Haren News

Ik MOET dit hebben.

Ok, ik moet zeggen dat ik af en toe een beetje gek word van het woord ‘innovatie’ bij mijn opleiding. No really, je zou eens een dagje moeten meelopen… ‘innovatie innovatie innovatie innovatie’. Meestal gaat het dan ook om een nieuw auto-onderdeel of een nieuwe apple quote. My teachers love Apple. Maargoed, vandaag kwam ik dan eindelijk eens iets tegen waar mijn eigen innovatie-hart dus ook echt even een stukje sneller van ging kloppen.

YOU NEED TO SEE THIS!

Hoe tof is dit? Geen gezeur met brandblaren, moeilijke technieken en ga zo maar door. Het grapje kost alleen wel £120 pond maar dan heb je ook wel een innovatieve topper op krulgebied.

Ik twijfel eigenlijk nog steeds of ik dit nou serieus kan nemen of dat het gewoon een ontzettend goede 1 april grap is. Als dit product echt op de markt komt mag ik mijn centjes alvast goodbye gaan zoenen.

Ben jij benieuwd naar dit product?

27 thoughts on “Ik MOET dit hebben.”

  1. Dat zou voor veel mensen een uitkomst zijn.moet zeggen dat ik het er op het eerste moment erg nep uit vindt zien dat dat haar erin word gezogen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge