Site

Ik verwijderde per ongeluk wordpress. Oeps?

bloggen

Ja, je leest het goed. Ik verwijderde per ongeluk mijn hele site. De HELE site! En dit deed ik omdat ik een ontzettend eigenwijze actie had uitgehaald. Ik had een nieuw wordpress thema gedownload en besloot doodleuk de links van de maker uit mijn layout te verwijderen. Site kapot. Gewoon helemaal kapot. Ik kon niets eens meer inloggen om het thema te veranderen of iets in die richting dus zag wordpress opnieuw installeren als enigste optie.

I’m so sorry!

Natuurlijk ga ik gewoon door met bloggen en vind ik het stiekem wel fijn dat al mijn amateuristische berichten van ‘vroeger’ nu weg zijn en ik me vanaf nu streng kan gaan houden aan een goed tag-systeem dus met mij komt het wel goed (: Ik wilde jullie dus even op de hoogte stellen van dit probleem.

Het ergste vind ik nog wel dat ik er deze (3) dagen niets aan kan veranderen omdat ik tentamens heb en die gaan nou eenmaal voor. Vrijdag zal looksbysharon er weer fantastisch (kuch) uitzien, dat beloof ik!

 

9 thoughts on “Ik verwijderde per ongeluk wordpress. Oeps?”

  1. hi!,I truly comparable your writing so a lot! proportion we keep cheery a correspondence superfluous approximately your article proceeding AOL? I hardship an skilled taking place this space to unpick my problem. Might ensue that’s you! Captivating a look to the lead to peer you.

  2. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to say that I
    acquire actually loved account your blog posts. Anyway I will be subscribing in your feeds and even I achievement you
    access constantly fast.
    eLiquid onlangs geplaatst…eLiquidMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge