Publicatie

Ik sta in Jij&Etos!

1

Ik sta in de nieuwste uitgave van Jij&Etos, yay! Hoe leuk de online wereld ook is, jezelf terugzien op print blijft toch wel magisch. Toen ik een aantal maanden terug een mailtje kreeg van het blad of ik geïnteresseerd zou zijn in het maken van een tutorial voor de kerst was ik meteen enthousiast!

2
3

Uiteindelijk ben ik gegaan voor bovenstaande look. Niet te ingewikkeld of too much maar wel makkelijk en snel om te toveren tot een echte glamourlook wanneer je voor een rode lip gaat. Ook met een flinke bos (opgestoken?) krullen is deze look meteen kerst-proof! Echt Etos lijkt me zo :-) Ik vind het resultaat (de vormgeving etc.) ook ontzettend leuk geworden! Jij&Etos is het personeelsmagazine van Etos en ik heb dus ook al flink wat berichten ontvangen van meiden die bij Etos werken en me vorige week al hadden gespot. Zo leuk om te horen!

Verder heb ik vandaag een rustig dagje dat vooral bestaat uit looks maken met mijn producten uit Venetië! De productfoto’s zijn geschoten dus nu is het tijd voor lipswatches, ooglooks en nagellak smeren. Ga jij nog iets leuks doen vandaag?

24 thoughts on “Ik sta in Jij&Etos!”

  1. Wat gaaf zeg, echt leuk! De look vind ik ook erg mooi geworden, inderdaad niet al te ingewikkeld, maar wel echt Kerstig. Lijkt me tof om jezelf zo in een blad te zien staan, gefeliciteerd! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge