House of Lou: het is mijn week!

looksbysharon house of lou sieraden collectie

Het is weer december! De kerstbomen komen weer tevoorschijn, de glitters mogen weer rijkelijk op de ogen worden aangebracht en de kerstjurkjes worden weer uit de kast gehaald. Wanneer de feestdagen weer in zicht komen vind ik het wel zo leuk om op zoek te gaan naar nieuwe, feestelijke kledingstukken en sieraden kunnen daar natuurlijk niet aan ontbreken. Toen ik een aantal weken terug een mailtje kreeg van Milou of ik het leuk zou vinden om een eigen sieradencollectie samen te stellen twijfelde ik natuurlijk geen seconde en zei ik meteen ja. De items uit mijn deelcollectie hebben allemaal iets speciaals en zijn vooral lekker opvallend, helemaal mijn ding dus. Benieuwd? Kijk dan snel mee!Zelf ben ik super enthousiast over het resultaat van mijn collectie en raad ik je dus ook zeker aan even een kijkje te nemen op House of Lou. De shop verkoopt super mooie sieraden (vooral veel statement sieraden, my fav!) voor een zeer betaalbare prijs. Als ik een favoriet zou moeten kiezen is dat toch wel de ‘Jingle with Sharon‘ ketting aangezien deze ketting werkelijk overal goed bij zal staan. Ik heb er al veel complimenten over ontvangen de afgelopen dagen en zal hem nog een lange tijd met plezier dragen! Laten jullie het me weten wanneer je iets uit mijn collectie koopt? Dat zou ik super vinden!

Kenden jullie House of Lou al?

De sieraden zijn deze week (t/m zondag 8 december) voorzien van een fijne korting, wacht dus niet te lang!

Dit artikel is onderdeel van de 4 weeks of christmas georganiseerd door House of Lou! De andere meiden die hier aan meedoen zijn Sarah (haar items heb je als het goed is al voorbij zien komen), Manon en Lizzy. Kijk hier dus ook vooral nog naar uit!

Volg je mij eigenlijk al op Instagram?
You May Also Like

17 Comments

 1. Laura

  Wat super gaaf! De sieraden is ook echt heel mooi! :)

 2. Hilde

  Wauw wat gaaf dat je hiervoor bent benaderd! Ik vind de sieraden echt mooi! Die bordeauxrode is ook mijn favoriet :)

 3. Eline

  Wat tof, hele mooie sieraden heb je ontworpen!

 4. Kiki

  Ohh ik vind die zilveren ketting echt super leuk! :) Wat gaaf dat je dit in samenwerking met hun doet. Liefs

 5. Suzanne

  Wat een mooie sieraden. Ik ga een kijkje nemen op de site.

 6. Alette

  Wat ontzettend leuk dat je je eigen sieradenlijn mocht samenstellen!! Te gek! :) er zitten zeker mooie sieraden tussen; ik houd ook van statement sieraden

 7. Miranda

  Wat een mooie sieraden. Super leuk dat je je eigen sieradenlijn mocht samenstellen, erg bijzonder.

 8. Lotje

  Super mooie sieraden! Ik ga is een kijkje nemen op de site xoxo

 9. Shirley

  wauw! mooie sieraden!

 10. Tess Evea

  Hier zitten zeker een aantal prachtige accessoires tussen, super.

 11. Nikki

  Wauw wat gaaaf, ik ga meteen even een kijkje nemen!

 12. Sarah

  Wauw Sharon, prachtige foto’s en wat heb je een mooie items uitgezocht.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.