electronica video

Hey, i’m vlogging here?

canon1

Jarenlang vond ik het verschrikkelijk en heb ik jullie ervan verzekerd dat ik nooit van mijn leven zou gaan vloggen. Nu, jaaaaaren later, heb ik speciaal een camera aangeschaft voor maar een doeleinde: vloggen. Ok, zo’n compactcamera is natuurlijk ook fijn voor een snelle fotoreportage wanneer je spiegelreflex niet in je tas past maar ik heb hem vooral gekocht voor fijne sfeerfilmpjes en dagelijkse vlogs. Ik vind het heerlijk om event-vlogs van anderen te bekijken en nu zal ik er zelf toch ook echt aan moeten gaan geloven. Mijn Canon 600d is enorm en hoewel hij prachtig filmt met een statief is hij on-the-go gewoon niet praktisch en ik was dus ook echt toe aan een vlog-camera.

canon2
Wel een beetje jammer dat ik de buitenkant nu al vies heb gemaakt met mijn make-up vingers. Oh well.

De compactcamera die ik heb gekocht is de Canon SX600 HS en deze geeft prachtig HD beeld, kan prima tegen mijn niet zo vaste hand tijdens het filmen en werkt ook nog eens super simpel. Ik ben fan! Kijken jullie al uit naar de vlogs die ik hiermee ga filmen? En zouden jullie het ook leuk vinden om wat random dagjes uit mijn leven te zien?

I’m so excited!

23 thoughts on “Hey, i’m vlogging here?”

  1. Heee,

    súper leuk dat je een vlog camera gekocht hebt! Ik kijk nou al uit naar vele leuke vlogs! Het zou super leuks zijn als je random eens een dagje zou gaan vloggen. Lekker spontaan! En gewone dagen zijn soms nog wel leuker dan een event. Omdat je dan echt een kijkje achter de schermen neemt bij jou. En niet bij alleen maar leuke dingen die je doet, zoals events. Jij doet vast ook de afwas eens en dat zien wij nooit. ;)

    xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge