lifestyle

IKEA kaarsen

1

Hi meiden! Jullie zien het waarschijnlijk al aan de titel maar ik ben gisteren weer eens gezellig naar de IKEA geweest. Nu vind ik dat sowieso al leuk tijdverdrijf (ja, lekker burgelijk op zijn tijd moet kunnen toch?) en dat Nikkie en mijn moeder even meegingen maakte het alleen nog maar nog leuker. IKEA is een heerlijke winkel voor het opdoen van inspiratie en ze hebben er natuurlijk hele mooie betaalbare woonitems. Toch gaat de award voor ‘afdeling die ik nooit kan overslaan’ zonder twijfel naar de kaarsenafdeling. Vandaag deel ik met jullie dus ook mijn kaarsenhaul!

2

Ik ging deze keer voor bovenstaande kaarsen. Twee SINNLIG kaarsen en daarna nog een setje BRACKA kaarsen. Leuk altijd die namen ook. De SINNLIG kaarsen zijn verkrijgbaar in 8 kleuren en van de BRACKA kaarsen heb je vier verschillende uitvoeringen.

3

Laat ik beginnen met de SINNLIG kaarsen die ik meenam, ik ging namelijk voor de grijze variant en deze draagt de naam ‘Kalmerende Spa’. Van die naam had ik eerst geen idee maar het woord ‘Spa’ kwam wel meteen naar boven toen ik even aan de kaars rook. Wat een heerlijke frisse, ontspannende geur zeg! Ik zie mezelf al helemaal tot rust komen met een goed boek in combinatie met deze kaarsen. De geur is ook lekker aanwezig tijdens het branden dus dat is erg fijn. Deze SINNLIG kaarsen kosten €0,99 per stuk en er is ook nog een grotere versie te koop voor €1,99. Prima prijs voor zo’n topper!

4

En dan hebben we de BRACKA combinatie nog. Man oh man wat zijn deze geuren verslavend. De caramel fudge stukken op het plaatje wekten mijn interesse en voor ik het wist lag het setje al in mijn kar. Als je bekend bent met de Yankee Candles kaarsen lijken deze geuren sprekend op het koekjes/marshmallow segment. Het grote verschil is alleen de prijs, ik kocht dit setje namelijk voor maar €2,99! De lichtbruine kaars is echt exact gelijk aan een bepaalde geur van Yankee Candles maar ik herinner me helaas niet meer welke naam deze had. De mosterdkleur en de donkerbruine kaars ruiken allebei naar heerlijke chocoladeproducten en ook deze zijn erg lekker. Je moet ze maar gewoon eens gaan testen wanneer je bij IKEA komt, ze zijn hun budgetprijs meer dan waard!

Welke kaarsen heb jij op dit moment in huis?

25 thoughts on “IKEA kaarsen”

  1. Ik ben al lang niet meer bij Ikea geweest, maar heb nu een vriendin gevraagd wat lekkere geurkaarsen mee te nemen. Momenteel brand ik veel van die waxtarts in allerlei geuren.

  2. De kaarsen van IKEA zijn echt de beste ooit! Die grijze ‘spa’ kaars is absoluut mijn favoriet. Dit artikel helpt me even herinneren aan hoe ik de IKEA mis zeg, ik moet er nodig weer heen!

  3. Beetje laat natuurlijk maar ik ben groot fan van ikea geurkaarsen! Mijn top drie is; Pepermunt bracka, bounty kokos bracka en natuurlijk de groene appel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge