Kerst.. zijn we er klaar voor?

september 21, 2013Sharon

De dagen van 30 graden zijn nog maar net achter de rug en de winkels liggen alweer vol met pepernoten, speculaaspoppen en ander strooigoed. Als beautyblogger ben ik er vandaag helemaal snel bij, ik heb namelijk al een aantal producten van de altijd o-zo-mooie kerstcollectie van Yves Rocher mogen ontvangen! Gelukkig kan je de producten het hele jaar door blijven gebruiken dus wachten tot de kerstdagen is niet echt nodig. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

De producten waar ik het over heb komen uit de Couleurs Nature lijn, de Yves Rocher kerst collectie van 2013.  8 populaire producten zijn speciaal voor deze lijn in een nieuw jasje gestoken en zorgen samen voor een betoverende, feestelijke look! Ik ontving een lipstick in de kleur ‘Violine Lumineux’ en een nagellak in de kleur ‘Intens grijs’.


Laat ik even beginnen bij de lipstick, wat een beauty is dit zeg! De verpakking is heerlijk strak, modern en classy en dus helemaal mijn smaak. Het is een intense roodroze kleur wat hem perfect maakt voor de feestdagen. De lipstick heeft een hoeveelheid van 3,9 gram en daarvoor betaal je €17,90. Geen koopje, ook niet absurd duur. Zou hij zijn prijs waard zijn? Op naar swatches!

Hierboven zie je het resultaat na een keer op-en-neer smeren op mijn hand. De kleur is erg goed gepigmenteerd en smeert heerlijk weg. Door de substantie voel ik al dat deze lipstick een lange tijd zichtbaar zal blijven op je lippen.

En toen de ultieme test: hoe brengt hij aan op je lippen? Ik twijfel nog een beetje. De lipstick is gepigmenteerd, smeert fijn en blijft lang zitten maar wanneer ik de lipstick regelrecht (dus zonder kwastje) op mijn lippen aanbreng is hij af en toe wat korrelig aan de zijkanten. Dit probleem voorkom je gemakkelijk door een kwastje te gebruiken maar voor on-the-go is het niet zo praktisch. Nu ik de lipstick wat vaker heb gebruikt is het wel minder geworden maar vooralsnog gebruik ik bij deze kleur liever een lippenseel. Het uiteindelijke cijfer voor deze lipstick? een 8.

Tijd voor de nagellak! Aan de perspakketjes die de laatste tijd binnenkomen merk ik dat het zomerseizoen toch echt voorbij is. De koraalroze en knalgele lakjes maken plaats voor echte herfst en winterkleuren en zo ook bij Yves Rocher. Ik ontving de kleur ‘Intens grijs’, een prachtige classy grijze kleur die perfect zal matchen bij al je winterkleding ;-)

De kwaliteit heeft mij echt verrast! De verpakking is prachtig, het kwastje lakt fantastisch en na een laagje had ik eigenlijk al genoeg dekking. Voor het idee bracht ik een tweede aan (meer voor de stevigheid/houdbaarheid) maar dat is dus eigenlijk niet nodig. De kleur blijft makkelijk 3/4 dagen mooi op zijn plek zitten en het is echt zo’n kleur die overal bijpast. De nagellak bevat 5,5ml en daarvoor betaal je €8,90. Prima prijs voor zo’n goede kwaliteit als je het mij vraagt!

Kijken jullie ook zo uit naar alle aankomende kerstcollecties? 

Comments (19)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Prev Post

Dove Intense Repair

augustus 31, 2013

Next Post

Zin in een nieuwe inrichting? Pintratruin!

september 23, 2013