Jij bent echt veel te wit voor die lipstick.

november 4, 2014Sharon

lipstick1

“Jij bent echt veel te wit voor die lipstick” was de zin die ik geregeld naar me toegeworpen kreeg toen ik op school verscheen met donkerrode lipstick. Van de mannen vooral. Felrode kleuren stonden me niet (nog steeds niet trouwens) en ik ging dus ook vaak voor de donkerrode lipsticks die soms zelfs neigden naar paars. Natuurlijk had ik dan wel niet de perfect zonnebankbruine tint zoals van me verwacht werd maar hey, de spierwitte meisjes op de catwalk kwamen zelfs weg met zwart op hun fishlips dus waarom zou ik dan geen donkerrood mogen dragen. Thanks for the advice but no, bro.

foto1
foto3

Mijn nieuwste ondergewaardeerde aankoop is bovenstaande lipstick. Hello beautiful! Ik kocht hem als nood oplossing (als in ik moet nu een lipstick hebben die mijn look iets meer pit geeft) en vandaar dat hij dus ook al gebruikt was voordat ik deze foto’s kon maken. Sorry dat de foto’s hierdoor iets minder flatteus zijn, ik houd zelf ook van een perfect recht afgesneden lipstick dus i feel your pain. Maargoed, terug naar de review. Wat heeft deze lipstick mij verrast zeg! Hij komt dus van Hema en wat ik vooral typisch vond was dat alle frosty roze kleuren zo goed als uitverkocht leken te zijn maar deze kleur nog volop aanwezig was. En dat terwijl de dieprode kleur in het Rimmel vak juist altijd uitverkocht is. Ik vond het een fijne verassing om deze kleur terug te vinden bij een winkel als Hema! Ze adverteren natuurlijk wel vaak met hun enorme kleuraanbod maar dat er ook een donkerrode/paarse kleur tussen het lipstickvak zou zitten vind ik een groot compliment waard.

fullface

En hier zie je de kleur zonder zwart-wit effect! Nee nee, hij is dus niet echt zwart zoals op de beginfoto ;-) Het is een prachtige dieprode kleur die soms zelfs een tikje paars kan ogen. Waar ik vooral blij mee ben is dat de kleur erg mooi vervaagt. Na een halve dag (inclusief eten en drinken) blijft er een mooie transparante rode/paarse kleur over en geen opgehoopte vellen met rode stukjes. Ook is hij heel gemakkelijk mat te maken met een tissue! Ik ben er helemaal verliefd op en draag hem deze herfst met veel plezier. En gelukkig voor mij is een donkere lipkleur ook nog eens fashionable verantwoord dit seizoen. Hoewel ik de kleur anders ook met trots zou dragen haha!

Ook verliefd geworden op deze kleur?
Deze Moisturising Lipstick (in kleur 14) is te koop bij Hema voor maar 3 euro!

Laat jij je beïnvloeden door de mensen om je heen als het gaat om je kleding of make-up?

Comments (73)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Prev Post

Gewoon Nederlands.

november 4, 2014

Next Post

PUPA Antique Alabaster

november 6, 2014