te combineren. Omdat er al zoveel beautyblogs zijn. Doe ik heel weinig daarmee,Alleen als ik echt vragen erover krijg dan wil ik dat in mijn blog behandelen.Maar sport is wel de meest populaire waarom mijn blog word bekeken. Op http://www.visagieamsterdam.nl staat mijn portfolio ,maar ook de link naar mijn blog.
  Ik waardeer het enorm als jullie er een kijkje nemen.
  Liefs Kim

 45. Door dit soort artikels kom ik altijd bij nieuwe blogs! Zelf heb ik geen blog – heb het zelf al erg druk.. Het lijkt me wel erg leuk! Maar voor nu blijft het lekker bij lezen het van blogs van anderen! :)

 46. Ik ben Renate en ik blog op http://missrenate.nl sinds 2012, maar ik blog eigenlijk al zo’n 7 jaar. Ik schrijf eigenlijk over alles wat mij interesseert en daarom noem ik het een Beauty, Fashion en Lifestyle blog. Ik combineer het met een studie en ik ben chronisch ziek, dus het is soms een grote uitdaging, maar ik vind het bloggen geweldig, dus zou het echt niet kunnen missen! Ik schrijf daarom ook niet op het moment echt op vaste dagen (wat ik wel in 2015 wil gaan doen), maar als er iets online komt is het op maandag, woensdag en/of vrijdag!
  Renate onlangs geplaatst…BeautyUK Nails Smoke Signal, Lady Lavender & Pink You’ve Had enoughMy Profile

 47. Ik heb ook een blog; http://www.notscaredoflove.wordpress.com!! Deze blog is in het engels en gaat over alles wat ik mee maak in mijn leven. Eigenlijk is het meer een online diary. Ik vertel over alles wat ik leuk vind, ik geef tips over hoe verschillende dingen aan te pakken, ik blog over dingen die minder zijn, maar eigenlijk doe ik het vooral omdat mijn passie schrijven is. En omdat ik van het dagelijks leven een feest wil maken. Dit wil ik graag delen met de wereld, dus neem vooral even een kijkje op mijn blog!!
  Hanna onlangs geplaatst…Still stressedMy Profile

 48. Hoii, ik ben de eigenaar van de site Anouks World. Op deze site heb ik mijn persoonlijke blog en plaats ik zelfgemaakte foto’s. Blogpost gaan over lifeatyle, photography, beauty, reize , fashion en nog veel meer dingen die een meisje leuk vind (: Ik plaats een artikel wanneer ik tijd heb, meestal 1 keer in de week. K combineer het bloggen met mijn school.
  Neem gerust een kijkje & laat een comment achter (:(:
  X

 49. hoi!!
  heel erg leuk dat je deze kans geeft sharon! :D wie weet waar het toe leidt!
  Ik blog nu sinds heel kort op mijn site http://www.liefsmarieke.nl een site waarop ik blog over alles wat ik leuk vind, een echte lifestyle blog dus! Naast al mijn geblog werk ik o.a. bij de post en doe vrijwilligers werk. Hiervoor heb ik echter gestudeerd, voor maatschappelijk werkster. Er is alleen weinig werk te vinden dus vandaar de dingen die ik nu doe! Ik ben gaan bloggen omdat ik graag wilde vertellen over de dingen die ik leuk vind, mijn ei kwijt wilde en mijzelf wilde laten zien. En dat vind ik tot nu echt ZO! leuk!! Ik probeer om de dag een artikel te plaatsen en dat lijkt aardig te lukken! Zo blogde ik laatst over mijn liefde voor boeken en favorieten van de laatste tijd. Heel leuk, vind ik zelf haha!
  Neem vooral een kijkje, vind ik heel leuk! Alvast bedankt,
  liefs marieke!

 50. hi! Ik heb een lifestyle blog waar ik om de dag een artikel plaats over; beauty, fashion en dus lifestyle;)
  Verder zit ik gewoon nog op school en is bloggen een grote hobby, soms is het lastig om school en bloggen te combineren maar omdat ik het zo leuk vindt, geef ik niet op.
  Leuk dat je zo’n soort artikel maakt!
  xx
  Lara onlangs geplaatst…All about autumn ♥ TagMy Profile

 51. Hii!
  Ik heb een blog,
  ik schrijf over dingen die mij bezighouden, inspireren of interesseren.
  Ik ben 14 jaar oud en ben gek op grote steden, fashion, fotografie -instagram en tumblr- en schrijven en lezen. Ik vooral voor mijzelf begonnen op mijn blog maar mijn bezoekersaantal is aan het groeien en het lijkt me super om groter te groeien.
  Ik post dagelijks, alhoewel ik ook 3VWO doe en veel met andere hobby’s bezig ben. Ik hoop dat je een kijkje neemt en laat op mijn blog een reactie achter wat je er van vind!

  Hope to see you soon!

  Love, Julia

 52. Hii!
  Ik heb een blog,
  ik schrijf over dingen die mij bezighouden, inspireren of interesseren.
  Ik ben 14 jaar oud en ben gek op grote steden, fashion, fotografie -instagram en tumblr- en schrijven en lezen. Ik vooral voor mijzelf begonnen op mijn blog maar mijn bezoekersaantal is aan het groeien en het lijkt me super om groter te groeien.
  Ik post dagelijks, alhoewel ik ook 3VWO doe en veel met andere hobby’s bezig ben. Ik hoop dat je een kijkje neemt en laat op mijn blog een reactie achter wat je er van vind!
  Hope to see you soon!
  Love, Julia

  ( http://www.lifeALaJulia.weebly.com )
  Julia onlangs geplaatst…I found it and i love itMy Profile

 53. Wat een leuk idee. Ik ben Marjoleine, een meid van 18 jaar en ik woon in Uden. Ik heb zelf ook een blog hij heet: Marjoleinee. Ik blog sinds april en er komt om de dag een artikel online. Ik schrijf over beauty en lifestyle. En ik zou het leuk vinden als je een kijkje zou nemen!
  Marjoleinee onlangs geplaatst…Catrice Absolute MattMy Profile

 54. Leuk dat we onze blogs mogen delen!

  Mijn naam is Kim en ik ben 21 jaar. Mijn blog http://www.gratefuldays.nl staat in het teken van dankbaarheid en de mooie dingen in het leven. Ook blog ik over persoonlijke dingen, fotografie, video en andere dingen die ik graag met jullie wil delen!

  Ik probeer elke dag te posten, maar dit lukt niet altijd. Naast mijn blog ben ik werkzaam als Fotografe en Videografe.
  Kim onlangs geplaatst…365 Grateful – Weeknummer 45My Profile

 55. hey! Wij zijn 2 goede vriendinnen en samen zijn we een paar maanden geleden een blog begonnen over beauty, fashion, lifestyle en andere dingen die we leuk vinden. Op dit moment zijn we allebei 13 en dus ook druk met school, ook doen we aan sport. Er komt 2-3 keer per week een artikel online. We bloggen allebei met veel plezier en hopen dt nog lang te kunnen doen en mensen te inspireren.
  Xx Hannah en cathelijne

 56. Wat lief dat je dit doet! Ik heb een persoonlijke lifestyle en inspiratieblog over beauty, health, food en eigenlijk alles wat een vrouw happy & healthy maakt. Ik plaats sowieso iedere dag 1 artikel, de laatste tijd vaker 2, omdat ik nu wat meer vrije tijd heb. Straks begin ik aan een fulltime baan, dus dat wordt dan nog even aanpoten. Maar ik denk dat dat juist voor een goede dimensie gaat zorgen in mijn blog: hoe je met je drukke leven toch nog gezond kunt eten en leven, sporten en ontspannen. Ik hoop dat je mijn blog http://www.misscraftsy.nl/ leuk vindt!
  Joyce onlangs geplaatst…Happy Sunday Song #9 TryMy Profile

 57. Leuk idee :) Ik heb een blog sinds de herfstvakantie, heeL kort dus. Ik blog over beauty, fashion, eten, sporten, lifestyle dingen, interieur etc. Ook vind je challenges en inspiratie. Zou het echt super vinden als je op mijn blog een kijkje wilt nemen (als je tijd hebt natuurlijk) en het allerliefste ook reageert :) ik zit nu in 3 vwo en zit op voetbal, dus helaas heb ik het wel een beetje druk. Ik ben van plan elke woensdag een blog te gaan schrijven m.u.v. de challenge en inspiratie-blog die ik elke maand ook apart er bij (wil gaan) doe(n).

  Liefs,
  http://www.fluffylifestyle-nl.blogspot.com/
  Didem onlangs geplaatst…10 tips tegen nagelbijtenMy Profile

 58. Mijn blog (of eigenlijk onze) AA Beautyaddicts gaat over make-up en alles daar omheen. Persoonlijke ervaringen, tips, favorieten en vooral heel veel reviews. Ik studeer zelf Pedagogische Wetenschappen en in de vrije minuutjes in de trein bijvoorbeeld doe ik veel aan mijn blogposts. Mijn vriendin lukt dit helaas wat minder goed, dus op het moment zie je voornamelijk blogs van mij.
  Verder vind je van alles wat bij ons, budget, high end, van spannende kleurtjes tot neutrals. Kom eens kijken!
  http://aabeautyaddicts.wordpress.com
  Amelie onlangs geplaatst…Een Weekend: Wat Neem Ik Mee?My Profile

 59. Hey lieve meiden!
  Ik ben Yvette en ik schrijf :-) Ik heb mijn blog nu zo’n 2 jaar en ik plaats met veel plezier elke dag een artikel. Dit zijn artikelen over interieur, fashion en food, maar ik review ook boeken, films en muziek. Zo nu en dan zie je de schrijver in mij en plaats ik een column over mijn persoonlijke leven. Eergisteren bijvoorbeeld, vertelde ik dat ik binnenkort ga trouwen! <3
  Ik werk fulltime aan mijn blog en ondertussen woon ik samen, heb ik een lieve (maar ontdeugende kat) en verbaas ik me over alledaagse dingen!
  Zie ik je daar? Kusjes!
  Yvette | Yvetteschrijft.nl onlangs geplaatst…Parfum, hoe zit dat nou?My Profile

 60. Heel erg tof Sharon! (:

  Ik ben Laura en schrijf om de dag op Lauresque: mijn lifestyle blog. Naast lifestyle schrijf ik ook over fashion, food, fotografie en een heleboel random artikelen over dingen die ik meemaak in het dagelijks leven. Ik vind bloggen een feestje en vind het héél erg tof om dit met een steeds groter wordend publiek te delen :)

  Liefs, Laura!

  http://www.lauresque.blogspot.com
  Laura // Lauresque onlangs geplaatst…KLEIN GELUK #3My Profile

 61. Leukleuk!

  Ik ben Fieke en ik ben 15 jaar. Ik blog sinds dit jaar over fashion, beauty of lifestyle. Ik plaats vaak outfits en af en toe fotografeer een dag uit mijn leven! Ik zit op 4 havo en ik plaats minstens 3 keer per week een artikel. Vaak probeer ik door de week een artikel te maken en in het weekend twee. Dan plan ik ze in zodat in die week erna 3 artikelen online komen!
  Het is soms echt lastig te combineren met school maar ik vind het zo leuk om te doen! :)
  Fiekfairy onlangs geplaatst…New in: Camera! ♥My Profile

 62. Hey! Ik schrijf vooral over mode, interieur en lifestyle, want dat vind ik zelf ook het leukst! Ook plaats ik niet dagelijks wat online, het zou te druk worden met mijn schoolwerk anders. Maar toch probeer ik een aantal keer per week wat online te zetten.
  Voor deze blog had ik al 3 jaar geblogd, maar ik had een frisse start nodig!
  http://cassandrasfashioncorner.blogspot.be/ xC
  Cassandra onlangs geplaatst…NYC in a NY Minute nail polish: 228 Chelsea | Favoriete nagellak van het momentMy Profile

 63. Ik weet niet of het nog geld hierop maar ik probeer het. Ik heb net mijn eerste video geupload op youtube. Ik blog niet video’s maken is meer mijn ding dan schrijven.

  Ik kan natuurlijk nog veel leren en moet ook nog veel leren. Daarom lijkt het mij ook leuk dat jullie feedback geven op mijn kanaal daar leer ik alleen maar van als beginnend youtuber.

  https://www.youtube.com/channel/UCpcWsnC3J8-EDEgJT2vZO9Q

  Heel veel liefs Melissa en neem een kijkje op mijn kanaal

 64. Ik heb ook een blog! :-)
  Mijne gaat voornamelijk over makeup en beauty. Makeup, daar ligt echt mijn passie. Ik kan hier zo blij van worden! Ik blog en deel graag mijn passie met mijn volgers. In de hoop dat hun ook zo enthousiast worden over de producten die ik gebruik!

  Ik wil sowieso elke dag 1 artikel plaatsen, maar dit wil ik snel gaan uitbreiden naar 2 artikelen per dag.

  Mijn blog is http://www.makeupbylindsay.nl !
  Lindsay | MakeupbyLindsay.nl onlangs geplaatst…REVIEW | Too Faced Chocolate Bar paletteMy Profile

 65. Hey!

  Ik ben Loes en ik ben eigenaresse van readallaboutme.nl
  Een lifestyle blog waar elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag een artikel online komt.
  Naast mijn blog ga ik nog gewoon naar school en volg een mbo opleiding.
  Mijn blog gaat over liefde, geloof, beauty, dromen en nog veel meer!

  Liefs Loes

  Ps. Top dat we mochten spammen!

 66. Heyhoi! Ik ben Nienke ik blog op Alwaysnienke.wordpress.com . Ik blog over alles wat in me opkomt, ik hou ontzettend van praten maar mensen worden vaak gek van me. Dat is een van de redenen van het bestaan van mijn blog, zo kan ik toch alles vertellen zonder dat anderen er last van hebben (:
  Liefs Nienke.

 67. Ik heb een blog en die combineer ik met een fulltime baan, maar dat is echt heel erg lastig! Probeer vaak op zaterdag en/of zondag vooruit te schrijven maar uiteindelijk kies ik ook weer vaak voor mijn ‘offline leven’ zoals met vrienden gezellige dingen doen. Het is lastig, maar als je écht wilt en niet lui doet (wat ik vaak doe na het werk) dan lukt het me echt wel!
  Zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen op mijn blog:

  http://doormariska.nl
  Mariska onlangs geplaatst…Win MAC lipstick naar keuze #2 herinneringMy Profile

 68. Hoi! Ik ben Jiamin, ik ben 14 jaar oud en ik ben van http://www.jiazzlife.blogspot.com. Ik heb een blog die over fashion en lifestyle gaat met ene twist. Er komt veel DIY´s in voor en recepten. Ik maak vooral dingen met een kleine budget, en waar je niet veel dingen voor nodig hebt. Het is simpel en leuk. Ik zal het leuk vinden als je een kijkje neemt op mn blog,
  X
  Jiamin
  Jiazzlife onlangs geplaatst…WIN! WeDailyShop Ear Cuff! (CLOSED)My Profile

 69. Heeyy, Ik ben pas net begonnen met mijn blog en het gaat echt over van alles! Voornamelijk over lifestyle en fashion maar ook wat beauty en andere dingen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje kunt nemen :)

  http://www blogbybrittjuh.blogspot.nl

  Liefs,

  Brittjuh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge