FEMME.. hoe werken wij nu eigenlijk samen?

Het is weer tijd voor een nieuwe FEMME video! Dit keer wel een hele speciale.. we geven jullie namelijk een kijkje achter de schermen van een nieuwe gezamenlijke video! FEMME bestaat nu alweer een paar maandjes en ik weet nog goed hoe eng ik het vond om de eerste video online te zetten. Samen met de andere meiden had ik al flink wat brainstormsessies achter de rug (die gelukkig allemaal even gezellig waren!) en 10 maart kwam dan de allereerste video online die ook nog eens van mij was. We vinden het echt super leuk om te zien hoe iedereen nog steeds enorm enthousiast is over FEMME! Het blijft natuurlijk gewoon hard werken om iedere week weer een video klaar te hebben staan maar omdat jullie ons enorm motiveren om door te gaan (en omdat ons groepje gewoon zo leuk is!) ben ik nog steeds ontzettend blij met FEMME.

collage3

Maar wat gebeurt er nu eigenlijk allemaal achter de schermen? Ik denk dat veel van jullie je dit wel eens afvragen en het leek me een goed idee deze vraag eens te beantwoorden. We werken veel samen en hebben elke dag contact met elkaar via allerlei verschillende middelen.. Maar alsnog bleef het samenwerken best wel stroef verlopen, het is gewoon echt een puzzelwerkje aangezien Jiami, Charlotte en ik bijvoorbeeld nog gewoon naar school gaan en Mascha & Manon allebei een fulltime baan hebben. Doordat we ook allemaal in een andere stad wonen zijn gezamenlijke video’s dus ook een stuk moeilijker om te organiseren.

Office 365 heeft ons daarbij geholpen. Het pakket is gemaakt voor iedereen die moeiteloos bestanden wil kunnen opslaan en delen, gemakkelijk afspraken wil maken met familie en vrienden en ook nog gebruiksvriendelijk is. Voor FEMME is het de afgelopen maanden inmiddels onmisbaar geworden. Zo maken we allemaal veel gebruik van OneNote waarin we allemaal tegelijkertijd werken. Hierin delen we bijvoorbeeld ideeën voor nieuwe video’s, inspiratiebeelden voor nieuwe themaweken of outfits die we in een gezamenlijke video gaan dragen. Onze agenda’s matchen we perfect aan elkaar zodat we precies kunnen zien wie wanneer tijd heeft. Wanneer we allemaal heel druk zijn gaan we voor een korte vergadering via Skype. Heel handig dus!

collage2

Hoe werken jullie eigenlijk samen met klasgenoten/collega’s? En kijken jullie al uit naar de nieuwe gezamenlijke video van FEMME? Deze komt er snel aan!
Advertorial

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

8 Comments

 1. Jaimy en Laura

  Leuk filmpje, ik zag ‘em vanmorgen op beautygloss. Lijkt me heel gezellig met elkaar!
  Jaimy en Laura onlangs geplaatst…Hema schoolspullenMy Profile

 2. Neeltje

  Echt een super leuk filmpje! En het lijkt me best een handige manier om zo te werken met Office.
  Neeltje onlangs geplaatst…A Bite Out Of The Big Apple | NYC Trip 2013My Profile

 3. saskia

  heel leuk filmpje! leuk om te zien hoe jullie zo samenwerken!
  saskia onlangs geplaatst…Être Belle Diamond Lipgloss…My Profile

 4. Rosa

  Voor mijn opleiding werkte ik met Google Drive, eenzelfde idee via het internet. Super handig om met zijn alle tegelijk in hetzelfde document te werken!
  Rosa onlangs geplaatst…Dermolin dag en nacht crèmeMy Profile

 5. alexa

  ziet er heel erg leuk uit!
  alexa onlangs geplaatst…BucketlistMy Profile

 6. neziya

  Super tof! Vraag me af wie het nou ‘bedacht’ heeft en hoe jullie bij elkaar zijn gekomen :)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.