Huidverzorging

Intieme verzorging (on the go!)

Gerelateerde berichten

9 Reacties

 1. femketje

  oeh ik ga eens zo’n sample aanvragen, heb nu een set staan van Chilly maar vind dat nogal te veel van het gedoe wat betreft mintig-heid >.<
  femketje onlangs geplaatst…Sinful Colors – Easy Going.My Profile

 2. Manon

  Fijn artikel ik gebruik regelmatig de producten van Lactacyd of iets dergelijks, sowieso gaan die doekjes mee naar een festival maar ik wil me ook gewoon overal kunnen wassen dus daarvoor gebruik ik graag lactacyd, geeft me ook gewoon meer zekerheid :)
  Manon onlangs geplaatst…Furry Friend Tag met Henk en FritsMy Profile

 3. Julia

  Fijn artikel! Ga zeker een sample aanvragen :)

 4. Manon

  Ik hou niet zo van dit soort dingen, maar ik kan het altijd een keer proberen natuurlijk

 5. Idhuna

  Fijn artikel!
  Idhuna onlangs geplaatst…Trends zomer 2014 #1My Profile

 6. Elsbet | La Vie Pure

  Vind het een enorm fijn merk!
  Elsbet | La Vie Pure onlangs geplaatst…OOTD | Everything OversizedMy Profile

 7. Janouk

  Ik vind Lactacyd zelf erg fijn. Ik gebruik het eigenlijk alleen in de periodes dat ik ongesteld ben.
  Janouk onlangs geplaatst…Top 5 at the momentMy Profile

 8. neziya

  Ik vind Lactacyd persoonlijk niet fijn, het werkt niet fijn voor mij. Ik vind het prikken en heb meerdere producten gebruikt hiervan en ook even gewacht want ik dacht dat het wat tijd nodig had ofzo. Maar het is echt geen fijn product naar mijn mening. Wel goed dat je aanspoort om ook daar te reinigen want veel doen dat niet :p

 9. Linda

  Wat een goed artikel. Ik gebruik al jaren Lactacyd en vind het een heel erg fijn product.

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.