Persoonlijk

Ik stop met YouTube.

Gerelateerde berichten

27 Reacties

 1. Lesly

  Wat goed dat je deze keuze voor jezelf hebt gemaakt! ik kijk uit naar je nieuwe artikelen!

 2. Nil

  Yaaay! Ik ben altijd een lezer geweest ipv een kijker dus ik ben happy met je keuze! En happy dat jij nu ook happy bent :)

  1. Sharon

   ahhhh good to know haha! en lief, ik ben zeker heel happy nu! :)

 3. Kevin

  WoW wat een tof besluit heb je genomen. Het is inderdaad anders geworden op YouTube!
  Ben benieuwd naar je artikel en wie weet tot snel
  Xx

  1. Sharon

   jaaa lang geleden dat ik jou gezien heb! hopelijk snel weer eens op een event! :)

 4. Monica

  Ik vind het wel een moedige en toffe beslissing van je. Ik ben zelf niet zo van de YouTube filmpjes kijken dus ik kijk erg uit naar je artikelen. Veel succes met je blog 😘

 5. Ilja

  Goed dat je de stap voor jezelf genomen hebt. Ik ben zelf een lezer… ik hou van mooie foto’s en je schrijft lekker. Ben zelf vorig jaar gestopt en kom nu langzaam aan weer om het hoekje kijken. Liefs ilja

 6. Jamie

  Wat een moedige/stoere beslissing van je, super goed dat je je hart volgt en doet wat bij je past. Ik ben nu al benieuwd naar je artikelen!

  Liefs,
  Jamie

 7. Yessica

  Ik snap je helemaal, ik ben een fan van je video’s maar ook je schrijfwerk. Maar ik ben het volledig met je eens over hoe youtube verranderd is, dus sta ik ook volledig achter je keuze. Zelf heb ik ook voor mijn blog gekozen om geen video’s meer te maken. Al vanaf jongs af aan vind ik het maken van foto’s en het schrijven van verhalen leuk. Je moet gewoon doen wat jij fijn en leuk vind om te doen!

 8. Irina

  Jammer dat je stopt met video’s maken, maar als ik het zo lees wel een goede stap voor jezelf!
  Ik ben benieuwd hoe je blog er uit gaat zien ^^

 9. Edith Sofia

  Jammer dat je stopt met YouTube, vond je video’s altijd erg leuk om naar te kijken! Goed dat je de beslissing hebt genomen en hebt gekozen voor wat voor jou goed voelt. You go girl!

 10. Jolien

  Wat een moedige beslissing! Het is belangrijk te doen wat je graag doet. Heel veel succes! Ik blijf alvast je blog lezen.

 11. Sarina

  Eerlijk gezegd vind ik deze keuze van je verre van vervelend. Ik ben namelijk veel eerder geneigd artikelen te lezen dan een YouTube video te gaan kijken. Al die clickbaits hebben daarvoor gezorgd. Ik ben dus zeer blij dat ik nu vaker artikelen van je zal zien! 😘

 12. Kim

  Goed dat je een keuze hebt gemaakt voor jezelf. Ik kijk uit naar je artikelen!

 13. Cynthiiaa

  Ik zag het op Instagram verschijnen, je hebt helemaal gelijk dame! Inderdaad, YouTube is veranderd. Het valt mij ook op dat de negativiteit is toegenomen, de rare video’s zonder inhoud met talentloze mensen die worden gesponsord omdat zij views trekken. Ik geloof er niet in dat bloggen is doodgebloed volgens vele, ligt er maar net aan wat je doet, wie je bent en ook hoe je jezelf blijft ontwikkelen en zo te horen gaat dat bij jou uitstekend! Dat je zo’n stap maakt zegt al veel over jou als persoon, so keep it up. Je moet gewoon lekker doen waar je je goed bij voelt, want dat is het allerbelangrijkste! <3

 14. Claire van Vrijberghe de Coningh

  Wat een stoere beslissing en wat schrijf je fijn! Ik ben super benieuwd naar je artikelen en foto’s. Je hebt er een nieuwe volger bij. Heel veel (schrijf)plezier!

 15. Marloes - GLAMOURMOES

  Dappere beslissing! En goed dat je voor jezelf na bent gegaan waar je gelukkig van wordt! Ik wacht met smart op je artikelen :)

 16. Manon

  Dapper dat je hiervoor uit durft te komen in de tijd dat bloggen dood wordt verklaard (wat niet waar is overigens, bloggen leeft zelfs meer dan ooit tevoren). Mensen worden nou eenmaal meer geinspireerd door het ene platform dan het andere. Vooral doen waar je je goed bij voelt! You go girl!

 17. Dagmar

  Heel knap dat je deze stap hebt gezet en durft aan te gaan, het volgen van je hart wordt altijd beloond <3 Zet hem op en ik ga dubbel en dwars genieten van je mooie artikelen. Veel plezier met schrijven en creëren!

 18. Alexandra • ilumuoti

  Wauw, wat een moedige beslissing zeg! Ik kan me voorstellen dat het lastig is om te stoppen met iets wat je zolang met zoveel plezier hebt gedaan. Maar superleuk dat je nu meer op je blog gaat focussen, ik ben benieuwd naar je nieuwe content! :)

  xx Alex

 19. Emilia

  Ik vind dit zooo stoer van je! Ik kan me voorstellen dat het echt een lastige beslissing is geweest, want je stopt natuurlijk niet zomaar met iets waarin je zo goed en succesvol bent. Top dat je gewoon doet waar je zin in hebt (maar ik had ook niet anders van je verwacht). :)
  Ik kan me trouwens wel vinden in wat je schrijft: YouTube is de laatste tijd best wel een zooitje en ik merk ook dat ik soms wekenlang geen video’s kijk. Ik weet eigenlijk niet eens wanneer ik voor het laatst op YouTube heb gekeken… Terwijl ik, als ik me verveel of in de trein zit ofzo, nog wel blogs lees. Dus wat dat betreft ben ik blij dat je voor het bloggen hebt gekozen haha. Veeel plezier met het schrijven en fotograferen!

 20. ikstavoorjeklaar

  Ah super jammer! Ik hoop dat je ooit op een dag YouTube weer kan oppakken door tijdelijk pauze te nemen. Daarbij wens ik jou heel veel succes en ik zal met alle plezier jou volgen op jou blog ;-). Ik vroeg me al af waar je was op Youtube.

 21. Yvonne

  Dapper! Velen stoppen juist met bloggen en gaan door op YouTube; en jij doet vice versa. Gelukkig maar, want ik vind blogs lezen juist zo leuk! En doordat er steeds minder blogs zijn, heb jij meer lezers. ;-) Ik snap je helemaal; als het je geen voldoening meer geeft dan houdt het op. Succes met deze nieuwe weg!

 22. Femke

  Wauw Sharon… wat heb ik een respect voor jou! Dat je gewoon zo eerlijk en realistisch naar deze situatie kunt kijken zegt veel over jou als persoon! Ik heb altijd genoten van zowel je video’s als je blogposts. Natuurlijk is het jammer dat je stopt maar als dit voor jou de beste optie is dan kan ik als toch wel ”fan” niet meer als daarachter staan! Ik kijk enorm uit naar je komende blogposts, ik heb zelf ook een blog en ik weet dus dat schrijven enorm veel plezier met zich mee brengt! Heel veel succes de komende tijd lieve Sharon.
  Liefs, Femke

 23. Rosalie

  Wat goed dat je deze keuze gemaakt je moet doen wat je gelukkig maakt! Ik ga je wel missen op YouTube maar ik kan nogal tijd je oude video’s terug kijken.

 24. Nadia

  Ik vind het helemaal prima want ik kijk al jaren geen video’s meer haha.

 25. melissa

  ik vind het wel spijtig dat je alle video’s hebt gewist, ik vond je video’s altijd handig en zocht net eentje :'(

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.