Interieur wishlist

november 14, 2014Sharon

interieur2interieur1interieur3

Hoewel ik de laatste tijd heel veel nieuwe interieur items aan mijn kamers heb toegevoegd moet ik toegeven dat er nog steeds wel dingen zijn die ik erg graag zou willen hebben. Gewoon van die dingen waar je niet aan toekomt, net even te duur zijn of die je simpelweg gewoon niet tegenkomt in de winkel. Vandaag deel ik ze met jullie!

1. Een foto-wall.
Dit wil ik nu serieus al zo lang! Lekker mijn muur volhangen met pasteltekeningen, quotes, motiefjes, zwart wit foto’s… ik vind het alleen stiekem een beetje eng. Wanneer je een gat in de muur boort kom je er daarna niet meer zo snel vanaf zonder je behang te ruïneren. Ik las laatst iets over een bepaalde tape waarmee je dus ook items (tot 200 kilo zelfs) aan de muur kunt hangen. Misschien is dat een idee? Het staat zo gezellig!!

2. Een koperen mandje.
Ja, zoiets zal me misschien net 10 euro kosten maar ik heb het perfecte exemplaar tot nu toe nog nergens kunnen vinden. Hebben jullie nog tips voor mooie koperen mandjes? Ik ga binnenkort denk ik sowieso een koper DIY video filmen want ik vind de kopertrend enorm tof!

3. Een hoofdbord voor mijn bed.
Ja. Ik heb een fantastische boxspring van Ikea (serious, beste bed ooit, vriendinnen zijn het er ook meteen mee eens wanneer ze hier slapen) maar het enige wat nog wel mist is een gezellig hoofdbord. Ik kan mijn kussens natuurlijk wel tegen de muur aanzetten maar dan krijg je toch niet hetzelfde effect. Ik zag op Pinterest ook wat hoofdborden voorbij komen die gemaakt waren van oude witte deuren.. heerlijk! Twee oude deuren kopen op marktplaats, witte verf er overheen en je super originele hoofdbord is af. Wie komt er even voor timmerman spelen?

Zijn er nog items die jij graag aan je interieur zou willen toevoegen?

Comments (23)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Prev Post

Minimalisme.

november 12, 2014

Next Post

Surprise Surprise #1

november 15, 2014