Ibiza KIKO aankopen!

kiko1

Ik ben weer terug van Ibiza! Ik ging samen met Nikkie 5 dagen weg en ondanks het slechte weer van de eerste drie dagen hebben we het enorm naar onze zin gehad. Het eiland is echt prachtig en ik voel me bevoorrecht dat ik in September nog een weekje van dit mooie eiland mag gaan genieten! Ibiza heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een mooie zonvakantie. Lekker weer, mooie stranden, knusse terrasjes, heel erg lekker eten en toffe winkels. Je kunt er genieten van Pull&Bear, Zara, Bershka, MAC, Makeup Store, Blanco, Stradivarius, Pimkie en natuurlijk van KIKO. Toen het weer wat minder was hebben we vooral veel gewinkeld en ik ben flink los gegaan bij KIKO. Benieuwd naar wat ik kocht? Lees snel verder!

kiko2

Hierboven zie je de aankopen die voor mij bestemd zijn. Ik kocht een felblauwe metallic nagellak, cleansing / micellar water (jeweetwel, het nieuwe it-product als het op reiniging aankomt), een oogschaduw palette en twee highlighters. Je zult de linker highlighter nog wel herkennen uit dit artikel maar hij beviel zo goed dat ik een back-up wilde. De dazzling highlighters waren ineens nergens meer te vinden en omdat het een limited edition is komen ze ook niet meer terug. Mijn geluk (en het geluk van Lotte, Vera & Jiami) kon dus ook niet op toen ik in Ibiza de goedgevulde bak met highlighters tegenkwam! In totaal nam ik er 5 mee naar huis ;-)

kiko3
kiko4

En als laatste kocht ik nog wat fijne lipproducten. Mijn moeder vroeg om roze lipsticks en deze vijf heb ik uiteindelijk voor haar meegenomen! Ik was voor 5 lipproducten ook maar 26 euro kwijt dus nu heeft ze een ruime keuze. Vooral de linker lipstick vind ik erg mooi en hier ga ik dus ook zeker een review van maken. Worden  jullie ook zo hebberig van deze foto? I want them all!

Ben jij al eens op Ibiza geweest? En wat vond jij van dit eiland?
Misschien vind je dit ook leuk:

41 Comments

 1. femketje

  ooehhh mooie goodies! ben benieuwd naar dat palette <3
  femketje onlangs geplaatst…Budget Ebay Tip: Too Faced Summer Eyes Palette *knock-off*.My Profile

 2. Kelly

  Wauw, wat een prachtige aankoopjes.
  Kelly onlangs geplaatst…GIVEAWAYMy Profile

 3. Dorine

  Heerlijke aankopen!
  Dorine onlangs geplaatst…OUTFIT: LITTLE BLACK DRESSMy Profile

 4. Jaimy en Laura

  Mooie aankoopjes! Ik vind Ibiza erg leuk! Ben er een paar jaar geleden op vakantie geweest. Ik heb er toen alleen niet gewinkeld!
  Jaimy en Laura onlangs geplaatst…Laura’s week #11My Profile

 5. Fabiënne

  Wauw mooie aankopen! De lipsticks zien er echt prachtig uit.
  Fabiënne onlangs geplaatst…Recept: Smoothie Banaan-Kokos met superfoods!My Profile

 6. Dionne

  Wat een mooie producten! Ik ben dol op de Kiko!
  Dionne onlangs geplaatst…New in | Sieraden van CapricciMy Profile

 7. Mariëlle

  Ik ben er helaas nog nooit geweest!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Mijn nagellak stashMy Profile

 8. Amber Naomi

  De lipstick in het goude omhulseltje, oeewwhh! ziet er zo mooi uit allemaal!
  Amber Naomi onlangs geplaatst…Fashion Obsession: Ring PartiesMy Profile

 9. José

  Oeh mooie producten heb je gekocht!
  Liefs, José.
  José onlangs geplaatst…FOTD | Facelook campagneMy Profile

 10. Natascha

  Wat een mooie dingen heb je gekocht! Zelf ben ik vorig jaar 2 keer op Ibiza geweest en ik was ook gelijk verliefd op het eiland! Ik vraag me alleen af waar de kiko zat? Want die heb ik gemist haha
  Natascha onlangs geplaatst…Silvercreek YKO kettingMy Profile

 11. Amy

  Nog nooit op Ibiza geweest, maar lijkt me heerlijk! Super fijn dat je het leuk hebt gehad (: Mooie aankopen ook!

 12. Daphne

  Prachtige aankoopjes!
  Daphne onlangs geplaatst…New in: BoohooMy Profile

 13. Nicole | Coco Gold

  Oehh, wat een leuke producten heb je weer gekocht! Ik snap dat je die highlighter weer even hebt ingeslagen, want wauw, die is zo pretty! De lipsticks vind ik ook heel mooi! Liefs, Nicole

 14. Ceetje

  Ik ga over een paar dagen naar Londen en dan ga ik ook maar die highlighters kopen :) Hopelijk morgen nog een review van één van je Kiko producten, weet ik wat er nog meer de moeite waard is :)
  Ceetje onlangs geplaatst…Mijn make up plekjeMy Profile

 15. helena

  Ik vind Kiko zelf ook heel fijn! Ik had in duitsland bij hun winkel een lippenstift gehaald voor ik geloof 6 euro. Maar hij blijft de hele dag zitten echt super! en er zit ook nog eens een fijne geur aan.

 16. Apollonia

  Zo, flink los gegaan! Maar wel hele leuke aankopen :)
  Apollonia onlangs geplaatst…Look | Recap van de afgelopen jaren!My Profile

 17. Todayslife

  Wat een mooie aankopen! Wil ook graag eens naar Ibiza!
  Todayslife onlangs geplaatst…6 April 2014 – TomsMy Profile

 18. Marieke

  Leuk palette! Lijkt op eentje die ik onlangs in Florence kocht. Alleen die zat in een groen doosje en heeft andere kleuren. Wel erg mooi ook!
  Marieke onlangs geplaatst…Aqua eyes, HEMA gel liner.My Profile

 19. Julia

  Wauw! KIKO is zoo fijn! Ik kocht laatst ook een van de roze lipsticks die je hebt gehaald. Ik ben super benieuwd naar de reviews! XO

 20. Kelley

  Leuke producten! Goed vooruitzicht dat ik in juli naar Ibiza ga dus! ;-)

 21. Tess Evea

  Wat heb je een aantal heerlijke producten gekocht. De roze lipkleurtjes vind ik ook echt prachtig, jeetje wat mooi.

 22. AA Beautyaddicts

  Ik wou dat ons mam meer lipstick droeg, die kan wel een lesje makeup gebruiken
  AA Beautyaddicts onlangs geplaatst…Catrice “Call Me Princess”My Profile

 23. Paola

  Leuke aankopen! Ik ben nog nooit op Ibiza geweest
  Paola onlangs geplaatst…Sleek paletten stashMy Profile

 24. Angela

  Wat fijn dat je daar was, jammer dat het weer niet zo mee zat. Ik ga in de zomervakantie, wat een fijn idee dat je daar lekker kunt winkelen!
  Angela onlangs geplaatst…De zoektocht naar sandalenMy Profile

 25. saskia

  wat een leuke spullen heb je gekocht en wat fijn van de highlighter sticks! was die van elf nou een goede dupe?
  saskia onlangs geplaatst…BH Cosmetics Make-up Kwasten (Low Budget)My Profile

 26. Suzanne

  Leuke spulletjes heb je gekocht Sharon.
  Suzanne onlangs geplaatst…Beauty|Elizabeth Arden Intervene CreamMy Profile

 27. Marijke

  Supertoffe producten heb je gekocht Sharon ! :D Heel erg mooie foto’s ook. Ik heb zelf nog maar 1 product van Kiko en dat was een prachtig blauw nagellakje ! xo
  Marijke onlangs geplaatst…T.M.I. (Too Much Information) TagMy Profile

 28. Mariska

  Mooie producten heb je gekocht :) lekker dat je in september nog een keer mag :)
  Mariska onlangs geplaatst…Hier werd ik blij van afgelopen week ♥ #2My Profile

 29. Lotte

  Prachtige producten allemaal! Ik ben dol op Kiko.
  Lotte onlangs geplaatst…4 Looks: MUA ‘undressed’ paletteMy Profile

 30. Mandy

  Je hebt leuke aankopen gedaan. Die lipsticks, wauw, ik vind ze stuk voor stuk prachtig!
  Mandy onlangs geplaatst…De 5 leukste artikelen van andere blogsMy Profile

 31. Tamara

  Is de review al online? :D Ben benieuwd!

 32. Carlee

  Toshiba Tecra 9000 = Excellent little machine – Serial port on board has made these popular for Bar code scanners and other point of sale devices plus other uses such as running Car Dinosgatic Tools or Updating Firmware on various consumer devices.

 33. http://edbehandlung.men/

  Personnellement cette note me choque moins que les émissions télé nous montrant des appartement hors de prix que personne ne peut se payer ou le dernier plat a la mode des grand restaurant.Et je trouve étrange le sens des réalité déplacé de ces personnes outrées par cette note humoristique…Mais bon chacun son point de vu…

 34. http://www.prestamospersonales.tech/

  São lindas!! []Taylane Respondeu:March 14th, 2012 em 11:03 am,[]Priscila Respondeu:March 14th, 2012 em 1:18 pmAdorei ..as novidades..virei sua fã..obrigado pelas dicas []Debby Respondeu:March 14th, 2012 em 9:17 pmAmei as novidades, fique super fã do seu blog.Adoro as tuas dias.muito sucesso,beijos [] Respondeu:March 20th, 2012 em 1:30 amCamila qual você tem ou tem todos? []

 35. http://www./

  I’m impressed! You’ve managed the almost impossible.

 36. http://www./

  It’s a pleasure to find someone who can identify the issues so clearly

 37. http://www./

  AKAIK you’ve got the answer in one!

 38. pokemon go coins hack lucky patcher

  Ciociu Sandrokoniecznie musisz podejść na pocztÄ™…oni to sÄ… niemożliwi by gubić przesyÅ‚ki!!!Åšciskam mocno i wierzÄ™ że sprawa przesyÅ‚ki siÄ™ wyjaÅ›ni!Garbatych AnioÅ‚eczków

 39. http://www./

  No surprise here. Obama was born a Muslim and hangs around with ex-terrorists. People have a tendancy to forget it. Since like attracks like, no wonder Obama’s nut friends agrees with children endocrination.Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.