Jij bent echt veel te wit voor die lipstick.

Beauty

lipstick1

“Jij bent echt veel te wit voor die lipstick” was de zin die ik geregeld naar me toegeworpen kreeg toen ik op school verscheen met donkerrode lipstick. Van de mannen vooral. Felrode kleuren stonden me niet (nog steeds niet trouwens) en ik ging dus ook vaak voor de donkerrode lipsticks die soms zelfs neigden naar paars. Natuurlijk had ik dan wel niet de perfect zonnebankbruine tint zoals van me verwacht werd maar hey, de spierwitte meisjes op de catwalk kwamen zelfs weg met zwart op hun fishlips dus waarom zou ik dan geen donkerrood mogen dragen. Thanks for the advice but no, bro.

foto1
foto3

Mijn nieuwste ondergewaardeerde aankoop is bovenstaande lipstick. Hello beautiful! Ik kocht hem als nood oplossing (als in ik moet nu een lipstick hebben die mijn look iets meer pit geeft) en vandaar dat hij dus ook al gebruikt was voordat ik deze foto’s kon maken. Sorry dat de foto’s hierdoor iets minder flatteus zijn, ik houd zelf ook van een perfect recht afgesneden lipstick dus i feel your pain. Maargoed, terug naar de review. Wat heeft deze lipstick mij verrast zeg! Hij komt dus van Hema en wat ik vooral typisch vond was dat alle frosty roze kleuren zo goed als uitverkocht leken te zijn maar deze kleur nog volop aanwezig was. En dat terwijl de dieprode kleur in het Rimmel vak juist altijd uitverkocht is. Ik vond het een fijne verassing om deze kleur terug te vinden bij een winkel als Hema! Ze adverteren natuurlijk wel vaak met hun enorme kleuraanbod maar dat er ook een donkerrode/paarse kleur tussen het lipstickvak zou zitten vind ik een groot compliment waard.

fullface

En hier zie je de kleur zonder zwart-wit effect! Nee nee, hij is dus niet echt zwart zoals op de beginfoto ;-) Het is een prachtige dieprode kleur die soms zelfs een tikje paars kan ogen. Waar ik vooral blij mee ben is dat de kleur erg mooi vervaagt. Na een halve dag (inclusief eten en drinken) blijft er een mooie transparante rode/paarse kleur over en geen opgehoopte vellen met rode stukjes. Ook is hij heel gemakkelijk mat te maken met een tissue! Ik ben er helemaal verliefd op en draag hem deze herfst met veel plezier. En gelukkig voor mij is een donkere lipkleur ook nog eens fashionable verantwoord dit seizoen. Hoewel ik de kleur anders ook met trots zou dragen haha!

Ook verliefd geworden op deze kleur?
Deze Moisturising Lipstick (in kleur 14) is te koop bij Hema voor maar 3 euro!

Laat jij je beïnvloeden door de mensen om je heen als het gaat om je kleding of make-up?

73 thoughts on “Jij bent echt veel te wit voor die lipstick.”

 1. Het staat je echt heel mooi!
  Ik heb zelf een matte paarse van de H&M de ‘landinski’ een echte ‘In your face’ liptstick maar wel heel mooi :)
  Deze van de Hema ga ik denk ik ook maar halen :)

 2. Hij staat je prachtig!
  Ik zoek al zo lang zo’n kleur, elke keer vind ik er een die of te rood of te paars is en deze heeft gewoon best of both worlds! Om nog maar te zwijgen over de prijs.
  Bedankt voor deze geweldige tip!
  X

  1. & Nee ik laat me niet beïnvloeden door andere.
   Hoevaak ik wel niet commentaar krijg over mijn kleding en make-up gaat het het ene oor in en het andere uit.

   Als ik iets mooi vind, vind ik het mooi

 3. Wat een mooi kleurtje! Hij staat je erg goed.
  Een paar haar geleden trok ik mij veel aan wat anderen van mij en mijn kleding vonden. Nu maakt het me niet meer uit, zolang ik t maar mooi vind. Ik vind donker rode kleuren prachtig bij een bleke huid, ik draag het dan ook gewoon lekker!

 4. Super mooie kleur! Ik vind juist dat hij je super mooi staat:)
  Ik heb wel eens op een feestje gehad dat ik licht bruine en goude oogschaduw droeg in combinatie met een fel roze lipstick droeg(het zag er echt super gaaf uit, haha!) en er een zatte jongen naar me toe kwam en zei “Zo, kon je niet kiezen? Wat draag je veel make-up!”. Ieder zijn mening, maar ik draag nog steeds lekker oogschaduw en lipstick op feestjes!
  Vivian onlangs geplaatst…Duitsland met de famMy Profile

 5. Oke je weet niet hoe erg je mijn dag maakt op dit moment! Ik ben helemaal into de donkere kleuren en ik ben ook zo wit als het maar kan. Nu ben ik heel lang opzoek geweest naar de perfecte lipstick, en ik dacht er een gevonden te hebben van MAC maar na heb gebruikt te hebben voor halloween vond ik hem toch nog te rood. Maar deze lijkt me echt zoo perfect voor mij! Dus morgen snel naar de HEMA :)
  X

 6. OOOH girl, I feel you. Dat is zó irritant he. Zelfs bij de Flormar in Turkije toen ik gewoon wat kleuren aan het bekijken was kwam er ongevraagd een medewerkster naar me toe “I think neutral colours would look best on you”. Ga weg mens, laat mij lekker een donkere vampy lipstick kopen haha. Net als jij vind ik donkere kleuren ook mooier bij mezelf dan felrood bijvoorbeeld. Deze staat je echt ge-wel-dig!

 7. Ik vind deze kleur je hartstikke goed staan!
  Zelf ben ik ook blond met een vrij lichte huidskleur, ik herken de opmerking helaas al te goed..

  Momenteel draag ik toch heel graag 402 “Across the Universe” lipgloss van Rimmel, de Apocalips serie. Deze is ook aan de donkere kant en staat erg goed!

 8. Wauw wat een prachtige lipstick! Hij staat je echt super mooi. Ik draag bijna nooit lipstick maar ik vind deze zo mooi dat ik vanmiddag toch even snel bij de Hema ga kijken naar deze.

 9. Oke deze lipstick moet ik aanschaffen! Ik ben zelf (pas) 14 maar vind het leuk om dingen uit te proberen met make up. Ook ga ik mijn haar donkerder verven dus deze lipstick staat daar vast heel mooi bij. EN jij bent helemaal niet te bleek ervoor, hij staat je echt heel mooi!:)

 10. Als active senior mevrouw in de maatschappij , met midde klasse beroep-funtie bij een burgermeester doe ik als senior zijnde nog steeds zelfs ook rood donker en fel rode lippenstift op met kleindochters in rose /paarse crop-top/naveltruitje in een discotheek tot sowieso23:00.
  Welke discotheek bent u te zien met rood lippenstift en wellicht crop-top disco kleding.
  Laat me a,u,b de omschreven disco-kleding en bijbehorende rood lippenstift sowieso vanavond meemaken waar ik ben.In dorp:
  Ede/Wageningen/Arnhem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.