K-Swiss sneakers voor de zomer – mijn paar!

Vandaag is een mooie dag! Ik draai op dit moment de Eurovision Song Contest lijst op Spotify (go Duncan!), het zonnetje schijnt én ik draag mijn prachtige nieuwe K-Swiss sneakers. Over dat laatste ga ik het vandaag met jullie hebben. Ik bestelde deze sneakers namelijk bij een hele fijne webshop.

Dit zijn ze, mijn nieuwe aanwinsten. Het gaat hier om de K Swiss Women Court Cheswick SDE Wind Chime White om precies te zijn. Ik had zelf nog geen K-Swiss sneakers in huis en vond het na alle goede verhalen van anderen wel eens tijd worden voor een eigen paar. Over de kleur hoefde ik niet lang te twijfelen, deze beige versie vond ik prachtig! Ik had namelijk al flink wat witte sneakers in huis en zwarte sneakers vind ik voor de zomer een beetje hard/warm ogen. Deze beige kleur vind ik heel mooi zacht en chique (voor zover een sneaker chique kan zijn) ogen voor de zomer.

k-swiss schoenen

De schoenen komen van DeSchoenenFabriek.nl (ik mocht daar een paar uitzoeken) en op deze webshop had ik nog niet eerder besteld. Mijn ervaring met deze shop was prima! De website is erg gebruiksvriendelijk en er staan ook erg veel fijne kortingen online.

k-swiss schoenen

Deze schoenen waren trouwens maar €59,99 en dat viel me erg mee! Ik heb de sneakers nu namelijk al flink wat keren gedragen en ze blijven erg mooi. Ook lopen de sneakers erg fijn en dat is natuurlijk ook enorm belangrijk. Ook vind ik het fijn dat ze eigenlijk bij vrijwel elke outfit passen. De kleur is mooi neutraal en dat is makkelijk te combineren.

Ik ben dus super tevreden met mijn nieuwe sneakers! Een hele mooie kleur voor mijn zomergarderobe en de kwaliteit is zelfs nog beter dan ik had verwacht. Mocht je ze ook willen bestellen: ze komen van DeSchoenenFabriek.nl. Hier heb je nog veel meer mooie schoenen waaronder schoenen van Calvin Klein, sandalen van Ted Baker of damessneakers van New Balance.

Welke schoenen wil jij nog graag toevoegen aan je zomergarderobe?

Liefs,
Sharon

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

  1. Laura | I scream beauty

    Die webshop ken ik ook nog niet! Maar je schoen En zijn erg tof! En inderdaad echt niet duur!

  2. Edith-Sofia

    Wat een gave sneakers! Super leuke kleur<3
    Edith-Sofia onlangs geplaatst…OOTD | ROMANTIC FLOWERS AND SNEAKERSMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.