Nagels

Mijn eerlijke Impulss Color Gel Polish ervaringen

Dit artikel moet je lezen wanneer je op zoek bent naar Impulss Color Gel Ervaringen!

Meiden van Nederland: ik heb weer nieuws voor jullie. Een nieuw product wat je echt aan je collectie moet toevoegen wanneer je veel waarde hecht aan mooie nagels maar hier niet al te veel tijd (en/of geld) in wilt steken. Het gaat hier om de Impulss Color Gel. Een gellak die nét even anders is dan de gelnagellak die je gewend bent.

Waarom Impulss Color Gel

Een tijdje terug keek ik vol afschuw naar mijn nagels. Voor de helft bedekt met een nagellak welke ik twee dagen daarvoor had aangebracht. Nu al lelijk, nu al. Normaal gesproken gebruik ik (met liefde!) gel nagellak maar aangezien dat toch wel een tijdrovende klus is had ik nu voor de snelheid een nagellakje aangebracht. Toen een vriendin (hoi Nina!) me vertelde dat er een gelnagellak bestond waarbij je geen basecoat of topcoat hoeft te gebruiken was ik natuurlijk een en al oor. Haar Impulss Color Gel Polish ervaringen klonken top. Dit zou betekenen dat je in een handomdraai (ha-ha) super mooie nagels zou hebben. Het mooiste van het verhaal was dat ik deze magische gelnagellak gewoon kon kopen bij Kruidvat. Ik ging op pad en besloot een kleurtje mee naar huis te nemen. Een cleanser en led-lamp had ik al dus ik was alleen geld kwijt voor de Impulss Color Gel zelf. Bij Kruidvat betaal je voor een potje Impulss Color Gel op dit moment €11,99.

Welke kleuren zijn er beschikbaar?

Zoals je hierboven kunt zien zitten er inmiddels 3 kleuren in mijn collectie en dat betekent inderdaad dat de eerste kleur Impulss Color Gel goed bevallen is! Ik heb zelf deze kleuren in mijn bezit:

+ 031 Beautiful beige
+ 027 Merlot
+ 016 Hollywood Red

Wat is mijn oordeel?


Na jaren te hebben gewerkt met Sensationail gelnagellak (ok, het duurt even met die stappen maar je kunt het wel zelf thuis doen en het ziet er uiteindelijk mooi uit) kan ik je vertellen dat ik Impulss Color Gel beter vind. Je hebt minder stappen nodig omdat er geen basecoat of topcoat gebruikt hoeft te worden (en dit scheelt tijd!) en ik vind het aanbrengproces veel makkelijker. Bij Sensationails trekt de kleur namelijk meteen na aanbrengen al naar een andere vorm en dat is best wel irritant. Impulss Color Gel brengt hetzelfde aan als een nagellak maar trekt wel lekker glad. Je krijgt dus gewoon die super gladde gel-finish en hebt meer grip op de vorm. Ook hoef je bij de Impulss Color Gel de lak maar 30 seconden uit te harden (per laagje). Bij andere merken is dit vaak een minuut of langer. Na het uitharden blijven je nagels met gemak tien dagen mooi. Na een dag of tien beginnen er een paar kleine stukjes te missen maar zijn je nagels nog steeds prima toonbaar. En tien dagen is als je het mij vraagt echt een prima tijd voor een gelnagellak van €11,99! Dit alles samen maakt mij een hele grote fan van Impulss Color Gel! Het enige nadeel is het aanbod in kleuren, er mogen van mij nog veel meer kleuren bijkomen.

En, heb ik je overtuigd? Impulss Color Gel koop je dus super simpel bij Kruidvat, ook online. I’m a fan!

1 thought on “Mijn eerlijke Impulss Color Gel Polish ervaringen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.