KAYA Sieraden Review – Ketting met initialen

Zoals jullie weten ben ik een echte ‘ekster’. Alles wat goud en glimmend is wil ik in mijn sieradenkistje stoppen. Met kleding ben ik dan grappig genoeg weer veel minder uitgesproken maar sieraden kan ik echt blijven kopen. Vandaag laat ik jullie een sieraad zien van de webshop KAYA Sieraden, een webshop waar heel veel vrouwen sowieso heel gelukkig van zullen worden. Laten we snel starten met mijn Kaya Sieraden Review!

Kaya sieraden review

De bestelling die ik je vandaag laat zien komt dus van de webshop KAYA Sieraden. Een webshop die ik voor deze bestelling nog niet kende en waar ik dus ook erg benieuwd naar was. Het viel me meteen op dat de webshop erg gevarieerd en uitgebreid was, met een grote focus op de trends van nu. Je kunt er terecht voor heel veel soorten sieraden. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld sieraden met daarop jouw sterrenbeeld maar ook een naamketting of meer simplistisch een ketting met letter.

Sieraden met initialen of sterrenbeelden (gepersonaliseerde sieraden dus) zijn natuurlijk helemaal hot nu en mocht je dat ook zo’n leuke trend vinden kan je daarvoor prima terecht bij deze shop. Het grote voordeel van KAYA Sieraden vind ik dat je zelf kunt kiezen hoeveel initialen je op je ketting wilt zetten, zelf de kleur en het model van je ketting kunt bepalen en dat ze ook nog eens vliegensvlug bezorgen. Bij andere webshops kan het namelijk best wel even duren voordat je je gepersonaliseerde producten in huis hebt maar ik had mijn pakketje binnen 2 werkdagen al in huis. Heel fijn voor de mensen die niet lang op hun pakketje willen wachten (zoals ik!).

Kaya sieraden review

Laten we snel doorgaan naar mijn gekozen model. Mijn nieuwste aanwinst is een prachtige gouden ketting met initialen. Nouja, initiaal moet ik zeggen. Ik ging namelijk voor maar één letter op mijn ketting aangezien ik dat met mijn naam mooier vond staan. Ook koos ik natuurlijk voor goud aangezien ik over het algemeen alleen maar gouden sieraden draag.

Kaya sieraden review
Mijn ketting kwam aan als een echt cadeautje in een heel lief roze doosje zoals je hierboven goed kunt zien. Je zou deze sieraden dus ook prima cadeau kunnen geven aan iemand. Zo’n verpakking vind ik zelf ook altijd fijn om te ontvangen aangezien je de ketting dus ook in hetzelfde doosje kunt blijven bewaren. Wanneer het om sieraden gaat vind ik niets zo vervelend als één grote knoop van aan elkaar gevlochten kettingen. Daar wil je je kostbare tijd niet aan besteden natuurlijk, die kettingen weer uit elkaar halen.

Kaya sieraden review
Ik draag het sieraad nog maar een weekje maar merk dat het nu al een plek heeft ingenomen in mijn collectie van vaste dagelijkse sieraden. Deze ketting is natuurlijk ook erg makkelijk te combineren! De ketting past door zijn eenvoud namelijk bij elk kledingstuk maar staat ook erg leuk bij andere kortere of juist langere kettingen. Ik ben dus fan! Oh, en nog een mooie bijkomstigheid om te noemen: per sieraad doneert KAYA een bedrag aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia 1 week naar school kan. Wanneer een merk ’teruggeeft’ of op een andere manier moeite doet om iets goed te doen kan ik dat zelf persoonlijk altijd waarderen. Een mooi gebaar dus.

En dat was mijn Kaya Sieraden Review alweer! Heb jij al zo’n leuke gepersonaliseerde ketting in huis of zoek je er juist nog een? Ik kan KAYA Sieraden in ieder geval zeker aanraden. Ik ben benieuwd of jullie deze webshop al kenden en wat jullie ervaringen zijn!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.