Huis make-over wishlist (TV-meubel, bed & meer!)

Zo, wat vliegt de tijd ineens jongens! In februari startte ik aan mijn scriptie en aankomende maandag ‘moet’ ik hem alweer officieel inleveren. Echt een super gek idee dat ik over een week afgestudeerd kan zijn. Normaal gesproken is het natuurlijk jammer om ineens zoveel leuk sociaal contact te verliezen maar in deze rare periode kwam je toch al niet meer fysiek samen in leslokalen. Ook heb ik mijn scriptie voor het grootste gedeelte thuis geschreven in plaats van op het kantoor van mijn opdrachtgever. Ik heb mijn scriptie (een strategisch communicatieplan) namelijk geschreven voor de podiumafdeling van een arthouse in Nijmegen (LUX, voor de Nijmegenaren!) en ook dit theater moest natuurlijk dicht de afgelopen maanden. Maar goed, als alles goed gaat ben ik dus over een weekje afgestudeerd! Dat betekent dat ik eindelijk weer tijd ga hebben voor leuke onbezorgde activiteiten waaronder het make-overen (dit is zó geen woord maar toch) van mijn huis. Er is namelijk genoeg te doen maar de afgelopen maanden heb ik het door andere prioriteiten even gelaten voor wat het was. Wat ik allemaal nog op de planning heb staan? Dat lees je hieronder!

1. Een nieuw TV-meubel

Op dit moment staat mijn televisie op twee brede witte ladekasten maar daar ben ik toch niet helemaal tevreden mee. Die kasten nemen namelijk best veel ruimte in en daar is mijn zithoek écht te klein voor. Ook vind ik een normaal TV-meubel veel leuker staan. Je hebt zoveel leuke opties tegenwoordig! Mijn voorkeur gaat uit naar een TV-meubel van hout maar mocht ik wat anders tegenkomen is dat ook prima. Ik zoek in ieder geval wel iets met een industriële look.

2. Een nieuw bed

Een nieuw bed wil ik al heel lang maar omdat het zo onhandig is om er een te kopen (want groot om mee te nemen en duurt lang om in elkaar te zetten) had ik ook deze nog even uitgesteld. Nu ik straks toch veel thuis ben is het natuurlijk een ander verhaal. Zin in! Ik wil sowieso een boxspring dus het is nu alleen nog een geval van de juiste vinden. Mochten jullie nog tips hebben voor merken of modellen laat het me dan zeker weten.

3. Nieuwe bijzettafels

Ook wil ik graag nieuwe bijzettafels voor bij mijn bank. Ik wilde eerst de welbekende ronde houten tafeltjes aanschaffen maar nu iedereen en zijn moeder die heeft twijfel ik daar wel heel erg over. Wellicht wordt het toch wat anders dus. Weet iemand van jullie nog originele opties?

4. Meer planten

Heb je ooit genoeg planten?! Ik ben zeker geen goede plantenmoeder geweest de afgelopen maanden maar daar moet echt hoognodig verandering in komen. Ik wil mijn balkon namelijk gaan uitbreiden met een aantal planten zodat het daar een gezellige mini-jungle wordt. Mijn moeder heeft laatst een palmplant in haar tuin gezet en dat vind ik zo tof! Daar ga ik er dus waarschijnlijk ook een van kopen dus.

5. Pedaalemmer

Dit komt misschien een beetje random over maar ik vind pedaalemmers in het algemeen echt zó lelijk staan! Ik heb nu gewoon een standaard zilveren pedaalemmer in mijn keuken staan maar ik wil deze echt even upgraden naar iets mooiers. Wel heb ik online al wat mooie opties gezien dus ik ga denk ik gewoon online een ‘stijlvolle’ optie bestellen.

En, ben jij op dit moment tevreden met jouw huis of wil je stiekem ook nog wel het een en ander aanpassen?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.