Je bed opmaken zoals in een hotel doe je zo!

Er is iets magisch aan het slapen in een hotelbed. Het is alsof je jezelf onderdompelt in een zachte, luxueuze cocon. Maar waarom zou je dat gevoel alleen op vakantie mogen ervaren? Met een paar eenvoudige stappen kun je je eigen bed transformeren in een hotelbed en elke nacht in luxe slapen. Laten we snel beginnen!

Stap 1: Investeer in beddengoed van hoge kwaliteit

Een van de grootste geheimen van een hotelbed is het beddengoed. Het moet zacht en glad zijn, maar ook duurzaam genoeg om elke dag gewassen te kunnen worden. Wil jij de echte hotel experience thuis beleven? Investeer dan in hoogwaardig dekbedovertrek met een hoge draaddichtheid. Dit zorgt namelijk voor een heerlijk zacht materiaal wat comfortabel en glad aan zal voelen. Vind je het lastig om een fijn dekbedovertrek te vinden? Bij Dekbed-Discounter.nl vind je heel verschillende soorten dekbedovertrekken waarmee je gemakkelijk een hotel uitstraling én ervaring kunt creëren.

Stap 2: Voeg een topmatras toe

Een andere reden waarom hotelbedden zo comfortabel aanvoelen is dat ze vaak een topmatras hebben. Deze extra laag leg je op je normale matras en dit zorgt uiteindelijk voor extra ondersteuning en comfort. Investeer in een topmatras van hoge kwaliteit om hetzelfde effect te bereiken als de bedden in luxueuze hotels.

Stap 3: Kies de juiste kussens

Een hotelbed heeft vaak meerdere kussens, elk met een andere stevigheid en textuur. Dit zorgt ervoor dat je de perfecte ondersteuning kunt vinden voor je nek en hoofd. Kies daarom voor meerdere kussens van verschillende formaten en stevigheid, zodat je de perfecte combinatie kunt vinden. Ik zet zelf mijn kussens graag rechtop tegen mijn hoofdbord aan zodat ze er extra ‘fluffy’ uitzien. Je moet ze dan wel weer even recht leggen wanneer je ’s avonds daadwerkelijk gaat slapen maar dat vind ik een kleine moeite en heb ik er graag voor over.

Stap 4: Maak het bed op als een professional

De manier waarop je je bed opmaakt speelt ook een belangrijke rol bij het nabootsen van het gevoel van een hotelbed. Begin met het opmaken van het matras en trek het laken strak en glad. Vouw het dekbed of deken in drieën en leg het op het bed. Trek vervolgens de bovenste rand van het dekbed of deken op tot ongeveer 20 centimeter onder het kussen. Vouw het overtollige deel van het dekbed of deken onder het matras. Plaats om het geheel af te maken de kussens en decoreer het bed met een plaid of bijpassende sierkussens.

Stap 5: Voeg de finishing touch toe

Een hotelbed heeft vaak een extra laagje luxe, zoals een sprei, een deken of een plaid. Kies dus bijvoorbeeld voor een mooi en zacht plaid wat perfect bij je beddengoed past. Leg deze over het voeteneind van het bed voor een extra vleugje comfort en stijl.

Je bed omtoveren tot een hotelbed is dus helemaal niet moeilijk!

Met deze eenvoudige stappen kun je je eigen bed zonder al te moeilijke stappen transformeren in een hotelbed. Investeer in ieder geval in goed beddengoed want dat gaat echt het verschil maken. De look is belangrijk maar je wil natuurlijk vooral het gevoel krijgen dat je in een grote zachte comfortabel wolk stapt. Met een beetje extra inspanning kun je elke nacht in luxe slapen en het gevoel hebben dat je op vakantie bent. En dat willen we toch allemaal? Precies!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.