lifestyle Persoonlijk Site

Ik sta in de Joepie! (+ life updates)

Stiekem lag het blad bij de belgjes onder ons vorige week al in de winkel maar de Joepie viel bij mij pas een paar dagen geleden op de mat. Ik sta er namelijk in! Het is dan wel geen hele pagina maar ik vind het toch wel erg leuk. Stiekem vind ik het nog steeds een hele eer wanneer andere bloggers of tijdschriften over mijn blog schrijven dus ik was vereerd dat ik samen met vriendin Nikkie (met wie ik woensdag naar Mallorca ga whoop whoop!) in de top 8 beste tutorials lijst mocht komen te staan.

En daar stond ik dan op nummer twee! Ontzettend leuk dus. Het gaat zo ontzettend hard de laatste tijd.. voor mijn gevoel ben ik nog steeds het meisje dat op haar telefoon engelse videos opnam om uit te proberen ‘hoe het zou klinken als ik ook youtube-videos zou gaan opnemen’. Nu krijg ik mails van bedrijven die ik eerder niet eens uit durfde te spreken en zelfs af en toe een plekje in een magazine. Super leuk natuurlijk maar nog steeds erg wennen!

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik me (vooral na afgelopen week in Berlijn tijdens fashionweek) weer helemaal thuis voel in het beautywereldje. Fashion was leuk voor 4 dagen maar wat een ellebogenwerk is dat wereldje zeg. Wel erg leuk om meegemaakt te mogen hebben maar laat mij maar lekker lipgloss swatchen en zonnebrillen fotograferen terwijl ik met een kop thee op mijn kamer zit. Fashionweek in 3 woorden? Status, arrogantie & cola light. Heel begrijpelijk natuurlijk maar geef mij maar de lieve meiden van de beautywereld. Vooral na de super leuke barbecue van gisteren met Jiami, Darcy, Sanne, Lotte, Maaike, Arantxa en Sharon. I had fun girls!

Hebben jullie nog leuke dingen op de planning staan voor deze zomer?

25 thoughts on “Ik sta in de Joepie! (+ life updates)”

  1. Super leuk dat je in de Joepie staat! Wat ben je lekker eerlijk over de Fashion Week! Het lijkt mij ook wel tof om een keer mee te maken, maar of ik mij daar thuis ga voelen, ik denk het niet!
    Kelly onlangs geplaatst…PhotodiaryMy Profile

  2. Zo vet! Je filmpjes zijn ook heel erg leuk, heb er laatst weer een paar gekeken. En ik ben het wel met je eens over de modewereld, ‘t is niet bepaald rozengeur en maneschijn.

  3. Yay, super tof Shar! Gefeliciteerd haha. En ik ben ook fan van je, net als Joepie!. En jaaa, de bbq was zo onwijs gezellig, haha, ik mis het nu al :(. En als je dat fashionwereldje mee maakt, kun je weer relativeren hoe lekker, lief en roze de beautywereld is.
    Lifesplash onlangs geplaatst…DIY | Flower crownMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge