Ik moet een bril! – Trendy modebrillen op een rij!

Na het jaren een beetje weggestopt te hebben heb ik vandaag de knoop doorgehakt: ik moet een bril! Mijn ouders hebben allebei een paar jaren terug hun ogen laten laseren (nadat ze ook jaren een bril hebben gedragen) en het zat er dus ook wel een beetje aan te komen. Ik merk het zelf vooral wanneer ik bijvoorbeeld achterin een bus zit en het digitale bord voorin de bus wil lezen. Dat gaat soms eh, even niet zo soepel. Om het positief te houden focus ik me natuurlijk wel op het feit dat er tegenwoordig ontzettend veel leuke modebrillen te koop zijn! Ik heb mijn ogen nog niet laten opmeten maar heb wel alvast een beetje onderzoek gedaan naar mooie modebrillen.. Als ik dan toch aan de bril moet dan maar een cool model toch?
modebrillen

Het Lennon model

Als eerste kwam ik deze bril van Gucci tegen, hoe leuk is dit model? Deze bril valt onder de Lennon trend, uiteraard vernoemd naar John Lennon. Ik vind dit soort brillen in een zonnebriluitvoering altijd erg leuk staan dus ik denk dat ik ook wel een normale bril (op sterkte) in deze vorm zou willen hebben.

modebrillen

Goud en panterprint

De tweede bril die ik erg leuk vind is van Stella McCartney. Deze bril heeft twee dingen waar je me altijd blij mee maakt: goud én panterprint! Deze bril is zo speciaal omdat er een klein gouden kettinkje aan de bovenkant is geplaatst. Dit maakt de bril erg chique!

modebrillen

Een transparant model

Ook de transparante bril is hot en dit is natuurlijk een fijn model voor de mensen die eigenlijk liever geen bril hadden willen dragen. Ik vind het eigenlijk wel een cool model! Helemaal passend voor de minimalisme trend of voor de meiden die graag neon dragen (nu ook super populair) en hun bril onopvallend willen laten. Wat vinden jullie van een transparante bril?

stella mccartney bril

Het pilotenmodel

De laatste bril is weer van Stella McCartney (ik zie een patroon..) en is opnieuw een erg cool model. Dit zie ik de cool kids op Coachella nog dragen wanneer ze de festivalborden op 10 meter afstand even niet meer zo goed kunnen lezen. Een erg mooie bril vind ik dit!

Ik ben eigenlijk best wel verrast door het aanbod van tegenwoordig! Je kunt zoveel mooie aparte brillen kopen, zowel online als offline. Bovenstaande brillen komen in dit geval van de webshop Mister Spex en zij zijn super trendgericht zoals je ziet. Zo hoef je je echt niet te schamen wanneer je een bril moet gaan dragen. Sommige meiden dragen ze zelfs gewoon voor de look (zonder sterkte) dus ik vind het helemaal prima!

Welke bril uit dit artikel vinden jullie de leukste optie? En draag jij eigenlijk een bril? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

One Comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.