fashion

I bought shoes.

Oh wat had ik al lang geen schoenen meer gekocht. Ik had me inmiddels al een lange tijd ingehouden, de H&M al een tijdje niet meer van binnen bekeken (wat eigenlijk best prima ging) totdat mijn bankrekening ineens van verschillende kanten werd opgevuld.. Ik kon eigenlijk geen goed excuus meer bedenken om het niet te doen en ging dus ook goed los! Het eerste waar ik naar op zoek ging waren nieuwe schoenen en die had ik (hoe kan het ook anders..) binnen no time gevonden. Kijk je mee naar mijn nieuwe liefjes?
Mocht je het nog niet doorhebben, ze komen van Van Haren. De winkel die genoeg trashy maar ook zeker heel veel leuke schoensoorten verkoopt. De rode Dr Martens knock-offs trokken meteen mijn aandacht door de fantastische kleur (hallo, bordeauxrood met een zwarte neus!!) en die kon ik dus ook niet laten liggen. Stoer, edgy en bordeauxrood.. ik ben er nog steeds enorm blij mee. Ze kosten €29,99 wat ik echt een topprijs vind voor schoenen als deze. Het tweede paar was afgeprijsd van €79,99 naar €29,99 en voor een paar super mooie laarsjes van echt leer is dat natuurlijk zo goed als niets. Met twee grote tassen verliet ik dolgelukkig de winkel want wat zijn ze mooi!

Super happy ben ik dus met mijn Van Haren boots en dat bewijst maar weer dat mooie schoenen echt niet duur hoeven te zijn! Shoppen jullie wel eens bij van Haren?

26 thoughts on “I bought shoes.”

  1. Ik kom echt nooooooooit bij Van Haren (misschien omdat ik zelf bij Manfield werk en daar sowieso praktisch al mijn schoenen met korting koop natuurlijk), maar wist niet dat ze ook leer hadden tegenwoordig? Die “Dr. Martens” vind ik mooi qua model, maar ik zie persoonlijk meteen dat het plastic is, dus dan ga ik toch liever voor de echte (alhoewel dat wel een slordige €150,- duurder is maar oké, ik kan gewoon niet tegen plastic). Die leren laarsjes zouden mij vermoedelijk niet passen (aan het model te zien), maar ik vind ze wel heeeeel mooi basic. Zowel qua model als qua kleur. Topprijsje ook! €79,99 Zou al goedkoop geweest zijn. Ik neem aan dat de voering wel kunststof is?

  2. Wow, ik vind ze echt prachtig! Ik had niet verwacht dat deze van de Van Haren komen. Ik heb schoenen van H&M die heel erg lijken op je laatste paar, maar wat heel mooi is aan jouw paar is dat de neus zwart is. Daardoor lijken ze duurder ofzo, haha. En die mooie beige laarsjes passen echt overal bij.

  3. Ik shop wel eens bij van Haren, omdat ze daar grote maten hebben! Dat vind ik echt ideaal. Met mijn maat 44 kan ik bijna nergens leuke schoenen scoren (behalve grote maten winkels), maar bij van haren heb je voor een klein bedrag een leuk paar schoenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge