Het goud van Ebay

Sweaters zijn hot, dat weten nu we nu wel. Ik draag ze de laatste tijd in ieder geval met veel plezier en combineer ze graag met grote, opvallende statement kettingen. Het enige waar ik me een beetje aan begon te ergeren was het gebrek aan variatie in mijn sieraden-collectie. Begrijp me niet verkeerd, ik heb veel sieraden maar mijn stash was duidelijk toe aan wat nieuwe, opvallende statement pieces. Nu de ZARA in Amsterdam eindelijk weer open is (thank god!) zou dat een voor de hand liggende keuze zijn maar gelukkig bedacht ik me dat er nog een vele goedkopere optie was waarvoor ik niet de deur uit zou hoeven: EBAY! Benieuwd naar wat ik in mijn virtuele winkelmandje gooide? Kijk dan snel mee!

Knuckle ringen 1 Knuckle ringen 2 Tijger ketting 1 Tijger ketting 2 Tijger ketting 3
Tijger oorbellen Chain ketting Metalen ketting Tassel ketting

Jep, dat is heel wat! Gelukkig kostte het hele setje me samen maar zo’n 25 euro in totaal. Mocht je het nog niet weten, voor dat geld kan je bij Zara misschien net een ketting kopen ;-) Ik ging dus voor veel tijgertjes en besloot het geheel goud te houden. Ik ben tegenwoordig gek op (nep)goud! Gek eigenlijk, hoe je kijk op dingen zo kan veranderen! Vroeger moest ik namelijk niets van goud hebben en ging ik liever voor zilver. Ik kocht ook nog wat above-the-knuckle-rings aangezien ik wat meer minimalistische ringen wilde hebben. Vooral met zo’n opvallende ketting houd ik mijn handen liever rustig met bijvoorbeeld een paar dunne gouden ringetjes.

Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de kwaliteit! Voor een paar euro per stuk (sommige stuks kosten niet meer dan 2 euro inclusief verzendkosten) kan je natuurlijk niet het beste van het beste verwachten maar ik heb al vaker meegemaakt dat de kwaliteit gewoon meer dan prima is. Ik kan niet wachten tot de items in mijn brievenbus vallen! De aankomende weken is het dus voor mij al even kerstmis met al die pakketjes die onderweg zijn!

Koop jij wel eens sieraden op Ebay?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

22 Comments

 1. Lotte

  Ik ga die knuckle ringen ook bestellen! hele leuke dingen!

  1. Sharon

   Ja he! ik vind die ringen ook zo tof!

 2. Emilia

  Wow, als ik op Ebay naar sieraden zoek, kan ik nooit echt iets leuks vinden, maar jij bent echt heeel goed geslaagd! Vooral die leeuwenkoppen vind ik stoer!

  1. Sharon

   Hahahah je moet gewoon ‘statement necklace’ intypen.. voor je het weet heb je er 10 in je mandje liggen ;-)

 3. Charile

  Ik ben benieuwd!! Leuk allemaal :)

  1. Sharon

   hihi ik ben ook erg benieuwd!

 4. Anita

  Zien er leuk uit! Ik heb zelf nog nooit sieraden gekocht via Ebay. x

 5. Marloes

  Wat een mooie sieraden heb je besteld. Ik koop regelmatig statement kettings online op Ebay

 6. Dionne

  Er staan hele mooie sieraden tussen!

  1. Sharon

   Ja heerlijk he? liefde voor ebay!

 7. Martina

  Ik ben benieuwd hoe alles eruit ziet in het echt!

  1. Sharon

   Ik ook! hopelijk valt het mee haha!

 8. Robin

  Leuke items heb je besteld. Ik moet ook maar eens een ebay acound aanaken:D

 9. Geanne

  Wat een gave bestelling! Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit enzo. Ik koop wel eens wat dingen op Ebay, maar eigenlijk nooit sieraden.

 10. Mieke

  Ja, ik koop ook regelmatig oorbellen op eBay, en een van de kettingen die jij hebt besteld, heb ik ook thuis. EBay is gewoon super en ook goedkoop, en je kunt er leuke dingen scoren!

 11. Charlotte

  Oh wat een gafe dingen heb je gekocht! Ik heb zelf nog nooit iets gekocht op eBay, maar dat wil ik zeker nu doen. Ik had alleen wel een vraag, want er staat telkens free shipping en daarachter dan economy shipping from outside the US. Betekent dat dat je dan verzendingskosten moet betalen? En er staan ook telkens twee bedragen, een heel goedkoop bedrag en duurder, welke is het bedrag dan? Ik ben heel erg enthousiast!! :)

  Xxxx Charlotte

 12. Anne Solveig

  Ik vind die ketting helemaal rechts onderin heel erg mooi!

 13. Sophie

  ben benieuwd! ik draag eigenlijk nooit goud, maar ik bestel wel eens ringen via ebay. :)

  1. Sharon

   Ik droeg eerst ook nooit goud.. tegenwoordig kan ik niet meer zonder haha!

 14. Iris

  Heel gaaf! :) Ik ben je gaan volgen op Bloglovin, zou t leuk vinden als je ook eens bij mij komt kijken :)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.