Isabel Bernard oorbellen review | Mijn mening & foto’s

Zoals je wellicht al weet van mijn vorige Isabel Bernard review ben ik al een tijdje erg enthousiast over dit mooie sieradenmerk. Isabel Bernard biedt namelijk o.a. prachtige 14 karaat gouden sieraden aan waar veel vrouwen erg blij van zullen worden. Het zijn namelijk erg minimalistische en tijdloze sieraden die passen bij welke outfit dan ook. Toen ik de kans kreeg om na mijn 14 karaat gouden ketting een tweede sieraad uit te proberen zei ik daar dus ook geen nee tegen! Vandaag schrijf ik dus een review over mijn nieuwe 14 karaat gouden oorbellen van Isabel Bernard. Lees snel verder voor mijn mening over dit product inclusief zelfgemaakte foto’s.

isabel bernard oorbellen review 2

De producten van Isabel Bernard komen altijd aan in een erg mooie verpakking. Omdat er zoveel zorg wordt besteed aan de vormgeving van zowel de sieraden als de verpakking zou je deze sieraden dus ook zeker cadeau kunnen geven aan iemand. De sieraden zijn namelijk (ook voor jezelf!) een echt cadeautje om uit te pakken. Het doosje kan je natuurlijk ook bewaren zodat je je sieraden veilig en geordend kunt opbergen in je kast en/of sieradenkistje.

isabel bernard oorbellen review 2

Ik ging dus uiteindelijk voor deze mooie minimalistische gouden oorbellen. Ik wilde graag een model wat bij daadwerkelijk alles zou passen, of ik nou in bikini op het strand lag of naar een chique gala zou gaan. Deze oorbellen voldeden aan mijn eisen. Toen de oorbellen binnenkwamen was ik er direct ook zeer enthousiast over. De oorbellen zijn licht, hebben een mooie gouden kleur en een makkelijke en stevige sluiting. Je zou eventueel ook met deze oorbellen kunnen slapen aangezien ze aan de achterkant geen pijnlijk stokje bevatten. Die kunnen nog wel eens voor pijnlijke situaties zorgen wanneer je op één oor ligt namelijk. Bij deze oorbellen is dat dus niet het geval. De oorbellen kwamen bovendien erg chique en stijlvol op mij over in het echt. Heel fijn dus.

isabel bernard oorbellen review 2

Inmiddels zijn we een paar weken verder en draag ik de oorbellen nog steeds erg graag. Ook niet onbelangrijk om te noemen is de kwaliteit. De oorbellen zien er namelijk nog steeds hetzelfde uit en ook de sluiting werkt nog steeds prima. Omdat de oorbellen zo klein en minimalistisch zijn heb ik ze inmiddels ook al meerdere keren gecombineerd met een wat grotere oorbel aan de voorkant (grotere ringen bijvoorbeeld) en ook dat staat erg leuk. Je kunt ze dus ook prima dragen als onderdeel van een ear party setje.

isabel bernard oorbellen review 2

Ik ben dus super tevreden over mijn nieuwe oorbellen van Isabel Bernard! Ben jij nou benieuwd geworden naar deze of de andere sieraden van dit toffe merk? Bekijk dan zeker eens hun website. Je vindt daar tegenwoordig ook onwijs leuke tassen, portemonnees en schoenen terug. 

En, wat vind jij van mijn nieuwe oorbellen? Ik ben benieuwd of jullie al bekend zijn met dit leuke merk! 

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.