nagels

HEMA – Longlasting nailpolish #11

Ik ben al jaren op zoek naar een dekkende nude/roze kleur. Ik weet niet hoe het komt maar als ik ze tegenkom moet ik of 14 lagen aanbrengen of de 2 aangebrachte lagen hebben 4 uur nodig om op te drogen. Zou deze Long Lasting Nailpolish van Hema goed uit de test komen? Ik ging de uitdaging aan!

Op de verpakking heb ik zoals altijd bij HEMA niets aan te merken. Het flesje is stijlvol, redelijk groot (11ml) en staat leuk in je nagellakrek (mocht je die hebben natuurlijk haha). Deze kleur heeft geen naam maar een nummer: 446. Ook is hij lekker budget, hij kost namelijk maar €2,50.

Dit is het resultaat na 2 laagjes. Je ziet mijn nagels er nog wel doorheen maar dit geeft wel aan dat de nagellak volledig zal dekken na het aanbrengen van 3 lagen. Wat me meteen opvalt is de glans, het lijkt erg op een gel-finish! Mijn nagelriemen kunnen trouwens ook wel een zalfje gebruiken.. ze zien er waarschijnlijk zo triest uit door het koude weer.

Wat vind ik nu eigenlijk van deze nagellak?

Deze nagellak uit de Long Lasting Nailpolish lijn van Hema vind ik erg fijn. Hij dekt erg goed voor een nude kleur en de laagjes waren ook snel opgedroogd. Het kwastje werkt as always ook erg fijn en de lak is totaal niet streperig (dat zie je vaak bij nude-kleuren). Ook is de prijs van 2,50 erg fijn voor een inhoud van 11ml. Ik kan hem zeker aanraden!

Wat vinden jullie van HEMA nagellak?

24 thoughts on “HEMA – Longlasting nailpolish #11”

  1. Zeker een mooi sophisticated kleurtje! Ik heb ook allerlei potjes lichtroze staan die dan weer net niet dekken of eeuwig moeten drogen. Voor mij werd het uiteindelijk OPI My Very First Knockwurst. Of een nieuwe van HEMA uit de nieuwste collectie. Ik wil niet spammen of aan vieze zelfpromotie doen maar misschien is het ook wel een kleurtje voor jou? Hij staat nieuw op mn blog.
    Marieke onlangs geplaatst…HEMA Beach Nude (gaan we naar het naaktstrand?!)My Profile

  2. Hema heeft fijne lakjes. Zelf ben ik een voorstander van een lak die snel dekt. Ik haat het als ik 3x moet lakken. Alleen vind ik dit lakje wel erg fijn, dus misschien heb ik 3x lakken er wel voor over. haha. Liefs, zeurpiet. X ;-)
    LounaBeauty/ Milou onlangs geplaatst…New BalanceMy Profile

  3. Mooi kleurtje, ik heb eigenlijk al jaren geen nagellak van de Hema meer gekocht. Ik heb al wel een vergelijkbaar kleurtje dus deze ga ik niet kopen maar misschien is er wel een ander kleurtje wat ik leuk vind :)

  4. Ik vind hem erg mooi. Bij een licht roze kleur vind ik het helemaal niet bezwaarlijk dat je nog heel in de verte een randje van de nagel kunt zien. Ik heb deze al eens in mijn handen gehad en weer terug in het schap gezet maar nu ik hem zo zie ga ik van de week toch maar even de Hema een bezoekje brengen :-D
    Yasmin onlangs geplaatst…The Beauty Bakery haarmaskersMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge