Hoe kan je een spijkerjasje combineren?

Nu we allemaal weer net wat vaker naar buiten gaan zijn we natuurlijk ook weer veel meer bezig met onze outfits! Gelukkig maar want van elke dag in een joggingbroek paraderen wordt niemand vrolijk. Nee, ook jijzelf niet want het is onbewust super slecht voor je productiviteit! Tijd om dus weer lekker te gaan variëren met de items uit je kast of op pad te gaan voor nieuwe kledingstukken. Nu het zomer is zijn een aantal kledingitems toch wel (bijna) onmisbaar in je kledingkast. Een mooie zomerjas zoals de spijkerjas valt daar zeker onder. Het item ziet er niet alleen heel zomers uit maar is ook nog eens super handig om bij je te hebben wanneer je de deur uitloopt. Het kan in ons land namelijk flink afkoelen ’s avonds en met een spijkerjasje verander jij je strandoutfit binnen no-time naar een warmere avondversie. Dat het spijkerjasje al tientallen jaren als een tijdloos fashion-item gezien wordt is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Kan je wel wat inspiratie gebruiken voor het combineren van zo’n spijkerjas? Lees dan vooral verder!

Jurkje
Het eerste kledingstuk waar je een spijkerjasje mee kunt combineren is natuurlijk een jurk! Deze combinatie is al jaren geliefd tijdens de zomerperiode en zal je dus ook vaak voorbij zien komen in warme vakantielanden. Aangezien spijkerjassen vaak als een stoer item worden gezien kunnen ze een vrouwelijke jurk dus ook een hele andere look geven. Vind je die ene jurk in je kast dus nét iets te tuttig voor jouw smaak? Combineer ‘m eens met een stoer spijkerjasje!

Crop top met shorts
De crop top was een van de populairste trends uit de jaren negentig en sinds een paar jaar is deze trend weer helemaal terug. Ze zijn vaak gemaakt van een luchtig stofje en dat maakt ze natuurlijk perfect voor de zomermaanden. Crop tops staan natuurlijk hartstikke fashionable maar wanneer je een crop top combineert met shorts kan je outfit toch niet helemaal als een geheel voelen. Met een spijkerjasje maak je de look perfect af! Ook handig wanneer je een crop top met shorts nét iets te bloot vindt ogen maar de crop top wel een tof kledingstuk vindt. Zo kan je deze combinatie alsnog dragen.

Zwarte broek
Natuurlijk zijn spijkerjasjes super geschikt voor de zomerperiode maar je kunt ze natuurlijk ook prima tijdens je werk (wanneer je werk geen zakelijke outfit vereist) of een dagje shoppen dragen. Zo kan je een spijkerjas namelijk ook prachtig combineren met een wit T-shirt en een zwarte broek. Vind je dit iets te casual? Met wat opvallende sieraden maak je deze look helemaal af!

Denim on denim
Zijn de zojuist genoemde opties voor jou bekend gebied en houd je wel van een uitdaging? Dan is er altijd nog de Denim on Denim optie! Spijker op spijker is een tijdje helemaal not-done geweest maar nadat verschillende modellen met deze look werden gespot kan deze combinatie (indien met zorg samengesteld!) weer prima. Ook op Instagram is deze look heel populair aangezien de combinatie blauw & oranje echt van het scherm afspat met de juiste fotobewerking. De app Colourtone werkt bijvoorbeeld geweldig met spijkerstof. Niet voor niets dat zoveel influencers graag met een goede jeans of spijkerjas op de foto gaan!

En, welke van deze vier opties past het beste bij jouw kledingstijl? Laat jouw favoriet achter in de comments!
Misschien vind je dit ook leuk:

One Comment

  1. Chica bebo

    Verbazingwekkende inhoud, het is erg nuttig voor mij … echt zeer geïnspireerde inhoud die je hebt gepubliceerd, blijf posten.
    Chica bebo onlangs geplaatst…JILL LEOPARD ROKMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.