Herfst kledingtrends van 2021

Toen ik vorige week ineens werd verrast door zingende introkinderen onder mijn balkon begon het tot me door te dringen: de zomer van 2021 is alweer zo goed als voorbij. Wat is het ontzettend snel gegaan! We krijgen deze week gelukkig nog een paar dagen mooi weer en dat betekent dat we nog even kunnen genieten van een fijne nazomer voordat we écht de herfstperiode ingaan. Hoewel ik absoluut geen fan ben van regen en kou (wie wel?!) heeft de herfst gelukkig ook wel weer iets gezelligs. Kaarsen, dekentjes en series geven dit seizoen namelijk ook wel weer iets heel warms en comfortabels. Ook ben ik gek op de kledingstukken die de herfstperiode met zich meebrengt en daar ga ik het vandaag uitgebreid over hebben. Welke herfst kledingtrends kunnen we namelijk verwachten voor het jaar 2021? Lees snel verder voor het antwoord!

1. Wijde broeken

We zagen de wijde jeans natuurlijk al in elke winkel verschijnen deze zomer en jawel, de wijde broek is here to stay. Hoe je deze trend exact toepast is natuurlijk volledig aan jou. Rustig opbouwen? Ga dan eerst voor een mooie flared jeans. De flared jeans van bijvoorbeeld het merk Lois vind ik persoonlijk zelf erg mooi. Lois is o.a. verkrijgbaar bij Anna van Toor. Wil je juist helemaal all out gaan? Dan kan je kiezen voor een model wat van top tot teen wijd is. Ik draag zelf beide opties graag en wissel dus lekker af.

2. Wit, witter, witst!

Mensen die mij goed kennen weten dat ik gék ben op zwarte kleding. Niet omdat het een ‘veilige’ kleur is, ik vind het oprecht gewoon heel mooi. Deze herfstperiode heb ik alleen een beetje pech, de trendkleur van het moment is namelijk exact het tegenovergestelde: wit. En dan het liefst ook nog eens wit op wit. Ontzettend besmettelijk natuurlijk maar wel prachtig om te zien. Dat dan weer wel.

3. Felle kleuren

Vind je wit maar saai en wil je je niet druk hoeven te maken om elk mini vlekje tijdens je avond uit? Dan heb ik toch nog goed nieuws voor je! Deze herfst gaan we namelijk ook heel veel felle kleuren in de kledingwinkels terugzien. Roze, groen, neongeel en ga zo maar door. Je mag de kleuren zelfs met elkaar combineren en een groene broek met een roze trui is dus helemaal geaccepteerd het aankomende seizoen.

4. Fake fur

Over naar de Fake fur trend! Vorige herfstperiode was Fake fur ook al een grote hit en die trend nemen we gelukkig gewoon weer mee in het kledingaanbod voor het aankomende herfstseizoen. Koud hoeven we het dus niet te hebben in het herfstseizoen van 2021.

5. Oversized jassen

Ook is er goed nieuws voor iedereen die zich deze herfst (en winter) graag wil verstoppen in een veel te grote en lekker warme jas. De oversized jas blijft namelijk ook nog een jaartje bij ons. Verschillende modehuizen geven aan dat dit o.a. door Billie EIlish (en haar liefde voor extreem oversized jassen) komt. Hoewel ik het bij andere mensen prachtig vind staan maakt zo’n oversized jas mij helaas altijd een beetje vierkant. Deze trend sla ik dus ook dit jaar even over. Geef mij maar een mooie aangesloten beige trenchcoat.

En, word jij blij van bovenstaande trends voor het herfstseizoen van 2021? Ik zeker wel! Ik ben zelf inmiddels helemaal gewend aan de wijde broeken van nu (en geef toe, ze zitten ook nog eens heerlijk) en ook de felle kleuren en wit-op-wit trend vind ik erg tof. Ik krijg in ieder geval weer helemaal zin om de winkels af te struinen op zoek naar nieuwe kledingstukken die binnen deze trends passen. Ik ben benieuwd naar jouw favoriete seizoen wanneer het gaat om kleding! Ben jij ook zo gek op de kleding die de herfst met zich meebrengt of loop jij het liefst het hele jaar door in shorts en een crop top? Laat het hieronder achter in een reactie!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.