Series

Karma of gewoon slechte smaak?

Ik weet niet of ik nou zo’n slechte smaak heb of dat mevrouw Karma mij iets duidelijk probeert te maken maar alle series die ik leuk vind blijken er mee te stoppen. The OC? Stopte na 4 seizoenen. Make it or break it? Ook over. One tree hill? Ook gestopt. Nu kan ik begrijpen dat het een keer over is met de pret maar toen afgelopen weekend bekend werd dat 90210 er ook mee zou gaan stoppen ben ik toch echt even alle slechte keuzes in mijn leven afgegaan. Zou het Karma zijn?

Hierboven zie je mijn latest baby: The carrie diaries. Gelukkig is die serie pas net begonnen en valt hij bij veel mensen in de smaak dus ik zal er nog wel even van kunnen genieten. Mocht je de serie nog niet kennen: denk Carrie Bradshaw (letterlijk!) maar dan in haar tienerjaren. Ze is zo’n 16 jaar oud en zit in haar eerste ‘highschool’ jaar. De serie is komisch, lief en heel erg vermakelijk. Een beetje haar journey van klein dorpje naar grote stad inclusief heel veel 80’s fashion en knappe vriendjes. Erg leuk!

The Carrie Diaries is momenteel de enige serie die ik nog steeds trouw volg.. de rest begint een beetje tegen te vallen. Bij The Vampire Diaries treden ze constant in herhaling en Pretty Little Liars begint ook langdradig te worden. 90210 vond ik dan wel nog steeds erg leuk maar natuurlijk kappen die er nu ineens mee, poor me!

Misschien moet ik maar eens gaan beginnen aan the lying game. Wat vinden jullie?

12 thoughts on “Karma of gewoon slechte smaak?”

  1. Pretty Little Liars is helemaal niet langdradig. De show heeft gewoon alle tijd nodig om alles uit te leggen en op een rijtje te zetten. Spencer bijvoorbeeld, kijk wat ze met haar personage hebben gedaan! Sommige afleveringen zijn leuker dan de anderen maar zo is het bij alle shows. Het blijft vernieuwend en spannend. En The Carrie Diaries klinkt als een serie waar er al 100 zoetsappige tienerfilms van zijn die allemaal hetzelfde aflopen. X

  2. Ik heb naar alle series gekeken die je juist opnoemde (en nog veel meer). De enige die ik nog moet kijken is the vampire diaries. Als je deze dingen leuk vindt, moet je ook zeker glee eens kijken. Het is iets anders maar in principe niet zoveel. En the lying game is ook effectief heel leuk. Mijn favoriet blijft wel new girl :) xo
    Dorien onlangs geplaatst…Budapest: part 2My Profile

  3. Ik ben ‘Hart of Dixie’ beginnen volgen en het is echt een aanrader! Leuke kledij van Rachel Bilson en knappe binken = ideale combinatie!!
    Zeker bekijken ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge