Makeup Oogschaduw Review

Inglot pigment eyeshadow & duraline

Jullie weten nu ondertussen wel hoe gek ik op inglot ben! De prijzen zijn betaalbaar, de producten erg gepigmenteerd en er is werkelijk voor iedereen wat wils. Prachtige lipgloss, fijne lipsticks en een enorme hoeveel oogproducten. Vandaag ga ik jullie de zogenaamde Pure Pigment Eyeshadows laten zien die ik een tijdje terug uitzocht bij het Inglot event in Eindhoven! Ik ging voor 3 kleuren en een mysterieus potje dat je oogschaduw intenser zou moeten maken.. Lees snel verder!

Laten we beginnen bij een vrij belangrijk onderdeel, de prijs. De potjes kosten namelijk 14 euro en dat is niet bepaald goedkoop. Ze zijn dan wel weer goedkoper dan bijvoorbeeld de pigments van MAC. Om even een vergelijking te geven: de pigments van MAC bevatten 4,5 gram en kosten €21,50, de pigments van Inglot bevatten 2 gram en worden verkocht voor €14,50.

De pigments komen in een verpakking die zowel mooi als praktisch is. Strak, modern en stylish, net zoals alle andere inglot producten. De pigments bevatten geen shifter maar deze heb je eigenlijk ook niet nodig.

En als je ze openmaakt zie je dit. Wat een beauty’s right? Pigments zijn sowieso heerlijk om te fotograferen maar deze kleurtjes zien er alledrie gewoon fantastisch uit. Linksboven zie je 35, rechtsboven 50 en onderaan 63.

Ik vond de swatches dit keer een tikje lastig om te fotograferen omdat de kleuren in ieder licht (en stand van de hand) anders zijn maar ze komen redelijk overeen met hoe ze in het echt zijn. Ze zijn iets feller in het echt, dat wel. Van links naar rechts: 63, 50, 35.

De koper & paarse kleur zijn het meest aanwezig, de roze kleur iets minder maar alsnog een lust voor het oog! Zoals je kan zien ging ik dit keer voor shiny kleuren met glitters maar er zijn natuurlijk ook genoeg rustige en matte kleuren te koop in de Inglot store. Van links naar rechts: 35, 50, 63.

En toen was het eindelijk tijd voor de mixing medium dupe: Duraline. Duraline kost 10 euro en daarvoor krijg je een hoeveelheid van 9ml. Benieuwd wat er in de verpakking zit?

Tada! Weer een hele stijlvolle verpakking maar die kan me in dit geval gestolen worden. Wat een fantastisch product is dit zeg! Duraline maakt producten zonder hechtingsmiddelen (lees: losse poeder) meer aanwezig en dus ook ‘vloeibaarder’. Ik ging de uitdaging aan!

‘Wow’ is het enige woord dat ik kan uitbrengen. Hallo enorm gepigmenteerde oogschaduws die van het scherm afknallen! Ik kan niet wachten totdat ik deze oogschaduws in een tutorial aan jullie kan laten zien. De Duraline maakt de oogschaduws echt nog meer aanwezig en geeft ze een boost waar je u tegen zegt: ik ben fan!

Wat vinden jullie van de producten van Inglot?

20 thoughts on “Inglot pigment eyeshadow & duraline”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge