Mijn eerlijke Impulss Color Gel Polish ervaringen

Dit artikel moet je lezen wanneer je op zoek bent naar Impulss Color Gel Ervaringen!

Meiden van Nederland: ik heb weer nieuws voor jullie. Een nieuw product wat je echt aan je collectie moet toevoegen wanneer je veel waarde hecht aan mooie nagels maar hier niet al te veel tijd (en/of geld) in wilt steken. Het gaat hier om de Impulss Color Gel. Een gellak die nét even anders is dan de gelnagellak die je gewend bent.

Let op: gel nagellak gebruik je om je nagels te versterken en te kleuren. Wil je je nagels ook verlengen? Dat kan ook thuis maar dan heb je een ander product nodig. Gebruik dan bijvoorbeeld Builder in a Bottle.

Waarom Impulss Color Gel

Een tijdje terug keek ik vol afschuw naar mijn nagels. Voor de helft bedekt met een nagellak welke ik twee dagen daarvoor had aangebracht. Nu al lelijk, nu al. Normaal gesproken gebruik ik (met liefde!) gel nagellak maar aangezien dat toch wel een tijdrovende klus is had ik nu voor de snelheid een nagellakje aangebracht. Toen een vriendin (hoi Nina!) me vertelde dat er een gelnagellak bestond waarbij je geen basecoat of topcoat hoeft te gebruiken was ik natuurlijk een en al oor. Haar Impulss Color Gel Polish ervaringen klonken top. Dit zou betekenen dat je in een handomdraai (ha-ha) super mooie nagels zou hebben. Het mooiste van het verhaal was dat ik deze magische gelnagellak gewoon kon kopen bij Kruidvat. Ik ging op pad en besloot een kleurtje mee naar huis te nemen. Een cleanser en led-lamp had ik al dus ik was alleen geld kwijt voor de Impulss Color Gel zelf. Bij Kruidvat betaal je voor een potje Impulss Color Gel op dit moment €11,99. Heb je nog geen led lamp? Die bestel je voor een prikkie online, bijvoorbeeld hier.

Mooi en gezondMooi en gezond

Welke kleuren zijn er beschikbaar?

Zoals je hierboven kunt zien zitten er inmiddels 3 kleuren in mijn collectie en dat betekent inderdaad dat de eerste kleur Impulss Color Gel goed bevallen is! Ik heb zelf deze kleuren in mijn bezit:

+ 031 Beautiful beige
+ 027 Merlot
+ 016 Hollywood Red

Tip: het nagelwiel van de foto bestel je hier voor een prikkie online.

Wat is mijn oordeel?

Na jaren te hebben gewerkt met Sensationail Gellak (ok, het duurt even met die stappen maar je kunt het wel zelf thuis doen en het ziet er uiteindelijk mooi uit) kan ik je vertellen dat ik Impulss Color Gel beter vind. Je hebt minder stappen nodig omdat er geen basecoat of topcoat gebruikt hoeft te worden (en dit scheelt tijd!) en ik vind het aanbrengproces veel makkelijker. Bij Sensationails trekt de kleur namelijk meteen na aanbrengen al naar een andere vorm en dat is best wel irritant. Impulss Color Gel brengt hetzelfde aan als een nagellak maar trekt wel lekker glad. Je krijgt dus gewoon die super gladde gel-finish en hebt meer grip op de vorm. Ook hoef je bij de Impulss Color Gel de lak maar 30 seconden uit te harden (per laagje). Bij andere merken is dit vaak een minuut of langer. Na het uitharden blijven je nagels met gemak tien dagen mooi. Na een dag of tien beginnen er een paar kleine stukjes te missen maar zijn je nagels nog steeds prima toonbaar. En tien dagen is als je het mij vraagt echt een prima tijd voor een gelnagellak van €11,99! Dit alles samen maakt mij een hele grote fan van Impulss Color Gel! Het enige nadeel is het aanbod in kleuren, er mogen van mij nog veel meer kleuren bijkomen.

En, heb ik je overtuigd? Impulss Color Gel koop je dus super simpel bij Kruidvat, ook online. I’m a fan!

Kleurencollectie Impulss uitbreiden met andere merken

Tip: vind je de kleurencollectie van Impulss wat aan de kleine kant? Dat begrijp ik wel. Vul je collectie dan aan met andere goede merken. Dat kan namelijk prima! Op Bol.com vind je eindeloos veel opties van goede merken zoals bijvoorbeeld deze zeer betaalbare gellak van Méanail of deze van Sensationail.

Hieronder zie je een greep uit mijn persoonlijke favorieten:

Schimmel voorkomen bij gel nagellak

Om schimmel en andere problemen te voorkomen is het ook erg belangrijk dat je je nagels van tevoren goed schoonmaakt! heb je geen cleanser in huis? Bestel deze dan ook gemakkelijk online. Deze werkt bijvoorbeeld prima.

Mooi en gezondMooi en gezond

Zin om nog meer te shoppen? Bekijk dan ook eens deze leuke kleding sites.

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

7 Comments

 1. Jasmijn

  Klinkt interessant. Ga het eens bekijken bij mijn kruidvat :)

 2. Jolanda

  Ik heb net mijn nagels gedaan met deze lak en inderdaad… super handig en het ziet er mooi uit. Mag ik vragen hoe jij deze lak weer verwijderd?

 3. Wil

  Wat een fijne, mooie nagellak. Enige nadeel, hij wordt wat sneller dof na een paar dagen maar dat los ik (soms) op met een laagje topcoat. Verwijderen met remover met aceton. Vaak lukt het ook om de lak eraf te plukken.

 4. jolanda moeken

  Hoi Sharon,
  Ik heb het product ook gekocht,
  2 kleurtjes want het was een aanbieding 1+1 👍🏻
  Maar beide potjes is de inhoud zo dik en stroperig dat het heel lelijk is geworden.
  Ik heb nr 37, pink punch 3 laagjes aan moeten brengen om het dekkend te krijgen.
  Kleur 30, pretty pink 2 laagjes.
  Weet jij een oplossing om de lak dunner te krijgen???
  Of hoort het zo?

  Groetjes

 5. Brigitta

  Ik gebruik de nagellak ook je mag je niet wassen en om te poetsen handschoenen aan doen na 3 dagen gaat hij af dat vind ik wel erg sorry

 6. Esmée

  Ik heb deze gellak ook gekocht. Maar bij mij trekt het gelijk ribbelig/klonterig in. Het maakt niet uit hoe ik het aanbreng maar hij blijft ribbelig met lucht bubbeltjes.

 7. Nikki

  Ik heb deze nagellak ook en het werkt echt top! Nou valt mij alleen op dat er niet mega veel kleuren zijn… Nog tips waar ze andere kleuren verkrijgen? (Ik zocht eigenlijk iets met een leuke glitter)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.