Challenge: Big hair met Poeder?!

Ontzettend benieuwd was ik nadat ik Mascha zo enthousiast hoorde praten over het nieuwe volumepoeder van Andrelon. ‘Get the volume powder’ kost nog geen 5 euro en ziet er (net zoals de andere producten uit de nieuwe Pink Collection van Andrelon) ontzettend leuk uit zo in het roze. Toen vorige week het poeder op de mat viel kon ik dus ook niet wachten om hem te gaan testen!

Een poeder voor je haar. Jep, ook voor mij was het even wennen! Gelukkig is het doodsimpel en dat kan je hierboven ook duidelijk zien. Je maakt een random scheiding in je haar en strooit daar voorzichtig de poeder op. Vervolgens masseer je dit in met je vingers en maak je nog een scheiding. Die bestrooi je weer met poeder en ga zo maar door. Ik maakte voor deze sessie ongeveer 6 scheidingen en dit zorgt ervoor dat het volume overal zichtbaar zal zijn (mits je de scheidingen goed verspreid over je hoofd natuurlijk). Benieuwd naar het resultaat?

Yep, Pamela Anderson all over the place. Wat een volume zeg! Nu moet ik zeggen dat ik hier redelijk veel product heb aangebracht (ook een beetje in de punten, door het er letterlijk in te wrijven) maar je kan natuurlijk ook alleen de bovenkant doen met 2 of 3 scheidingen. Het lijkt me duidelijk dat het product ontzettend goed zijn werk doet en dat terwijl het totaal niet vervelend aanvoelt. Het poeder verandert in een soort stug goedje wat me wel een beetje aan gel doet denken maar dan een heel stuk minder vet/aanwezig. Je voelt er eigenlijk bijna niets van, afgezien van het feit dat je haar ‘stugger’ aanvoelt op de plekken waar je het hebt aangebracht.

Voor ‘Get the volume Powder’ van Andrelon betaal je maar €4,99 en dat vind ik echt een koopje. Het volumepoeder doet erg goed zijn werk en ik kan het dus zeker aanraden. Of je het nou dagelijks of alleen bij speciale gelegenheden gebruikt, dit product zal goed van pas komen!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

26 Comments

 1. Kelly

  Dit ziet er erg goed uit! Mijn dunne sprietjes kunnen wel wat volume gebruiken!

 2. Kirsten

  Zulke poeder is fijn (: ik heb zelf een van L’oreal!
  Kirsten onlangs geplaatst…beauty / etos bb creamMy Profile

 3. Alyssa

  Ik vind volume poeder echt heel fijn! Gebruik het al een hele tijd, deze wil ik ook graag eens uitproberen.
  Alyssa onlangs geplaatst…Crazy Cranberry – Dr. van der Hoog (maskertje)My Profile

 4. Martina

  Ik gebruik ook wel volume poeder, vooral voor feestjes! :)
  Martina onlangs geplaatst…13 Mei 2013My Profile

 5. Sofie

  Ziet er heel mooi uit!
  Sofie onlangs geplaatst…Dove Summer Glow + Soft ShimmerMy Profile

 6. Nena - whatevergivesjoy

  Knap!
  Nena – whatevergivesjoy onlangs geplaatst…Tag ❤ I Love SpringMy Profile

 7. Diolifestyle

  Ik ben benieuwd om het bij mij ook werkt..
  Diolifestyle onlangs geplaatst…SHOESMy Profile

 8. Lisanneleeft

  Wow, hallo volume!
  Ik ben wel benieuwd of deze beter werkt dan die van Kruidvat (die heb ik namelijk :p), die is wel fijn maar zakt een beetje in gedurende de dag. Dan moet je er weer even met je handen doorheen en dan doet-ie het weer…
  Lisanneleeft onlangs geplaatst…5x inspiratie voor een gezond ontbijtjeMy Profile

 9. Angela

  Deze ligt in mijn ‘nog testen’-doos!
  Angela onlangs geplaatst…TRAVEL | De toerist uithangen in AntwerpenMy Profile

 10. Kimberly

  Ik gebruik hem sinds ik hem heb bijna iedere dag haha!
  Kimberly onlangs geplaatst…Funny Food #2My Profile

 11. Jennifer

  Ik heb het ook geprobeerd, het enige wat ik jammer vind is dat deze poeders je haar uiteindelijk wel vet maken. Waar ik normaal het wassen 2 dagen uit kan stellen, moet ik het met volumepoeder de volgende ochtend al wassen. Ik was het liefst zo min mogelijk, want dat maakt dat mijn haar er veel gezonder uitziet en het van zichzelf al wat meer volume krijgt. Wanneer ik het vaker ga wassen krijg ik een beetje overprocessed haar en gaat de volume eruit. Het is dus wel een beetje kiezen wat je wil. Voor een feestje ofzo zou ik het wel gebruiken, maar echt dagelijks.. mwah.
  Jennifer onlangs geplaatst…Photojournal Mei #02My Profile

 12. Suzanne

  Ik vind het ideaal spul alleen word m’n haar er zo vies van. Vettig wil gelijk douchen haha niet echt fijn!
  Suzanne onlangs geplaatst…Instagram Diary #17My Profile

 13. Chantal

  Dit lijkt me echt ideaal spul!
  Chantal onlangs geplaatst…Review: Lilly bodylotionMy Profile

 14. Stephanie

  heeeel tofff!

 15. femketje

  oeh wauw :D lekker groot haar!
  femketje onlangs geplaatst…EOTD 13/5; Simple And Black.My Profile

 16. Ashleey

  Ziet er super uit al hoef ik geen volume haha
  Ashleey onlangs geplaatst…Mei vakantie 2013My Profile

 17. Evelien

  Nice, hij geeft een heel mooi effect :D
  Evelien onlangs geplaatst…Opgemaakt in AprilMy Profile

 18. Sherr

  Wauw ziet er super uit! Haha Pamela Anderson all over the place
  Sherr onlangs geplaatst…New in: FashionMy Profile

 19. Kaylani

  Oeh, ziet er goed uit!


  Kaylani onlangs geplaatst…L’Oreal 916 Confettis TopcoatMy Profile

 20. Chayenne

  Dat is zeker een verschil!
  Chayenne onlangs geplaatst…MoederdagMy Profile

 21. roos

  Ik heb die van Kruidvat, die geeft ook wel veel volume. Ik vind alleen het gevoel wat het geeft echt heel irritant. Het voelt heel vies

 22. Emilia

  Klinkt goed en het ziet er ook ontzettend mooi uit! Ik smeer zelf het liefst zo min mogelijk in m’n haar, maar dit spul wil ik eigenlijk wel een keer proberen!
  Emilia onlangs geplaatst…YESTERDAYMy Profile

 23. Joyce

  Ziet er goed uit!
  Joyce onlangs geplaatst…Tag | 10 tot 1My Profile

 24. maureenlisanne

  Ziet er super goed uit, en de verpakking ziet er ook echt cute uit! Het resultaat is echt boeeeem.
  maureenlisanne onlangs geplaatst…Essence Stay With Me & Stay MattMy Profile

 25. Mariska

  Het ziet er wel goed uit vind ik zelf! Mooi volume krijg je zo in je haar!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.