HIPSTER ON A BUDGET

Lifestyle

foto1

Zoals jullie weten ben ik gek op het decoreren van mijn kamer. Ik kan niet vaak genoeg veranderen van stijl en kleur en koop dus ook geregeld nieuwe spulletjes om het geheel toch net weer wat anders te maken. Toen mijn moeder laatst even naar de Zeeman wilde voor kaarshouders die ze in een folder had gezien ging ik wel even gezellig mee. Zelf kom ik eigenlijk nooit bij de Zeeman dus ik liet me verassen. Wanneer ik zin heb in een budget-dagje ga ik eigenlijk standaard naar de Action, vandaar. Toen ik de Zeeman binnenstapte had ik dus ook nooit gedacht dat ik daar even hele toffe kussenslopen zou vinden! Printjes die je ook makkelijk bij de H&M Home of de Zara kunt vinden voor toch minstens het driedubbele aan euros.

foto2

Ik kocht bovenstaande kussenslopen voor maar €1,99 per stuk. Score! De kussens zelf waren ook maar €1,99 dus die nam ik ook meteen mee. Ik vind vooral het hertje erg tof. Die zie je nu ook in alle duurdere winkels dus dan is het natuurlijk helemaal leuk als je hem voor minder dan twee euro in huis kunt halen! Deze tip moest ik dus ook echt even met jullie delen ;-)

Kom jij eigenlijk wel eens bij de Zeeman? En welke budget winkels vind jij vooral leuk?

34 thoughts on “HIPSTER ON A BUDGET”

  1. Eigenlijk spring ik nooit langs bij zeeman, maar zo te zien hebben ze wel leuke dingen in hun assortiment, maar daar moet je dan ook weer op lopen natuurlijk. Bedankt voor de tip, Sharon.
    Liefs, Jana

  2. Super leuk! Vind vooral het kussen met de tekst erg leuk, morgen even kijken bij Zeeman! En ja, ik kom er regelmatig. Meestal voor sokken o.i.d, maar dan snuffel ik ook altijd even bij de woondingetjes en andere prulletjes die ze verkopen. Bij Wibra hebben ze soms ook echt leuke woonaccessoires! En nu echt suède jasjes voor maar €25!
    Janouk onlangs geplaatst…Victoria’s Secret ‘Pure Seduction’My Profile

  3. Wat een leuke kussentjes! Ik ga vaak naar de Action, of kringloopwinkeltjes! Goedkope spulletjes en leuk om op te knappen en daarna te gebruiken! Laats heel mijn kamer veranderd, tweedehands meubeltjes even verven en het oogt heel anders!

    Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.