beauty nagels

I’m a pool for love

foto1

De laatste paar maanden zijn er heel wat mooie producten voorbij gekomen op de schappen van Big Bazar. Zo kocht ik onder andere mijn onmisbare Converse schoenen en een Calvin Klein blush voor de helft van de prijs. Toen ik vorige week weer even in de winkel kwam voor interieurspullen kon ik het niet laten om ook even bij het make-up schap te kijken. En jawel, daar vond ik een grote bak met OPI nagellak voor nop. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ik kocht twee prachtige aparte kleuren en vandaag laat ik de eerste aan jullie zien.

collage

De kleur heet ‘A Pool For Love’ en bevat mijn lievelingskleur: paars. De glitters in het lakje hebben iets mysterieus. Groen, goud, zwart, zilver.. het komt allemaal voorbij. Het is trouwens een Nicole By OPI nagellak en deze had ik nog nooit geprobeerd. Een klein risico dus, zou de kwaliteit net zo goed zijn als de normale OPI lakjes? Op naar swatches!

foto2

Wauw. Wat een prachtige kleur is dit zeg! De foto laat de kleur redelijk goed zien maar in het echt is ‘ie nog mooier. Meer intens. Wanneer je buiten in de zon staat schitteren de glitters echt fantastisch en is het veel meer dan een normale paarse glitterlak. Ik heb voor deze foto drie lagen nagellak gebruikt maar met twee lagen kom je ook prima weg. Nu ontbreekt er natuurlijk nog een ding in deze review.. de prijs. Je koopt hem nu bij Big Bazar voor maar €3,99!

Een enorme aanrader dus als je het mij vraagt. Koop jij wel eens beautyproducten bij Big Bazar?

26 thoughts on “I’m a pool for love”

  1. Leuk lakje! Ik zag hem ook maar ik wist niet dat hij van OPI was. Haha ik dacht dat het zo’n budget merk was dat een beetje een OPI uiterlijk wilde. Maar nu zal ik er wel anders naar kijken, moet binnenkort weer even langs de big bazar ;)

  2. Oh wat een super mooie keur lak is dit zeg, staat je mooi.
    Ik koop regelmatig mooie nagellak bij de Big Bazaar, heb er al heel wat mooie Sally Hansen lakjes gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge