Parfum

Love #1 Armani code

In deze rubriek beschrijf ik producten waar ik helemaal gek op ben en die ik dus aan iedereen kan aanraden!

De meeste mensen zijn erg kieskeurig als het om geuren gaat. Zo heb ik vriendinnen die walgen van zware parfums zoals Alien (hoe is het mogelijk!!) en vriendinnen die juist alleen die geur dragen en een fris geurtje als Flora (Gucci) liever vermijden. Ik ben een beetje een apart geval denk ik. Ik houd namelijk van beide en bovenstaande zijn allebei in mijn parfumcollectie te vinden :) Vandaag deel ik een van mijn favoriete zware geuren met jullie.

armani code

En jawel, ik heb het over Armani Code :) Een geur die de meeste meiden misschien meer geschikt zouden vinden voor het uitgaansleven maar ik ook makkelijk overdag draag. Erg goedkoop is hij helaas niet, bij Douglas betaal je namelijk 52 euro voor een inhoud van 30 ml. Natuurlijk zou je hem ook online kunnen kopen, dan ben je iets goedkoper uit.

armani code

Gelukkig is hij travalo-proof (of een andere parfumhouder natuurlijk..) en kan ik hem dus makkelijk iedere dag meenemen im mijn tas zonder dat ik bang hoef te zijn dat ik een parfum-bom in mijn tas veroorzaak als de fles open zou breken.

Dus, waar ruikt hij nou eigenlijk naar? Douglas omschrijft de geur alsvolgt:

‘Armani Code Femme is een heerlijke frisse, maar toch ook sensuele geur. Perfect om iedere dag speciaal te maken. De geur is opgebouwd uit aroma’s van onder andere vanille, oranjebloesem, lavendel, sinaasappel en gember.’

Mochten die woorden je niet zoveel zeggen zou ik de geur zeker eens even gaan proberen in de winkel. Ik ben benieuwd wat jullie van deze parfum vinden :) Kom maar op! Lekker of juist niet?

5 thoughts on “Love #1 Armani code”

  1. Ah, klinkt lekker! Heb zelf nog nooit iets van Armani gehad, wel geroken.. en dat was wel oké. Ben nu wel benieuwd naar deze. Sowieso hou ik wel van een beetje frisse geurtjes met een sensueel tintje er aan. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge