winactie

Iphone 4 hoesjes: winnaar!

Zoals jullie weten heb ik mijn wordpress opnieuw moeten installeren en ben ik al mijn posts kwijt. Dat betekent echter niet dat ik de winnares van de iphone 4 hoesjes wedstrijd niet bekend ga maken! Ik heb het over deze hoesjes:

hoesjes iphone 4

En de winnaar is..

Sanne!

Jij hebt op dit moment een mailtje in je mailbox met een fijne mededeling (:

Op naar de volgende winactie!

6 thoughts on “Iphone 4 hoesjes: winnaar!”

  1. Ik heb net je review van “Warm Soul” van M.A.C. Gekeken en dacht laat ik je blog even bezoeken: superleuke manier van vertellen! Ik heb Warm Soul zelf nu ook ongeveer een jaar, wat je zei: ziet er bijna uit als nieuw. Ik ben benieuwd naar je artikelen.

    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge