fashion

House of Lou: het is mijn week!

looksbysharon house of lou sieraden collectie

Het is weer december! De kerstbomen komen weer tevoorschijn, de glitters mogen weer rijkelijk op de ogen worden aangebracht en de kerstjurkjes worden weer uit de kast gehaald. Wanneer de feestdagen weer in zicht komen vind ik het wel zo leuk om op zoek te gaan naar nieuwe, feestelijke kledingstukken en sieraden kunnen daar natuurlijk niet aan ontbreken. Toen ik een aantal weken terug een mailtje kreeg van Milou of ik het leuk zou vinden om een eigen sieradencollectie samen te stellen twijfelde ik natuurlijk geen seconde en zei ik meteen ja. De items uit mijn deelcollectie hebben allemaal iets speciaals en zijn vooral lekker opvallend, helemaal mijn ding dus. Benieuwd? Kijk dan snel mee!Zelf ben ik super enthousiast over het resultaat van mijn collectie en raad ik je dus ook zeker aan even een kijkje te nemen op House of Lou. De shop verkoopt super mooie sieraden (vooral veel statement sieraden, my fav!) voor een zeer betaalbare prijs. Als ik een favoriet zou moeten kiezen is dat toch wel de ‘Jingle with Sharon‘ ketting aangezien deze ketting werkelijk overal goed bij zal staan. Ik heb er al veel complimenten over ontvangen de afgelopen dagen en zal hem nog een lange tijd met plezier dragen! Laten jullie het me weten wanneer je iets uit mijn collectie koopt? Dat zou ik super vinden!

Kenden jullie House of Lou al?

De sieraden zijn deze week (t/m zondag 8 december) voorzien van een fijne korting, wacht dus niet te lang!

Dit artikel is onderdeel van de 4 weeks of christmas georganiseerd door House of Lou! De andere meiden die hier aan meedoen zijn Sarah (haar items heb je als het goed is al voorbij zien komen), Manon en Lizzy. Kijk hier dus ook vooral nog naar uit!

17 thoughts on “House of Lou: het is mijn week!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge