video

Herfstlijstjes DIY (video)

Voor FEMME maakte ik weer een toffe DIY! Ik laat je in deze video zien hoe je heel gemakkelijk je kamer helemaal herfst-proof kunt maken. Geniet jij al een beetje van de herfst? Ik vind het in ieder geval heerlijk! De laatste dagen ben ik natuurlijk wel een tijdje ziek geweest maar dat kan de pret niet drukken. Ik ben gek op donkere avonden, dekentjes, grote mokken chocolademelk en natuurlijk het tv-seizoen dat weer begint (hihihi).

Pas jij je interieur aan wanneer het seizoen verandert?

10 thoughts on “Herfstlijstjes DIY (video)”

  1. Wat een leuke idee, zo haal je de herfst echt binnen. Ja, mijn huis pas ik meestal wel aan, aan de seizoenen…Vooral de herfst en de winter maken het wat dat betreft makkelijk. Veel kaarsen en waxinelichtjes, een lekkere deken in de buurt, warme chocolade melk en zo kan ik nog wel even door gaan. Ik vind het echt genieten nu :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge