Challenge: Big hair met Poeder?!

Haar

Ontzettend benieuwd was ik nadat ik Mascha zo enthousiast hoorde praten over het nieuwe volumepoeder van Andrelon. ‘Get the volume powder’ kost nog geen 5 euro en ziet er (net zoals de andere producten uit de nieuwe Pink Collection van Andrelon) ontzettend leuk uit zo in het roze. Toen vorige week het poeder op de mat viel kon ik dus ook niet wachten om hem te gaan testen!

Een poeder voor je haar. Jep, ook voor mij was het even wennen! Gelukkig is het doodsimpel en dat kan je hierboven ook duidelijk zien. Je maakt een random scheiding in je haar en strooit daar voorzichtig de poeder op. Vervolgens masseer je dit in met je vingers en maak je nog een scheiding. Die bestrooi je weer met poeder en ga zo maar door. Ik maakte voor deze sessie ongeveer 6 scheidingen en dit zorgt ervoor dat het volume overal zichtbaar zal zijn (mits je de scheidingen goed verspreid over je hoofd natuurlijk). Benieuwd naar het resultaat?

Yep, Pamela Anderson all over the place. Wat een volume zeg! Nu moet ik zeggen dat ik hier redelijk veel product heb aangebracht (ook een beetje in de punten, door het er letterlijk in te wrijven) maar je kan natuurlijk ook alleen de bovenkant doen met 2 of 3 scheidingen. Het lijkt me duidelijk dat het product ontzettend goed zijn werk doet en dat terwijl het totaal niet vervelend aanvoelt. Het poeder verandert in een soort stug goedje wat me wel een beetje aan gel doet denken maar dan een heel stuk minder vet/aanwezig. Je voelt er eigenlijk bijna niets van, afgezien van het feit dat je haar ‘stugger’ aanvoelt op de plekken waar je het hebt aangebracht.

Voor ‘Get the volume Powder’ van Andrelon betaal je maar €4,99 en dat vind ik echt een koopje. Het volumepoeder doet erg goed zijn werk en ik kan het dus zeker aanraden. Of je het nou dagelijks of alleen bij speciale gelegenheden gebruikt, dit product zal goed van pas komen!

26 thoughts on “Challenge: Big hair met Poeder?!”

  1. Ik heb het ook geprobeerd, het enige wat ik jammer vind is dat deze poeders je haar uiteindelijk wel vet maken. Waar ik normaal het wassen 2 dagen uit kan stellen, moet ik het met volumepoeder de volgende ochtend al wassen. Ik was het liefst zo min mogelijk, want dat maakt dat mijn haar er veel gezonder uitziet en het van zichzelf al wat meer volume krijgt. Wanneer ik het vaker ga wassen krijg ik een beetje overprocessed haar en gaat de volume eruit. Het is dus wel een beetje kiezen wat je wil. Voor een feestje ofzo zou ik het wel gebruiken, maar echt dagelijks.. mwah.
    Jennifer onlangs geplaatst…Photojournal Mei #02My Profile

  2. Ik heb die van Kruidvat, die geeft ook wel veel volume. Ik vind alleen het gevoel wat het geeft echt heel irritant. Het voelt heel vies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.