Makeup Travel

Ibiza KIKO aankopen!

kiko1

Ik ben weer terug van Ibiza! Ik ging samen met Nikkie 5 dagen weg en ondanks het slechte weer van de eerste drie dagen hebben we het enorm naar onze zin gehad. Het eiland is echt prachtig en ik voel me bevoorrecht dat ik in September nog een weekje van dit mooie eiland mag gaan genieten! Ibiza heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een mooie zonvakantie. Lekker weer, mooie stranden, knusse terrasjes, heel erg lekker eten en toffe winkels. Je kunt er genieten van Pull&Bear, Zara, Bershka, MAC, Makeup Store, Blanco, Stradivarius, Pimkie en natuurlijk van KIKO. Toen het weer wat minder was hebben we vooral veel gewinkeld en ik ben flink los gegaan bij KIKO. Benieuwd naar wat ik kocht? Lees snel verder!

kiko2

Hierboven zie je de aankopen die voor mij bestemd zijn. Ik kocht een felblauwe metallic nagellak, cleansing / micellar water (jeweetwel, het nieuwe it-product als het op reiniging aankomt), een oogschaduw palette en twee highlighters. Je zult de linker highlighter nog wel herkennen uit dit artikel maar hij beviel zo goed dat ik een back-up wilde. De dazzling highlighters waren ineens nergens meer te vinden en omdat het een limited edition is komen ze ook niet meer terug. Mijn geluk (en het geluk van Lotte, Vera & Jiami) kon dus ook niet op toen ik in Ibiza de goedgevulde bak met highlighters tegenkwam! In totaal nam ik er 5 mee naar huis ;-)

kiko3
kiko4

En als laatste kocht ik nog wat fijne lipproducten. Mijn moeder vroeg om roze lipsticks en deze vijf heb ik uiteindelijk voor haar meegenomen! Ik was voor 5 lipproducten ook maar 26 euro kwijt dus nu heeft ze een ruime keuze. Vooral de linker lipstick vind ik erg mooi en hier ga ik dus ook zeker een review van maken. Worden  jullie ook zo hebberig van deze foto? I want them all!

Ben jij al eens op Ibiza geweest? En wat vond jij van dit eiland?

41 thoughts on “Ibiza KIKO aankopen!”

  1. Ik vind Kiko zelf ook heel fijn! Ik had in duitsland bij hun winkel een lippenstift gehaald voor ik geloof 6 euro. Maar hij blijft de hele dag zitten echt super! en er zit ook nog eens een fijne geur aan.

  2. Toshiba Tecra 9000 = Excellent little machine – Serial port on board has made these popular for Bar code scanners and other point of sale devices plus other uses such as running Car Dinosgatic Tools or Updating Firmware on various consumer devices.

  3. Personnellement cette note me choque moins que les émissions télé nous montrant des appartement hors de prix que personne ne peut se payer ou le dernier plat a la mode des grand restaurant.Et je trouve étrange le sens des réalité déplacé de ces personnes outrées par cette note humoristique…Mais bon chacun son point de vu…

  4. São lindas!! []Taylane Respondeu:March 14th, 2012 em 11:03 am,[]Priscila Respondeu:March 14th, 2012 em 1:18 pmAdorei ..as novidades..virei sua fã..obrigado pelas dicas []Debby Respondeu:March 14th, 2012 em 9:17 pmAmei as novidades, fique super fã do seu blog.Adoro as tuas dias.muito sucesso,beijos [] Respondeu:March 20th, 2012 em 1:30 amCamila qual você tem ou tem todos? []

  5. No surprise here. Obama was born a Muslim and hangs around with ex-terrorists. People have a tendancy to forget it. Since like attracks like, no wonder Obama’s nut friends agrees with children endocrination.Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.